- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Siz gerçekten Akademisyen misiniz ?[/QUOTE
Öğretmenim ben hesabı başta arkadaşım açmıştı sonra bakıp düzeltmedim noldu onadamı laf söyleyecektiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz gerçekten Akademisyen misiniz ?[/QUOTE
Öğretmenim ben hesabı başta arkadaşım açmıştı sonra bakıp düzeltmedim noldu onadamı laf söyleyecektiniz
Evet eşim çok iyi bir insan onu anlatmak için açtımŞurada kurduğunuz unlemli cümleleri ilk anal ilişki istediginde kursaydiniz şimdi ne siz bu konuyu açmış olacaktınız ne bizim sinirlerimiz harab olmuş olacaktı
Konuyu Eşinizin aslında ne kadar iyi adam olduğunu anlatmak için mi açınız
Adam tecavüzcu
Böyle sapıkça istekleri yoktu öncesinde demek istedim, evet tabiki boşanmak yada şikayet etmek gibi bir düşüncem yok ben nasıl düzelirin derdindeyim, siz hiç bişey yapmayın hanımefendi yorumda yapmayın
Normalde böyle değildi ne demek pardon da?normalde tecavüzcü değildir mi demek istediniz yoksa normalde sizi zorlamaz mı ben anlayamadım?Bi kere cinnet geçirip cinayet işleyeni kanunlar normalde katil değildir diye affediyo mu?kendinize yapılan şeyi tecavüz olarak görmüyosanız burda neden zorla yapıyo yazıyosunuz?belli ki boşanmak ya da şikayet etmek gibi bi derdiniz yok, tecavüzü de kanıksamış durumdasınız, bebeği zaten düşünen yok peki biz ne yapalım ne istersiniz?
Ne olmuş akademisyense? Anal ilişkiye zorlandığı ilk gün koşup bosanmadigi icin mi akademisyen olamaz? Hayır yani zaten duzeltmek icin çözüm arıyor ve duzelmezse bosanmaya mecbur kalmaktan korkan bir kadin var burada.kendisi 15 haftalik hamile. Empati yapmalısınız.Siz gerçekten Akademisyen misiniz ?
Evet eşim çok iyi bir insan onu anlatmak için açtımŞurada kurduğunuz unlemli cümleleri ilk anal ilişki istediginde kursaydiniz şimdi ne siz bu konuyu açmış olacaktınız ne bizim sinirlerimiz harab olmuş olacaktı
Konuyu Eşinizin aslında ne kadar iyi adam olduğunu anlatmak için mi açınız
Adam tecavüzcu
Ne tecavuzu ya? Herkes bir tecavuz diye coşmuş. Zaten ilk seferleri kadin kendi kabul etmis. Digerlerinde ise anladigim kadariyla adam sadece "son kez, lutfen, bidaha yok" şeklinde yalvariyor. Konu sahibi öyle yazmiş.
Sonrada birlikte oluyorlar.
Dayak, elini kolunu baglama gibi fiziksel olarak kadini zorlama yok. Yanlis mi anladim?
Bu derece istemeyen insan, eşi yalvardi diye birlikte olmaz kusura bakmayin. Sizde kendinizi tutamiyorsunuz, pisman oluyorsunuz sonra zorluyor diyorsunuz sanirim.
Burada bize güya agzimizin payını vermek bir sapığa dur demekten daha kolay değil miEvet eşim çok iyi bir insan onu anlatmak için açtım
Allah razı olsun arkadaşımAllah Allah kadın durumu normalleştirmek için değil kendini ifade etmek için açıklıyor.
Neden bu adama zorla çocuk yaptın diye sorana ne desin?
Böyle değildi ki diyor.
Normalde her şey normalmiş.
Konu sahibi evliliğinde tek eksik çocuk demiş ve yapmış.
Bugün bu sorunla karşı karşıya ve kendisi de şikayetçi ve üzgün zaten.
Belli ki eşinin de pişmanlığına inanıyor bir yandan.
Herkes her şeye sizin gibi mi yaklaşmalı ilk etapta?
Oldu olacak asın kadını.
Ben de adama nefret kustum ama kadını doğramadım.
Bebeği düşünen yok nasıl bir itham yaa?
Kadın türlü türlü endişeler içine düşmüş zaten.
Biz burada yorum yapar kendimizce akıl veririz ama bu adımları konu sahibi kendine göre alır sırayla uygular.
Sizin gibiler bir şey yapmasın mümkünse sağ üstteki çarpıdan sessizce çıksın.
Empati yahu!
Kusura bakmayın,hamilesiniz üzmek istemem sizi ama.Evet eşim çok iyi bir insan onu anlatmak için açtım
Allah Allah kadın durumu normalleştirmek için değil kendini ifade etmek için açıklıyor.
Neden bu adama zorla çocuk yaptın diye sorana ne desin?
Böyle değildi ki diyor.
Normalde her şey normalmiş.
Konu sahibi evliliğinde tek eksik çocuk demiş ve yapmış.
Bugün bu sorunla karşı karşıya ve kendisi de şikayetçi ve üzgün zaten.
Belli ki eşinin de pişmanlığına inanıyor bir yandan.
Herkes her şeye sizin gibi mi yaklaşmalı ilk etapta?
Oldu olacak asın kadını.
Ben de adama nefret kustum ama kadını doğramadım.
Bebeği düşünen yok nasıl bir itham yaa?
Kadın türlü türlü endişeler içine düşmüş zaten.
Biz burada yorum yapar kendimizce akıl veririz ama bu adımları konu sahibi kendine göre alır sırayla uygular.
Sizin gibiler bir şey yapmasın mümkünse sağ üstteki çarpıdan sessizce çıksın.
Empati yahu!
Arkadaşım ben ne deyim size daha, evet hakikaten size neymiş yani?! Durumu anlatmaya çalışıyorumBurada bize güya agzimizin payını vermek bir sapığa dur demekten daha kolay değil mi
Bize ne konu sahibi o adamla yaşayan sensin
O zaman sapıkça olduğunu düşündüğü şeye baştan tamam demeyecekti bu kadar basit. Adamın da nefret edilecek bi durumu yokmuş ayrıca karı koca bile isteye düşük riski varken birlikte yapmışlar neden adam tek başına suçlu olsun.Neye ve kime yorum yapıcağımı da sana sormicam konu sahibine yorum yapman yeterli ben ilgilenmiyorum senin yorumlarınla.
Oldu olacak ben suclu olayim ne dersiniz ? Soru sorarken sizden izin mi almaliydim ?Ne olmuş akademisyense? Anal ilişkiye zorlandığı ilk gün koşup bosanmadigi icin mi akademisyen olamaz? Hayır yani zaten duzeltmek icin çözüm arıyor ve duzelmezse bosanmaya mecbur kalmaktan korkan bir kadin var burada.kendisi 15 haftalik hamile. Empati yapmalısınız.