Çok utanıyorum

Laktozsuzsut

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
279
195
303
İstanbul
Merhaba, bayram için uzak bir şehirde anne evindeyiz misafir olduğumuz evlerde hiç huyumuz değildir ama eşimle birlikte olduk şimdide nasıl banyo yapılacak onu düşünüyoruz anlaşılmasından çokendişe ediyorum. SiZler bu durumda ne yapıyorsunuz

Eşiniz sabah bayram namazını bahane edip duş alacak sizde kahvaltıdan önce ya anne yolda çok yorulduk şu yorgunluğu kiri üzerimden bi atayım diyerek girin ne olacak ki?

Eşiniz sabah bayram namazını bahane edip duş alacak sizde kahvaltıdan önce ya anne yolda çok yorulduk şu yorgunluğu kiri üzerimden bi atayım diyerek girin ne olacak ki?

Geleli 3 gün oldu
Annemden utanıyorum
Hemen anlar, aynı kanepeye yatak açmaya bile utandım ilk gece maalesef tuhaf bir huy biliyorum ama anlamasından korkuyorum

Bende aynısını hissetmiştim ile annemlerde kaldığımda. Hatta yatak odalarını vermişlerdi bize de sabah 5 e kadar uyuyamamıştım 😀 bırak sarılmayı dokunmasına izin vermedim 😀😀😀 şu saatte sessiz sedasız girip alsanız herkes uyuyor nasılsa? Ya da bayram sabahı duş almak normal bence ya. Biz çocukluğumuzdan beri bayram sabahı yıkanır paklanır öyle giyerdik bayramlıklarımızı.

Bende aynısını hissetmiştim ile annemlerde kaldığımda. Hatta yatak odalarını vermişlerdi bize de sabah 5 e kadar uyuyamamıştım 😀 bırak sarılmayı dokunmasına izin vermedim 😀😀😀 şu saatte sessiz sedasız girip alsanız herkes uyuyor nasılsa? Ya da bayram sabahı duş almak normal bence ya. Biz çocukluğumuzdan beri bayram sabahı yıkanır paklanır öyle giyerdik bayramlıklarımızı.

Bizde de arefe akşamı banyo yapılır bayram sabahından ziyade sabah peşpeşe duşa girince çok bariz anlaşılacak
Annemde özel hayata biraz meraklıdır görmezden gelmez offff

Annemin ya da kv evinde böyle bir şey yaşamadım ama olsa utanmazdım heralde çok normal bir şey bu. O insanlar da bunu yaşıyor. Sonuçta kocanız yani. Kendinizi kasıp garip davrandıkça daha çok göze batarsınız. Hem ne yani anlaşılsa ne var karşınıza geçip "aha yakaladık ne haltlar yediniz bakalım gece" mi diyecekler.

Sen sabah sacina bisey yapismis gibi yap. Hatta mumkunse yapistir 😂 Dusa oglene kadar gir. Esin de sabah erkenden kalktiginda abdest almak icin girer banyoya bir dus alir cikar. Bence cakmazlar durumu.
Utanma kiz olsuun boyle seylerin zamani mi var 😂😂

Benim bi arkadaşım var kocasıyla yatılı kaldığı yerlerde mutlaka ilişkiye girdiklerini anlatmıştı. Bu da onların fantazisi işte. Yatılı kalacakları yerde ev sahibine "biz mutlaka sabah duş alırız alışkanlık işte duş almadan rahat edemiyorum saçım yağlanıyor" tarzı şeyler söylüyormuş. 😂😂 milletin hayatında ne aksiyonlar var 🤔😂

Valla kv evinde kalınca hiç utanmam sabah ben bu dus alayım deyip saçımı savura savura girerim de annem de çok utanırdım herhalde bayram sabahını bahane edin 😁
[/QUOTE

Kv evinde hiç kalmadım şimdiye kadar, ama o bize misafir olduğunda da dikkat ediyoruz nasıl aşılacak bu takıntı bilmiyorum 10 yıllık evliyiz hemde🙁

Bence bişey demeden önce pijamalarınızı makineye atıp hemen çalıştırın sonra girin duşunuzu alın sorcak gibi olursa ya da soran gözlerle bakarsa regl olmuşum gece üstüm başım batmış falan diyin 😀 valla aklıma bu kadarı geldi gece gece
Vallahi süper fikirmiş, eşimde başım ağrıyor falan birşeyler uyduracak artık 😞

Eşin de abdest almaya diye girip duşunu alsın içerde giyinip çıksın kapıyı dinleyecek halleri yok ya 😎

Back
X