çok utanıyorum ama her gün ağlamaktan bıktım

ay canım ya ne kadarda güzel ve kibarca anlattın. çok teşekkür ederim. iyiki varsınız kknın asaletli bayanları:)

Ama bu kiloyla bebeğe büyük zararlar verebilirsiniz. 98 kilo birinin sağlıklı olması imkansız. Tansiyonu, insülin direnci, karaciğer yağlanması, damar tıkanıklıkları vs...
8 aylık hamileyken iki adım bile atamazsınız, her şeyinizde sıkıntı yaşarsınız ki o süreçte de kilo alacaksınız. Doktorunuz uyarmadı mı sizi? Çok tehlikeli kilolardasınız. Hem kendi sağlığınız hem çocuk için önce kilo verin sonra hamile kalın.
Ben kiloya sadece sağlık açısından bakıyorum.

Bence kesinlikle Eşinde Dr a görünmeli büyük ihtimalle sorun eşindedir, bunu hiç düşündünmü.
Allah yardımcın olsun, kilolarindan kurtulmaya, canım

evet 8 aydır uğraşıyorum ama malesef canlı örneğim yani

Soran oldumu bilmiyorum ama kadın doğumcunuz panik atak için ilaç kullandığınızı biliyor değil mi.çünkü her ilaç gebelikte kullanılmıyor

Teyzemin kızı 90 kiloyla hamile kaldı. ama tabi siz önce sağlığınız için biraz kilo vermeye çalışın. Doktorların söylediğine göre çok kilolu ya da çok zayıf olan bayanların hamile kalma olasılıkları düşüyormuş.

95 kilo olan arkadasim hamile kaldi diyetle hamileligini sürdürdu üstelik kilo bile verdi .stres yapma

Cok isteyince olmuyor sanirim. Yani bende de oyleydi. Ben bebek istedikce olmuyordu. Ne zaman ki olmuyor artik diye biraktim o ay hamile kalmistim. Tamamen stres. Bosver. Olursa olur olmazsa olmaz de. Rahat ol. O zaman oluyor. Hem daha yeni evlisiniz. Ben olsam bu gunlerin tadini cikarirdim cunku cocyk buyuk bir sorumluluk. Hem once kilolarini cok takinti yapmissin. Biraz rahatla. Kendinle bir baris once. Stresle hamile kalma. Kalbinden gecen dileginin kabul olmasi dilegiyle....

Canım hiç dert etme kocanla keyfine bak benim yigenim 60 kilo yedi ayda anca hamile kaldı onun zamani var muhakkak zaten bir yıl korunmayip hamile kalmayınca anca doktorlar o zaman bakar iki ay çok kısa bi zaman çalışmaya devam

Eğer doktorunuzun söylediği doğruysa bile sağlıklı hissettiğiniz bir kiloya ulaştıktan sonra hamile kalmayı deneyin derim ben ve evet stres her şeyde olduğu gibi bunda da çok büyük bir etken maalesef :) rahatlatın kendinizi biraz

çok teşekkür ederim canım 60 kiloya düşünce hamile kalcam rahat bir hamilelik geçireyim

Mesela ben :) 8. Ayda hamile kaldım. Hataa 2. Ayda doktora gidip bizim,çocuğumuz olmuyor dedim doktor neredeyse dovecekti. 2 ayda çocuğumuz olmuyor ne demek en az 1 yıl denemeniz lazım o zaman olmuyorsa bir sıkıntı olabilir. Sen önce strsini at beyin herşeyi kontrol ediyor ve sürekli bunu duşunmen gebeliğini engelliyor dedi. Aslında 8. Ay da da ben yumurtlama tarihim geçtiğini düşündüğüm için plansız spontane gelişen bir ilişki sonrası hamile kaldım yani 8 ay boyunca çocuk düşünmeden girdiğim ilk ilişkide gebe kaldım. Meğerse o ay geç yumurtlamışım. Biliyorum çok çok zor ama fizyolojik bir sebep yoksa tek sıkıntı stres. Düşünmemeye çaloşacalsınız kendini meşgul edecek bir uğraş bulçanozı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…