çok utanıyorum böyle olduğum için

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
hanımlar gerçekten çok utanıyorum ama çok bunaldım.
sorunum tamamen kendimle. hamileyim 2 hafta öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. gezmeyi seyahat etmeyi çok seven hareketli biriyim. 2 hafta önce ayrıntılı ultrasonda bebeğin plesantası aşağıda olduğunu söylediler. servikse 1.5-2 cm uzaktaymış. doktor seyahat ve ilişkiyi yasakladı. hatta olabildiğince hareket etme 26. haftaya kadar kendiliğinden yukarı çıkabilir dedi. yukarı çıkmasını bekliyorum.

bebeğimin sağlığı benim için herşeyden önemli. 2 haftadır mecbur kalmadıkça dışarı çıkmadım geçen hafta notere gitmem gerekti bi de bugün markete. gittim gitmesine ama çok fena oldum ikisinde de. dışardayken sorun yok kapalı bir mekana girince bi anda ateş basıyor. ani bir ter boşalması yaşıyorum gözlerim kararıyor bayılacak gibi oluyorum. evde de sürekli cam ya da balkon kapısı açıyorum. kombi kapalı.

eşim kat kat giyinip öyle oturuyor. hiç birşey demiyor sağolsun evi buz gibi yapıyorum ama yetmiyor elimde olsa balkonda yatıp kalkıcam.
şimdi sorunum şu evde bile fenalık geçiriyorum dışarı çıkmak istiyorum ama bebeğim için çok hareket etmek istemiyorum. eşimi de çok özlüyorum ama ilişki yasak diye yaklaşamıyorum çünkü biliyorum kendimi tutamam. kendi kendimle çelişiyorum herşey bebeğim için ama boğuluyormuşum gibi geliyor. nolur yargılamayın beni.

bebeğimin sağlığı önemliyken böyle ikilemde kaldığım için kendimden utanıyorum.

Utanacak bi durum ortada gayet normal şeyler bunlar . .
bebeğin ve kendi sağlığın için uzak kalman lazım bi süre.
dikkat edip ağır kaldırmazsan daha çabuk toparlarsın geçmiş olsun :)

Suçlanacak ve suçluluk duyulacak bir durum değil, yaşadığın ey zor ve hormonların değişiyor şu an sürekli değişken ruh haline girip bir şeyler istemen , vazgeçmen, öfkelenmen çok çok normal bir seyir...

Süren belli en azından, kendini avutacak bir şeyler edin bu süre zarfında. Puzzzle falan al, onla vakit su gibi geçer.

Plesenta previa mı var bebeğinizde? Eşi doğum kanalına mı yakın?

Plesenta previa mı var bebeğinizde? Eşi doğum kanalına mı yakın?
evet öyleymiş ne olduğunu bile bilmiyordum 2 hafta önce öğrendim. doktorum en ufak kanamada gel ya da haberim olsun dedi tuvalete gitmeye bile korkuyorum kan göreceğim diye

Utanacak bi durum ortada gayet normal şeyler bunlar . .
bebeğin ve kendi sağlığın için uzak kalman lazım bi süre.
dikkat edip ağır kaldırmazsan daha çabuk toparlarsın geçmiş olsun :)
ağır kaldırmıyorum hatta eşim sağolsun hiç birşey yaptırmıyor ama ben yerinde 5 dk durmayan biri olunca ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım

örgü örüyorum kitap okuyorum ama boğulma hissi gelince herşeyi atıp yakasım geliyor

evet öyleymiş ne olduğunu bile bilmiyordum 2 hafta önce öğrendim. doktorum en ufak kanamada gel ya da haberim olsun dedi tuvalete gitmeye bile korkuyorum kan göreceğim diye
Korkma Can'ım dikkat et yeter. Benim kızımda da vardı aynı sorun. Hatta doktorum 2 gün daha bekletmedi hemen doğuma aldı beni. 2 gün sonra olsaydı babasıyla aynı olacaktı ama bekletmemeyi uygun gördü.

Bu hissettiklerin de çok normal kafana takma. Biraz daha sabret. Bebişini kucağına alınca her şey bitecek

en büyük korkum da erken doğum olması daha çok küçük. bi de en büyük hatayı yapıp internette araştırma yaptım ve okuduklarım beni daha çok korkuttu. sanki her an bebeğime birşey olacak gibi geliyor. o yüzden kendimden daha çok utanıyorum bebeğim yaşamaya çalışıyor ben çıkıp gezemediğim için üzülüyorum diye. ya da eşimden uzak kalıyorum diye kendimi üzüyorum bunun pişmanlığı çok büyük bencil hissediyorum kendimi

dayanamayacakmışım gibi geliyor ağlamak da istemiyorum ama tutamıyorum kendimi
Aynen canım. Gece uykudan kalkıp ağlayasım gelirdi. Beni de psikolojik çok etkilemişti. Günleri sayıyodum o derece. Bak sende yarılamışsın öyle düşün. Bol dua oku sabret. Sonrası güzel olucak

Aynen canım. Gece uykudan kalkıp ağlayasım gelirdi. Beni de psikolojik çok etkilemişti. Günleri sayıyodum o derece. Bak sende yarılamışsın öyle düşün. Bol dua oku sabret. Sonrası güzel olucak
geceleri de çok zor geçiyor. ama diyorum ya 2 hafta önceye kadar bu kadar değildi. uyumayı çok severim rahat uyurdum şimdi uyuyamıyorum sağa dönüyorum bunalıyorum sola dönüyorum bunalıyorum üstüme birşey örtmüyorum sonradan üşüme geliyor. resmen ruh halim bozuldu. sabır ve bebeğimin sağlığı için bol bol dua ediyorum zaten sizlerde edin benim için

Ah bu hormonlar ! Hamilelikte ayri, dogum yapinca ayri dertler aciyor basimiza. Hatta emzirme doneminde de . İnsan bazen kendini taniyamiyor. Hepsinin gececegini ve senin elinde olmadigini düşün . Hayirli dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…