çok utanıyorum

O yıldan bu zamana kadar kullanmadgnz hesap nasıl acık kalıyor ki zaman aşımına ugrayıp kendi kendine kapanıyo.baskası sizin hesabınızı kullanıo olabilir
Zaman aşımı diye bir durum söz konusu değil, birisi şikayet etmedikçe hesaplar kapanmaz.

keşke bu da kapansa yaa ama yeni durum filan paylaşılmıyo ki bence hesapta başkası yoktur
Baskasınada sorun isterseniz ama kullanılmayan hesaplar helede üzerinden yıl gectiyse kendini imha eder sizinki nasıl hala acık cok şaşırdm

Kuzenin önce dönüp kendine baksın.
Sinir oluyorum kendisine bakmadan milleti eleştiren insanlara.
Geçmiş geçmişte kalmış evet üzücü ve komik bir durum ama yapacak birşey yok yani, benimki de duruyor öyle. Hiç kapattırmaya da düşünmedim :)

Bence bir şekilde şifresini bulabilir veya şikayet yağmuruna tutup kapattırabilirisniz en olmadı yönetime bir mesaj. Ayrıca ortaokul ne ki çocukluk çağı kuzenin söyler söyler susar

Canım hiç dert etme sen bir de benim o yaşlarda yazdıklarımı görsen Eski sevgilimin Facebook duvarına internetten bulduğum kamyon arkası atarlı giderli yazılar yazıyordum. Şimdi bazen okuyup okuyup kahkaha atıyorum

Evet. Ben de spam diye şikayet ederim

çok şikayet ettirdim ama kapanmıyo zaten artık bıraktım yine de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…