Çok utanıyorum

Bilemem.ole bir durumda yasamadim.ayda yilda bir canim isterse yaparim.ben tamamen konu disi düşüncelere sahio biriyim.sekste tabularim yoktur.zevk aldigim yada heyecan katacak herseyi yaparim.
Konu ise bambaska ilk yazilan ardindan yazilanlar ile son yazilan farkli.
Istenmedigi birseye ne kadin ne erkek kimse mecbur birakilamaz.
Konu sahibi esine kesin ve net dille istemediğini belirtmeli.tam o sirada kafayi yastiga gomup aglamak tepki degil acitasyondur.oysa ki istemedigi birseye kati sekilde tepki vermesi gerekir
ilk başta yazılanla bu son yazılan farklı değil konu sahibi hep istemediğini ve zor kullanarak olduğunu söyledi sonra kocasını iyi biri diye savununca insanlar tepki verdi aslında çünkü en başından beri tecavüz olduğunun farkında o da biz de

Ama nasıl olduysa empati yüklü bulutlar kocaya empati yapa yapa birden sen istiyorsun bu tecavüz değile geldi konu yuva yıkan kk hatunlarina döndü

Aslında ilk mesajlarla son mesaj aynı

ilk başta yazılanla bu son yazılan farklı değil konu sahibi hep istemediğini ve zor kullanarak olduğunu söyledi sonra kocasını iyi biri diye savununca insanlar tepki verdi aslında çünkü en başından beri tecavüz olduğunun farkında o da biz de

Ama nasıl olduysa empati yüklü bulutlar kocaya empati yapa yapa birden sen istiyorsun bu tecavüz değile geldi konu yuva yıkan kk hatunlarina döndü

Aslında ilk mesajlarla son mesaj aynı
Ayni ise neden esi ile tecavuze ugradi yataga girip sevismeye basliyor.
Keskin bir sekilde istemedigini belirtmiyor.
O kadar tutarsiz anlatti ki kendide istiyor hatta esi istedigi icin aglaya aglaya goz yumuyor seklini aldi.
Benim zaten pek yorumum olmadi.
Ben istemiyorsa canim kalkip cay bile koymam beni zorlayamaz dusuncesinde biriyim.
Konu sahibi ugradigi hakareti fark edip taviz vermedikce esininde onu zorla baglayarak bu durumu yapacagini sanmiyorum.
Esinin suan yaptigi igrenc otesi onu silkeleyip kendine getirebilecek kisi esi.gelmiyorsada yaninda durmamali bama gore

Ya ne saçma sapan mesajlar var vallahi deliriyorum. Ne demek ilk seferde izin verdiyse davetiye çıkarmıştır, tecavüz değildir. Kocanla, sevgilinle senelerce istekle, şevkle, aşkla sevişirsin. İstemediğini belirttiğin, reddettiğin an seni zorlarsa bu tecavüzdür. Bunu daha önce yapmış olmak davetiye çıkartmış olmak mı yani? Bir kadın nasıl bunu söyler ya? Biraz sonra bu kocası zaten ne var, hep sevişiyorlar zatene gidecek herhalde. Okumaz olaydım şu konuyu keşke.

"Evlilik içi tecavüz" kavramından haberi olmayan kadın kaynıyor ortalık, söyleyince "Nasıl ya evlilik yani tecavüz olmaz ki onda" falan diye şoka uğruyorlar. Birine deme gafletinde bulundum da "Ben kocamı reddedemem ki uygun değil" dedi. Yani dini konulara da kaymak istemiyorum elimden geldiğince kapalı yazacağım ama kadının istememeye bile hakkı olmadığını düşünmesi çok üzücü. Hayat arkadaşım olsun diye evleniyorsun, adam seni şişme bebekten farksız görüyor, sen sadece adamın yemeğini yapmak, donunu yıkamak ve istediği an işini görmesi için araç olmakla mükellefsin öyle mi? Daha da bu durumu savunanlar varmış. Yazıktır.

Kızlar slm, konu başlığına ne yazacağımı bilemedim çok zor, utanarak yazıyorum gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok özür dileyerek anlatıyorum;
Yaklaşık 4 aylık hamileyim ilk üç ay falan düşük riski oldugu için drum ilişkiyi yasaklamıştı bu süre zarfında eşimin zorlamasıyla bi iki kez anal ilişki oldu, çok iğrenç olduğunu çok günah oldugunu biliyorum aşırı derecede vicdan azabıda duyuyorum neyse şimdi yasak kalktı ama eşim her seferinde söylediğim şeyi istiyor, kendide sonrasında her seferinde köpek gibi pişman oluyorum ama engel olamyrm diyor, bi daha istediğimde engel ol diyor ama olamıyorum gücüm yetmiyor resmen tecavüze ugramış gibi hissediyorum, az öncede aynı şey oldu aglaya aglaya kalktım yataktan özür dilio söz yapmycam dio ama daha öncede duydum bunları yine zorlycak, artık midem bulanıyor bana dokunsun istemiyorum bi yandan Allah katında girdiğim günah:KK43:
Çok özür diliyorum böyle iğrenç bi konu açtığım için ama içimi dökmek sizlerdende öneri almak istedim bu arada öncesinde bebekten önce yani hiç böyle bi istegi yoktu yasakla başladı
İliski anında elinizle onu boşaltmayı teklif edin ya da yeltenin. Olmadı oral yapın sizin icin de sorun yoksa. Hijyen sağlandığı surece dinen de sıkıntı Yok diye biliyorum. Yanı onu rahatlatmak icin alternatifler sunun. İnş ise yarar.

Snbaababha senin yorumlarında da sürekli insanımıza ülkemize acıma ve istatistiklerde geride olmamız ülkenin bu insanlar yüzünden gelişemediği vs. hususunda hayıflanma var. Hiç şaşmıyo ama. Bayağı isikrarlı:confused:sataşmak için yazmadım yanlış anlama.

Yalan mı söyleseydim? :) Fikrimi belirtiyorum herkes aynı düşünmek zorunda değil, bu da benimki.

İliski anında elinizle onu boşaltmayı teklif edin ya da yeltenin. Olmadı oral yapın sizin icin de sorun yoksa. Hijyen sağlandığı surece dinen de sıkıntı Yok diye biliyorum. Yanı onu rahatlatmak icin alternatifler sunun. İnş ise yarar.

tecavüze uğramamak için kırk takla atsın yani..
oldu tamam.

Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın

E Yuh bu bayağı tecavüz yani. Siz hala anlamadınız mı?
Tecavüz.
Heceliyorum:
Te-ca-vüz.
Büyük harfle:
TECAVÜZ.

Buarada konu sahibine; arkadasim gir nete gebelikte iliski pozisyonlari var..anal olmasi sart degildi illaki.. hamile kadinlar sevismiyor mu saniyosunuz? Yoksa hepsi anal yapiyor mu saniyosunuz? Gobege baski yapilmayan pozisyonlar var kadinlarinda cok zevk alabilecegi..

Valla o andan kendimi kurtarmak için öyle bir küfür ederdim ki donar kalirdi. madem kipirdayamiyorsun sen de öyle yap.

Son düzenleme:
Adam ille elini kolunu tutarak zorlarsa tecavuz sayiliyor anlasilan kadinlar tarafindan.
Ilk mesajinda 'istemedigi halde' kocasinin onunla anal birliktelik yasadigini ifade etmesi yeterli olmadi. Ille burda bin tane ayrintiyla tecavuz ettigini kanitlamasi gerekti. Sadece istememesi yetmiyor. Çünkü kocasi.
Tecavuze ugrayan kadin, bunu tecavuz olarak gormeyen kadin, kendini korumak adina oral seks yapmayi teklif etmesini oneren kadin. Bazen erkekler yine iyi diyorum. Bu ulkenin kadinlarinin eline kalsak halimiz daha da kotu olurdu diye dusunmeden edemiyorum.

Kendim istemedim aslında o istediği için nolurlardan bezip göz yumdum ama bugunku çok farklydı
Bak canım taviz tavizi doğurur...
Resmen sana tecavüz ediyor neden izin veriyorsun işini nasıl hallediyorsa halletsin eli yok mu...
Vallahi çok sinirlendim ya devamli isteyecek ben çoktan bosanmistim benim eşim 9 ay dokunmadi bana risk geçtiği halde düşün senin esinin yaptığı hayvanca...

Back
X