Çok utanıyorum

Gördü canım..bundan sonra öyle olacak zaten hele bi yeltensin bakalım hayvan

Sen bununla bir süre ayrı yatsan bile hakkındır.
İyi bir ders olur bence.
Baba oluyor herif açsın da biraz anal seksin zararlarını okusun ya.
Ay çok sinirlendim şuan aldatan heriflerden bile çok sinirlendim kocana!

Gördü canım..bundan sonra öyle olacak zaten hele bi yeltensin bakalım hayvan

İyi bir ders olur bence.

İyi bir ders olur bence.
Aldatan adamdan beter bu pislik hamile karisina tecavuz ediyor
O kadar sinirlendim ki girmiyim kk ya diyorum bildirim geldikce girip bakiyorum
Aksam aksam asabim bozuldu ya

hamileyken anal ilişki vajinal ilişkiden çok daha riskli biliyorsunuz değil mi?
zaten ne şekilde olursa olsun ilişkiye zorlanmanız boşanma nedeni,
siz bu hayvanla sevişmeye devam ettikçe o da tecavüze devam edecek, muhtemelen zorla yapmak ve sizin acıyor dediğinizi duymak daha da hoşuna gidiyor.
sonrasındakiler de timsah gözyaşları, ne diyecek, gayet kendimdeyim seni acıtarak ve zorla ilişkiye girmekten zevk alıyorum diyecek değil ya.

Bi iki kez ben izin verdim ondan sonra bende istiyorum sandı ama ilişki esnasında ben onu yapmaya yeltenince zaten açıkça söylüyorum istemiyorum canım acıyor vs yalvarıyor nolur söz bu son diye hayır dedikçe zorluyor yazarken çok utanyrm kusura bakmayın lütfen ama durum böyle işte bittikten sonra yine naptım ben diyor
bir değil iki değil her seferinde sözünü tutmamış neden inanmakta ısrar edip tekrar ilişkiye giriyorsunuz bu bencil pislikle?

Tövbe estafurullah, don zamanlarda buradaki konular nedeniyle iyice sinirlerim bozulmaya başladı iyi mi?!

Rızanız dışında (ters düz fark etmez) bir ilişki var ortada, bunun adı ne yazık ki tecavüz. Ya polise şikayet edip uzaklaştırma alacaksın ya boşanacaksın ya da bir şekilde halledeceksin. Çok zor bir durum... Allah kolaylık versin. Bence bir süre eşinize uzak durmakla başlayın.

hayvan herif
bir de hamilesin allah akıl fikir versin
bunu kendine yapma canım ağlama büyük tepki göster bir daha cüret edemesin

Ayrıca evet bence de eşin gay. Anlam veremiyorum 2 yıllık evlisiniz bebek için o kadar uğraştınız neden? Bana anlamadım demeyin lütfen insan kendini bir şekilde belli eder ama kadınlar bebeklerinin olmamasının derdine o kadar çok düşüyor ki diğer hiçbir sorunu göremiyor.
Nasıl çözeceksiniz bunu peki?

Hamilegimin son aylari hic girmedik iliskiye esimle. Ve dogumumdan sonra. Toplam 4-5 ay.

Baska sekilde esini memnun edemezmisin?
Pardon da memnun etmek zorunda mı o durumda. O halde bişey bekleyen eş defolsun gitsin kadın can derdinde adam uçkurunun derdinde. Ne pislik adamlar var. Ayrıca sizin gibi memnun etme mecburiyetiyle düşünen insanlarında bunda payı var. Bu durumdaki hiç bi kadın memnun etmek zorunda değil memnun olmayıversin öküz efendide.

Hamilegimin son aylari hic girmedik iliskiye esimle. Ve dogumumdan sonra. Toplam 4-5 ay.

Baska sekilde esini memnun edemezmisin?
kadının canından can gitmiş tecavüze uğramış siz de adamı düşünüyonuz hala bi durun kadın bi kendini toplasın. adam mutlu olsun diye zaten ne hallere düşmüş

Back
X