- 9 Şubat 2016
- 98
- 51
- 3
- 34
- Konu Sahibi benim morali 0000
-
gitti canım ondada sıkıntı yok stres kaynaklı dedi doktorEşin gitsin doktora
aynen canım çok teşekkür ederim:)Mesela ben :) 8. Ayda hamile kaldım. Hataa 2. Ayda doktora gidip bizim,çocuğumuz olmuyor dedim doktor neredeyse dovecekti. 2 ayda çocuğumuz olmuyor ne demek en az 1 yıl denemeniz lazım o zaman olmuyorsa bir sıkıntı olabilir. Sen önce strsini at beyin herşeyi kontrol ediyor ve sürekli bunu duşunmen gebeliğini engelliyor dedi. Aslında 8. Ay da da ben yumurtlama tarihim geçtiğini düşündüğüm için plansız spontane gelişen bir ilişki sonrası hamile kaldım yani 8 ay boyunca çocuk düşünmeden girdiğim ilk ilişkide gebe kaldım. Meğerse o ay geç yumurtlamışım. Biliyorum çok çok zor ama fizyolojik bir sebep yoksa tek sıkıntı stres. Düşünmemeye çaloşacalsınız kendini meşgul edecek bir uğraş bulçanozı tavsiye ederim.
Hamilelik te kullandığınız ilaçların yan etkileri varmı.merhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
yokmuş ama ilaçlar biraz kilo aldırıyoHamilelik te kullandığınız ilaçların yan etkileri varmı.
amin canım çok teşekkür ederimcanım ben yeni evlendiğimde 70 kg civarıydım ve çocuğum olmamıştı.98 kg ile oğluma hamile kaldım sonra kızıma 104 kilo ile hamile kalmıştım.doktorun çok haklı bir sorununuz yoksa biraz sabır ve tevekkül canım.seni çok iyi anlıyorum.bak 8 kg vermişsin bile sen kilo vermeye devam et.bebek konusunu ne kadar çok düşünürsen o kadar strese girer ve olmasını geciktrirsin.sen farkında olmasan da bilinçaltın bunu sıkıntı yapar.daha yeni evlisin bir hastalığın da yokmuş o yüzden ihtiyacın olan tek şey sabır.sen dua et inşallah yakın zamanda bebeğinin önce müjdesini sonra da kendisini kucağına alırsın
Bir diyetisyene gitme şansınız varmı. Varsa başlayın ve hamilelik te de devam edin.yokmuş ama ilaçlar biraz kilo aldırıyo
gidiyorum zaten canımBir diyetisyene gitme şansınız varmı. Varsa başlayın ve hamilelik te de devam edin.
kilonuzdan bu kadar rahatsızsanız neden önce kilo verip sonra hamile kalmayı denemiyorsunuz?hamilelilk kiloları ile beraber daha kötü hissederseniz,peki ya sonrası ?? loğusalık ve fazla fazla kilolarla depresyona girerseniz?söylemeye utanıyorum ama 98 kiloyum.
Anladım. Elden geleni yapıyor sun demekki. Stres etkisi birçok insanda oluyor. Sen kilo vermeye odaklan bebek işini oluruna bırak. Annemde antidepresan kullandı diyetisyene gidiyor. Biraz daha geç veriyor ilaclardan dolayıgidiyorum zaten canım
merhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
inşallah canım çok sağolMsjlari hepsini okuyamadım kilonuzu bilmiyorum ama rahatsız olacağınız kadar fazlası bebek olduğunda sizi de bebeği de daha çok sıkıntıya sokar. Belki böylesi hayırlıdır. Ideal kilonuzu ulaşın ondan sonra miniginizi kucaginiza alın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?