Çok utanıyorum

Okuyunca midem bulandi esinizden pislik herif. Hamilelikte bazi sorunlar olup iliskiye girememe durumu olabilir. Bu durumda esinizin sizin yaninizda olmasi gerekirken nefsine hakim olmasi gerekirken yaptigi seye bak.

"Evlilik içi tecavüz" kavramından haberi olmayan kadın kaynıyor ortalık, söyleyince "Nasıl ya evlilik yani tecavüz olmaz ki onda" falan diye şoka uğruyorlar. Birine deme gafletinde bulundum da "Ben kocamı reddedemem ki uygun değil" dedi. Yani dini konulara da kaymak istemiyorum elimden geldiğince kapalı yazacağım ama kadının istememeye bile hakkı olmadığını düşünmesi çok üzücü. Hayat arkadaşım olsun diye evleniyorsun, adam seni şişme bebekten farksız görüyor, sen sadece adamın yemeğini yapmak, donunu yıkamak ve istediği an işini görmesi için araç olmakla mükellefsin öyle mi? Daha da bu durumu savunanlar varmış. Yazıktır.
O "eşini reddetmek uygun degil" diyen kadınların emin ol çoğu libido patlaması yaşıyor ve eşleri onları buna sormuyormuş gibi gösteriyorlar.malum,kadının cinselliği istemesi normal değilmiş gibi bir algı oluşturulmuş.

Ayni ise neden esi ile tecavuze ugradi yataga girip sevismeye basliyor.
Keskin bir sekilde istemedigini belirtmiyor.
O kadar tutarsiz anlatti ki kendide istiyor hatta esi istedigi icin aglaya aglaya goz yumuyor seklini aldi.
Benim zaten pek yorumum olmadi.
Ben istemiyorsa canim kalkip cay bile koymam beni zorlayamaz dusuncesinde biriyim.
Konu sahibi ugradigi hakareti fark edip taviz vermedikce esininde onu zorla baglayarak bu durumu yapacagini sanmiyorum.
Esinin suan yaptigi igrenc otesi onu silkeleyip kendine getirebilecek kisi esi.gelmiyorsada yaninda durmamali bama gore
Biz de bunları dedik zaten ama siz de dahil bir kaç kişi konu sahibini savundunuz bir anda

Zaten biz tepki vermediği dur demedigi riza gösterdiği için konu sahibine yüklendik ama siz bunu fark etmediniz sanırım

Psikolojim bozuldu.

Bazı konular beni cidden erkeklerden sogutuyor, bu konu da onlardan oldu.

Umarım bedeninize istemediğiniz şeylerin yapılmasına daha fazla göz yummazsiniz.

Kızlar slm, konu başlığına ne yazacağımı bilemedim çok zor, utanarak yazıyorum gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok özür dileyerek anlatıyorum;
Yaklaşık 4 aylık hamileyim ilk üç ay falan düşük riski oldugu için drum ilişkiyi yasaklamıştı bu süre zarfında eşimin zorlamasıyla bi iki kez anal ilişki oldu, çok iğrenç olduğunu çok günah oldugunu biliyorum aşırı derecede vicdan azabıda duyuyorum neyse şimdi yasak kalktı ama eşim her seferinde söylediğim şeyi istiyor, kendide sonrasında her seferinde köpek gibi pişman oluyorum ama engel olamyrm diyor, bi daha istediğimde engel ol diyor ama olamıyorum gücüm yetmiyor resmen tecavüze ugramış gibi hissediyorum, az öncede aynı şey oldu aglaya aglaya kalktım yataktan özür dilio söz yapmycam dio ama daha öncede duydum bunları yine zorlycak, artık midem bulanıyor bana dokunsun istemiyorum bi yandan Allah katında girdiğim günah:KK43:
Çok özür diliyorum böyle iğrenç bi konu açtığım için ama içimi dökmek sizlerdende öneri almak istedim bu arada öncesinde bebekten önce yani hiç böyle bi istegi yoktu yasakla başladı
Yaaaa olamaz...Bu bir kadına yapılabilecek en büyük psikolojik şiddet...Size bunu yasatmasina nasıl izin verirsiniz?.. Ve hamilesiniz...Size tavsiyem o adamdan uzak durun yaltaklarınızı ayırın..Ve bir daha buna sakın izin vermeyin

Nasıl yani anlamadım eşiniz anal ilişki yaşamak için sizi fiziksel olarak zorluyor mu yani? Şiddet, elinizi kolunuzu tutma vs gibi? Anal ilişki boyunca hep ağlıyor musunuz ve ağladığınızı görüyor mu?

Ben eşime gerekirse duvara sürt bana asla dokunamazsin diyordum..
Neden hep kadınlar erkekleri düşünmek zorunda yeter birazda onlar kadınları düşünsün...
Birde kadin eliyle erkegi niye bosaltsin yaa? Kendi elide var yani bi zahmet.. istemiyorsa karsidaki bitmistir olay

O "eşini reddetmek uygun degil" diyen kadınların emin ol çoğu libido patlaması yaşıyor ve eşleri onları buna sormuyormuş gibi gösteriyorlar.malum,kadının cinselliği istemesi normal değilmiş gibi bir algı oluşturulmuş.

Hiç bilmiyorum ama konuştuğum kadın da konu sahibiyle benzer bir şekilde istemediği ilişki türlerine zorlanıyordu. Reddetmesini söylediğimde de bu cevabı verdi ve cidden çaresiz görünüyordu. Libidodan patlıyormuş gibi değildi yani kendisinin de istemediği anlaşılıyordu.

terbiyesiz herif!!!!!!!!

hanımefendi eşinizin size yaptığı şey tecavüzdür. mesele bunun anal olması değil, siz vajinal ilişki istemeseydiniz ve hayır deseydiniz ama zorla vajinal ilişkiye girseydi bu da tecavüz olurdu

mesele anal-oral-vajinal değil, mesele her ne olursa olsun sizin rızanız olmaması, hayır demeniz, ağlamanıza rağmen devam etmesi!

kimsenin buna hakkı yok

ben sizin yerinizde olsam kavga çıkarırım, tecavüze uğruyorum diye evde ortalığı ayağa kaldırırım, çok uzun süre de barışmam muhtemelen

"tamam aşkım normal sevişcez" dediğinde tribinizi bırakıp normale dönmeyin, haklısınız lütfen hakkınızı savunun, bu iğrenç muameleyi hak etmiyorsunuz

Bu konuda tecavüzun nasıl meşru gosterilecegini kadının nasıl suçlanacagini eğitimli eğitimsiz fark etmiyor kendisini ezik hisseden kadınların yaşadığı toplumu nasıl olumsuz yonlendirebilecegini görmüş olduk.bazilarina bunun bir tecavüz olduğunu anlatana kadar ne yemedigimiz hakaret kaldı ne iğrenç zihniyetler okuduk...

Hiç unutulmayacak bir konu oldu

Umarim bu işkenceye artık dur dersin konu sahibi ve demelisin

Erkeklerin çoğuna malesef anal iliski cazip gelirmis.kendini frenleyip eşini ve evladını düşünüp yapmaması gerekirdi.Bir daha izin vermeyin kararli olun..saglik ve ahlak açısindan yapilmamali.benim gòrüşüm.

Back
X