Çok utanıyorum

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar slm, konu başlığına ne yazacağımı bilemedim çok zor, utanarak yazıyorum gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok özür dileyerek anlatıyorum;
Yaklaşık 4 aylık hamileyim ilk üç ay falan düşük riski oldugu için drum ilişkiyi yasaklamıştı bu süre zarfında eşimin zorlamasıyla bi iki kez anal ilişki oldu, çok iğrenç olduğunu çok günah oldugunu biliyorum aşırı derecede vicdan azabıda duyuyorum neyse şimdi yasak kalktı ama eşim her seferinde söylediğim şeyi istiyor, kendide sonrasında her seferinde köpek gibi pişman oluyorum ama engel olamyrm diyor, bi daha istediğimde engel ol diyor ama olamıyorum gücüm yetmiyor resmen tecavüze ugramış gibi hissediyorum, az öncede aynı şey oldu aglaya aglaya kalktım yataktan özür dilio söz yapmycam dio ama daha öncede duydum bunları yine zorlycak, artık midem bulanıyor bana dokunsun istemiyorum bi yandan Allah katında girdiğim günah:KK43:
Çok özür diliyorum böyle iğrenç bi konu açtığım için ama içimi dökmek sizlerdende öneri almak istedim bu arada öncesinde bebekten önce yani hiç böyle bi istegi yoktu yasakla başladı

Karşı koyamıyorum diyorsun ya adam resmen zorla yapıyor yani.
Niyeti bozmuş iyice.

Ağladığını görmüyor mu?
İnsan eşine bunu neden yapar ya

Yasak olan herşey insana daha çekici geliyo işte
Bi an önce tepkini ortaya koy ve bu hatayı asla tekrarlatma. Üstelik hamilesin, sen istemeden kendine bunu nasıl yaparsın. Adamın keyfi için sakın kendini kullandırma artık. İleride yaşayabileceğin sorunlardan haberi var mı o kocan olacak şahsın.

Elini bile sürdürme, karnında bebeğin var resmen tecavüz ve sen ses çıkarmıyosun.
Kendini toparla bu işe son ver rızan olmadan zorlaması suçtur

Çüş ya doktor iliski yasak dediyse bu anal ilişkiye izin mi vermek oluyor? Düşük riski varsa anal iliskide de bebegin hayatini riske atiyorsunuz. Üstelik sen o bebege ne zorluklarla sahip oldun ben sahidim. Uckuruna sahip cikamayacaktiysa ne diye baba olmayi kabil etti o zaman?

Karşı koyamıyorum diyorsun ya adam resmen zorla yapıyor yani.
Niyeti bozmuş iyice.

Ağladığını görmüyor mu?
İnsan eşine bunu neden yapar ya
Işığı açınca gördü canım özür diledi adam resmen farklı biri oluyor tanıyamıyorum altı yıldır beraberiz iki yıldırda evliyim bu yasak olayına kadar hiç böyle sapıkça bişeyini görmedim normal yolla olunca sabaha kadar rahat vermio hadi bebege bişey olduysa diye bunu düşüne düşünemi böyle oldu bilmiyorum hiç böyle bi insan değildi

işkence gibi yaşadığın. kim bilir nerden gördü de size uyguluyor pişman falan değil hoşuna gidiyor

Back
X