- 9 Şubat 2016
- 98
- 51
- 3
- 34
- Konu Sahibi benim morali 0000
-
ay canım ya ne kadarda güzel ve kibarca anlattın. çok teşekkür ederim. iyiki varsınız kknın asaletli bayanları:)Bebeegiiimmmm benim abim ve yengem de 2. Cocugu istiyolaedi ilk cocugu 8 yasindan beri 2. Yi deniyolar ama bi turlu hamile kalmiyodu doktora gittiler bi suru test yaptilar ama ikisinde de sorun yoktu abimin is stresi vardi ama baya stresler is yeri kapanacakti ben napicam ne edicem diye dusunurdu hep aglardi ama daha sonra ilk isinden daha guzel bi is buldu ve bir yilin sonunda hamile kaldi yengem :)) doktor da onlara stresten oldugunu soylemisti ve gercekten de oyleymis. Kilonu kafana takma kilo bi hastalik degil ki veririsin gecer yani oyle dusun allah korusun hi rahatsizligin olsaydi? O yuzden bu kadar utanilacak sıkilacak bisey yok aynen katiliyorum arkadaslara kimler kimler kilo verdi yaa pelin vardi bitane bkm de illaki biliyosundur izlemissindir o kiz simdi ne guzel oldu ve dedigi ilk sey kola icmeyi biraktim. Yani aslinda karar verir baslamak ve biseyleri birakmakla alakali kilo isi. Canim benim hic stres sikinti yapma allahin izniyle sen rahatlarsan her sey olur
ay ne güzel maşallah:)Biz de iki ay denedik olmadi e artik olmaz deyip saldim kendimi :) 3.ay hamile kaldim
Stres gercekten cok etkili hayirlisi deyip gecin bakin ne guzel oluyo her sey allahin izniyle :)ay ne güzel maşallah:)
aynen canım kpssye hazırlanıyorum strestenmiş demekki herşey:)Stres gercekten cok etkili hayirlisi deyip gecin bakin ne guzel oluyo her sey allahin izniyle :)
Helal bee kim tutar seni.:) canım ya çok şekersin. bende nutella istiyorum ama asla yemem diyetimi asla bozmam
evet 8 aydır uğraşıyorum ama malesef canlı örneğim yaniİçiniz rahat edecekse bir doktora daha gidiverin. O da kilodan değil derse, denemeye devam edersiniz de, 2 ay olmadı diye kısır mı sandınız kendinizi? Ben 7-8 ay uğraşanı duydum, sağlıklı, bir sorunu olmadığı halde.
Bu arada kaç kilosunuz?
95 kilo olan arkadasim hamile kaldi diyetle hamileligini sürdürdu üstelik kilo bile verdi .stres yapmamerhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
Canım hiç dert etme kocanla keyfine bak benim yigenim 60 kilo yedi ayda anca hamile kaldı onun zamani var muhakkak zaten bir yıl korunmayip hamile kalmayınca anca doktorlar o zaman bakar iki ay çok kısa bi zaman çalışmaya devammerhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
çok teşekkürler canım:)Canım hiç dert etme kocanla keyfine bak benim yigenim 60 kilo yedi ayda anca hamile kaldı onun zamani var muhakkak zaten bir yıl korunmayip hamile kalmayınca anca doktorlar o zaman bakar iki ay çok kısa bi zaman çalışmaya devam
ay ne güzel ya yorumları okudukça gereksiz stres yaptığımı fark ettim çok sağol canım95 kilo olan arkadasim hamile kaldi diyetle hamileligini sürdürdu üstelik kilo bile verdi .stres yapma
çok teşekkür ederim canım 60 kiloya düşünce hamile kalcam rahat bir hamilelik geçireyimEğer doktorunuzun söylediği doğruysa bile sağlıklı hissettiğiniz bir kiloya ulaştıktan sonra hamile kalmayı deneyin derim ben ve evet stres her şeyde olduğu gibi bunda da çok büyük bir etken maalesef :) rahatlatın kendinizi biraz
İçiniz rahat edecekse bir doktora daha gidiverin. O da kilodan değil derse, denemeye devam edersiniz de, 2 ay olmadı diye kısır mı sandınız kendinizi? Ben 7-8 ay uğraşanı duydum, sağlıklı, bir sorunu olmadığı halde.
Bu arada kaç kilosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?