çok utanıyorum ama her gün ağlamaktan bıktım

aynen canım çok teşekkür ederim:)

Yumurtlama oluyorsa bebek olur zaten dr nasil bi tedavi uygulasinki senin sapasaglam ureme sistemine esinin sperm testide normalse olur merak etme kilolu olmak hamilelik icin pcos da onemli ama sende o da yok yani psikolojiktir sizin sorununuz bence

canım ben yeni evlendiğimde 70 kg civarıydım ve çocuğum olmamıştı.98 kg ile oğluma hamile kaldım sonra kızıma 104 kilo ile hamile kalmıştım.doktorun çok haklı bir sorununuz yoksa biraz sabır ve tevekkül canım.seni çok iyi anlıyorum.bak 8 kg vermişsin bile sen kilo vermeye devam et.bebek konusunu ne kadar çok düşünürsen o kadar strese girer ve olmasını geciktrirsin.sen farkında olmasan da bilinçaltın bunu sıkıntı yapar.daha yeni evlisin bir hastalığın da yokmuş o yüzden ihtiyacın olan tek şey sabır.sen dua et inşallah yakın zamanda bebeğinin önce müjdesini sonra da kendisini kucağına alırsın

Hamilelik te kullandığınız ilaçların yan etkileri varmı.

Merhaba. Kilonuzu kesinlikle kafaya takmayın çünkü ben 46 kiloydum 6 ay belki daha fazla denedik ve bekledik o sürecin sonunda oldu. Bazen biraz sabır gerekiyor. Bunu için kafanızı boşaltın ve rahatlayın sürekli düşünürseniz olumsuz olarak size geri döner. Bu arada şu anda 2 aylık bebeğim var. Yani uzun sürsede sürekli devam edin ve sabırlı olun hemen doktordan doktora koşmayın. Sabırlı ve sakin olmaya çalışın tavsiyem.

amin canım çok teşekkür ederim

Gebe kalamamanin kiloyla ve tabi ki stresle alakali oldugunu dusunuyorum bir doktora daha gorun derim ayrica;
98 kilo ile hamile kalman senin icinde zor yani gebelikte illa ki kilo alimi oluyor minimum kiloyu da alsan 100 ü gecersin ve sonrasinda vermen zor olur,dogumunda problem yasarsin su an icin onceligin kilo vermek olsun bebek sonra once senin sagligin

doktor çoookkk haklıı.bence de kiloyla bi alakası yok. benim bir tanıdığım 100 kiloyla hamile kaldı.şimdi oğlu 3 yaşında...

söylemeye utanıyorum ama 98 kiloyum.
kilonuzdan bu kadar rahatsızsanız neden önce kilo verip sonra hamile kalmayı denemiyorsunuz?hamilelilk kiloları ile beraber daha kötü hissederseniz,peki ya sonrası ?? loğusalık ve fazla fazla kilolarla depresyona girerseniz?
not:siz bu kadar kötü hissedip rahatsız olduğunuz için yazdım,kilo konusunda takık olmayan rahat bir akdın olsaydınız yazmazdım,herkesin kilosu kendini ilgilendirir çünkü.

bence hamile kalmanın kiloyla alakası yok kuzenim 115 kiloyla hamile kaldı 125 kiloyla doğuma girdi ve doğumdan sonra 90 kiloya düştü. Rahim ve yumurta yapın iyiyse eşinde bir sıkıntı yoksa hamile kalırsın canım. Sadece kaldıktan sonra çok kilo almamaya dikkat et.

Arkadaşım şimdi bu kiloyla bide hamile kalırsan daha kötü değilmi,anne,babanızın durumunu anlıyorum lakin ya loğusalığınız sorunlu geçerse durum içinden çıkılmaz bi hal alır ,siz yinede 1 yıl daha dişinizi sıkın zayıflayabildiğiniz kadar zayıflayın ve öle Bebek yapın.

Ilk kendizle ilgilenin, mutlu olun. Kilo verin ve daha iyi hissedin. Bu psikolojide bebek yapmamaniz daha iyi. Kendinle ilgili sorunlarini cöz ondan sonra hersey daha güzel olur. Inanin kilo vermek kolay, yeter ki azimli olun pes etmeyin. Elinizden geleni yapin ama öncelik sizde olsun. Kendinize zaman ayirin.

Msjlari hepsini okuyamadım kilonuzu bilmiyorum ama rahatsız olacağınız kadar fazlası bebek olduğunda sizi de bebeği de daha çok sıkıntıya sokar. Belki böylesi hayırlıdır. Ideal kilonuzu ulaşın ondan sonra miniginizi kucaginiza alın insallah

inşallah canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…