- Konu Sahibi Laktozsuzsut
Çarşafa hiçbirşey yapmadık amaKendin yaparken iyide başkasının carsaflarimda yapması![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşafa hiçbirşey yapmadık amaKendin yaparken iyide başkasının carsaflarimda yapması![]()
Olsun benim carsafimda misafirim yapsa diye düşünce öyle oldu toto kirda malumÇarşafa hiçbirşey yapmadık ama
İnsanlar da çözüm önerileri yazmışBu sıcakta duş almamanız daha garip değil mi? Hee gün duşa giriyorum ben babamın eve gittiğimde terliyorum, saçım yağlanıyor falan.
Kimse neden duşa girdin demez herhalde
Bu sıcakta duş almamanız daha garip değil mi? Hee gün duşa giriyorum ben babamın eve gittiğimde terliyorum, saçım yağlanıyor falan.
Kimse neden duşa girdin demez herhalde
Konu duşa girmek değil, banyonun kapısına kilit vurulmadı sonuçta, anlaşılmasından utanıyorum dedim her istediğimde girip duşumu alırım sıcak memleketten geldik alışığız günde 3 defa duşa girmeye konu bu değilİnsanlar da çözüm önerileri yazmışduşa girmek kadar doğal bir davranışı neden aksiyon haline getirmeye çalıştıklarını anlayamadım.
İşte biz de onu diyoruz zaten hava sıcak duş almak kimsenin gözüne batmaz. Anlasalar ne olacak ki anlarlar salak değillerdir ayıp ya da günah değil bu kadar utanılacak ne var onu anlayamıyorum yanlış anlamayın gerçekten algılayamıyorum.Konu duşa girmek değil, banyonun kapısına kilit vurulmadı sonuçta, anlaşılmasından utanıyorum dedim her istediğimde girip duşumu alırım sıcak memleketten geldik alışırız günde 3 defa duşa girmeye konu bu değil
İşte biz de onu diyoruz zaten hava sıcak duş almak kimsenin gözüne batmaz. Anlasalar ne olacak ki anlarlar salak değillerdir ayıp ya da günah değil bu kadar utanılacak ne var onu anlayamıyorum yanlış anlamayın gerçekten algılayamıyorum.
İşte biz de onu diyoruz zaten hava sıcak duş almak kimsenin gözüne batmaz. Anlasalar ne olacak ki anlarlar salak değillerdir ayıp ya da günah değil bu kadar utanılacak ne var onu anlayamıyorum yanlış anlamayın gerçekten algılayamıyorum.
10 senelik evliymişsiniz yahu :) yeni evli değilsiniz ki milletin aklına direkt o gelsin.Konu duşa girmek değil, banyonun kapısına kilit vurulmadı sonuçta, anlaşılmasından utanıyorum dedim her istediğimde girip duşumu alırım sıcak memleketten geldik alışığız günde 3 defa duşa girmeye konu bu değil
Allah allah bi anne kızının özel hayatını neden merak eder acaba. Çok ilginçmişSadece anlaşılmasından çekiniyorum diyelim
Dediğim gibi annem özel hayatıma meraklı biraz
Evet Ablam aynının daha fazlasını yapmıştı eniştem askerdeyken ve onlar birçok şeyi rahatça konuşurlar bende bu konuda asla taviz ve açık vermem konusu değil imasını bile yapamaz10 senelik evliymişsiniz yahu :) yeni evli değilsiniz ki milletin aklına direkt o gelsin.
Hem anlaşılsa ne olur.
Eşim askerden izne geldiğinde evde annem babam vardı, öğlen saati biz bi dinlenelim diyip odamızda takılıp sonra duşa da girip 1 saat sonra yanlarına geri gelmiştikartık daha da anlamayan kalmamıştır ama bana ne yani.
Evet gerçekten evime geldiğinde ilk fırsatta iç çamaşır çekmecelerimi karıştırır sürekli gözü üzerimizdedirAllah allah bi anne kızının özel hayatını neden merak eder acaba. Çok ilginçmiş
Annenize neden çekmeceleri özellikle çamaşır çekmecelerini karıştırdığını şaka yollu da olsa sorsan ne tepki verir acaba.Evet gerçekten evime geldiğinde ilk fırsatta iç çamaşır çekmecelerimi karıştırır sürekli gözü üzerimizdedir
Bana da tuhaf geliyor maalesef
Bir keresinde kocasının hiç banyo yapmadığından yakınan bir arkadaşımın yüzüne nasıl yani c...mi geziyor demişliği var
Annenize neden çekmeceleri özellikle çamaşır çekmecelerini karıştırdığını şaka yollu da olsa sorsan ne tepki verir acaba.
Annenize neden çekmeceleri özellikle çamaşır çekmecelerini karıştırdığını şaka yollu da olsa sorsan ne tepki verir acaba
Karıştırmadım der nerden çıktı der olay çıkar gitmeye bile kalkabilir birde böyle bir konuyu yüzüne vurmaya ben utanırım zaten
Evden çıkarken çekmeceme işaret koyarım kendimce az açık Yada birşeyim hafif sarkık şeklinde
Döndüğümde gayette düzeltilmiş bulurum çekmeceye koyduğum işareti
Çareyi tüm özel giysilerimi bir poşete doldurup saklamakta buldum, çekmecemde babaanne çamaşırlarımı bırakıyorum![]()
Gerçekten annenizin çocukluğuna falan inmek isterdim. (Psikolog falan da değilim ya) garip yani kusura bakmayın da. Annem gerekmedikçe yatak odama bile girmez. Anneniz başkalarının özel hayatına da meraklı mı hani belki genel olarak meraklıdır size özel değil