- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
dayanamayacakmışım gibi geliyor ağlamak da istemiyorum ama tutamıyorum kendimiNormal canim bunlar. Biraz sabret. Ates basmasi bogulma hissi bende de oluyodu
evet öyleymiş ne olduğunu bile bilmiyordum 2 hafta önce öğrendim. doktorum en ufak kanamada gel ya da haberim olsun dedi tuvalete gitmeye bile korkuyorum kan göreceğim diyePlesenta previa mı var bebeğinizde? Eşi doğum kanalına mı yakın?
ağır kaldırmıyorum hatta eşim sağolsun hiç birşey yaptırmıyor ama ben yerinde 5 dk durmayan biri olunca ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdımUtanacak bi durum ortada gayet normal şeyler bunlar . .
bebeğin ve kendi sağlığın için uzak kalman lazım bi süre.
dikkat edip ağır kaldırmazsan daha çabuk toparlarsın geçmiş olsun :)
inşallah geçerkendinizi hırpalamayın.
ruh sağlığı herşeyden önemli.
bi çok kişide oluyodur emin olun.
geçici bi süreç.
örgü örüyorum kitap okuyorum ama boğulma hissi gelince herşeyi atıp yakasım geliyorSuçlanacak ve suçluluk duyulacak bir durum değil, yaşadığın ey zor ve hormonların değişiyor şu an sürekli değişken ruh haline girip bir şeyler istemen , vazgeçmen, öfkelenmen çok çok normal bir seyir...
Süren belli en azından, kendini avutacak bir şeyler edin bu süre zarfında. Puzzzle falan al, onla vakit su gibi geçer.
Korkma Can'ım dikkat et yeter. Benim kızımda da vardı aynı sorun. Hatta doktorum 2 gün daha bekletmedi hemen doğuma aldı beni. 2 gün sonra olsaydı babasıyla aynı olacaktı ama bekletmemeyi uygun gördü.evet öyleymiş ne olduğunu bile bilmiyordum 2 hafta önce öğrendim. doktorum en ufak kanamada gel ya da haberim olsun dedi tuvalete gitmeye bile korkuyorum kan göreceğim diye
en büyük korkum da erken doğum olması daha çok küçük. bi de en büyük hatayı yapıp internette araştırma yaptım ve okuduklarım beni daha çok korkuttu. sanki her an bebeğime birşey olacak gibi geliyor. o yüzden kendimden daha çok utanıyorum bebeğim yaşamaya çalışıyor ben çıkıp gezemediğim için üzülüyorum diye. ya da eşimden uzak kalıyorum diye kendimi üzüyorum bunun pişmanlığı çok büyük bencil hissediyorum kendimiKorkma Can'ım dikkat et yeter. Benim kızımda da vardı aynı sorun. Hatta doktorum 2 gün daha bekletmedi hemen doğuma aldı beni. 2 gün sonra olsaydı babasıyla aynı olacaktı ama bekletmemeyi uygun gördü.
Bu hissettiklerin de çok normal kafana takma. Biraz daha sabret. Bebişini kucağına alınca her şey bitecek
Aynen canım. Gece uykudan kalkıp ağlayasım gelirdi. Beni de psikolojik çok etkilemişti. Günleri sayıyodum o derece. Bak sende yarılamışsın öyle düşün. Bol dua oku sabret. Sonrası güzel olucakdayanamayacakmışım gibi geliyor ağlamak da istemiyorum ama tutamıyorum kendimi
eşimde böyle diyor ben donuyorum hatun ateşli evi buzhaneye çevirdi diye.Ateşli kadın dedikleri senin gibiler herhalde,
Her yönden hem vücut yönünden,hem cinsellikeşimde böyle diyor ben donuyorum hatun ateşli evi buzhaneye çevirdi diye.
geceleri de çok zor geçiyor. ama diyorum ya 2 hafta önceye kadar bu kadar değildi. uyumayı çok severim rahat uyurdum şimdi uyuyamıyorum sağa dönüyorum bunalıyorum sola dönüyorum bunalıyorum üstüme birşey örtmüyorum sonradan üşüme geliyor. resmen ruh halim bozuldu. sabır ve bebeğimin sağlığı için bol bol dua ediyorum zaten sizlerde edin benim içinAynen canım. Gece uykudan kalkıp ağlayasım gelirdi. Beni de psikolojik çok etkilemişti. Günleri sayıyodum o derece. Bak sende yarılamışsın öyle düşün. Bol dua oku sabret. Sonrası güzel olucak
sorma eskiden cinselliğe düşkün olan eşimdi ben onun isteğinden bıkmıştım şimdi kendi kendime kızıyorum böyle değildim diye.Her yönden hem vücut yönünden,hem cinsellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?