- 13 Temmuz 2023
- 13
- 21
- 3
- 32
- Konu Sahibi yeniyil123
-
Anlaşma boşanıcam diye konu açmışsınız birkaç hafta önce. Siz zaten evlenmişsiniz yazdıklarınıza göreArkadaşlar nişanlımla beraber oldum ama kan gelmedi, bakireyim, bakire değilsin diye terk etti beni. Uzun zaman oluyor. Bu zamana kadar hep dikkat ettim, evlenicektik. Şimdi yeni biriyle tanıştım bakire olmadığımı söyleyim mi, yoksa yalan mı söyleyim. Çok üzülüyorum.
Yalnız soru da değişmiş.Yalan söylesende ilerde anlamayacak mı? Dürüst olun. Gerizekalı eski nişanlıniz kan için terk etmiş aptal biraz araştırsa her bayanda kanama olmadığını bilirdi.
Fake konu bence önemsemeyin arkadaşlar.Arkadaşlar nişanlımla beraber oldum ama kan gelmedi, bakireyim, bakire değilsin diye terk etti beni. Uzun zaman oluyor. Bu zamana kadar hep dikkat ettim, evlenicektik. Şimdi yeni biriyle tanıştım bakire olmadığımı söyleyim mi, yoksa yalan mı söyleyim. Çok üzülüyorum.
Arkadaşlar nişanlımla beraber oldum ama kan gelmedi, bakireyim, bakire değilsin diye terk etti beni. Uzun zaman oluyor. Bu zamana kadar hep dikkat ettim, evlenicektik. Şimdi yeni biriyle tanıştım bakire olmadığımı söyleyim mi, yoksa yalan mı söyleyim. Çok üzülüyorum.
Evleneceği kadında illa bekaret arayan dağ ayılarıyla evlenmeyin.Arkadaşlar nişanlımla beraber oldum ama kan gelmedi, bakireyim, bakire değilsin diye terk etti beni. Uzun zaman oluyor. Bu zamana kadar hep dikkat ettim, evlenicektik. Şimdi yeni biriyle tanıştım bakire olmadığımı söyleyim mi, yoksa yalan mı söyleyim. Çok üzülüyorum.
Ya zaten ilişki esnasında mutluysanız ve gergin değilseniz niye kan gelsin? Ne cahil bir toplum ya! Kimseye bir şey demeyin. Sadece susun. Hayatın size getirdiklerini yaşayın. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsiniz. Baştan böyle yaparsanız hayatınız boyunca ezilirsiniz.Arkadaşlar nişanlımla beraber oldum ama kan gelmedi, bakireyim, bakire değilsin diye terk etti beni. Uzun zaman oluyor. Bu zamana kadar hep dikkat ettim, evlenicektik. Şimdi yeni biriyle tanıştım bakire olmadığımı söyleyim mi, yoksa yalan mı söyleyim. Çok üzülüyorum.
Yeminler ettim kimseyle yatmadım diye, herkesten kan gelmez doktora gidelim dedim anlamadıYalan söylesende ilerde anlamayacak mı? Dürüst olun. Gerizekalı eski nişanlıniz kan için terk etmiş aptal biraz araştırsa her bayanda kanama olmadığını bilirdi.
Şu aşağıdaki konuda "boşanma dilekçemi verdim" dediğinize göre siz zaten bakire değilsiniz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz şu an?Arkadaşlar nişanlımla beraber oldum ama kan gelmedi, bakireyim, bakire değilsin diye terk etti beni. Uzun zaman oluyor. Bu zamana kadar hep dikkat ettim, evlenicektik. Şimdi yeni biriyle tanıştım bakire olmadığımı söyleyim mi, yoksa yalan mı söyleyim. Çok üzülüyorum.
Cumartesi günüde nişanlım bipolar olduğu işin ben terketmek zorunda kaldım demişsin üç günde iki nişanlı bir yeni birisi öylemiArkadaşlar nişanlımla beraber oldum ama kan gelmedi, bakireyim, bakire değilsin diye terk etti beni. Uzun zaman oluyor. Bu zamana kadar hep dikkat ettim, evlenicektik. Şimdi yeni biriyle tanıştım bakire olmadığımı söyleyim mi, yoksa yalan mı söyleyim. Çok üzülüyorum.
Gerçekten ülke geneli genç kızlarımıza bu kızlık zarıymış kanamaymış onlarla ilgili doğru düzgün bilgilendirme yapılmalı, bilimsel açıdan izah edilmeli kızlar öğrenip karşısındaki hanzolara gereken tepkileri vermeli.Evlenen bakire arkadaşlarımdan kan gelmediğini söyleyenler oldu. Herkeste kan gelecek diye bir şey yok. Zaten kan kendini kasarsan doku zedelenmesinden oluşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?