- 28 Kasım 2014
- 334
- 227
- 43
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki ya bunu erkek yapsa ne olurdu ?
Ayrıca erkek ilgisiz ve sevgisiz olunca bu boşanma sebebi olarak görülmüyor, aldatmıyorsa, içkisi kumarı yoksa ne var deniyor, oysa kadın ve erkek içinde sevgisizlik, ilgisizlik, bir evde iki yabancı gibi yaşamak aldatılmak kadar kötüdür, belki somut birşey değildir aldatılmak gibi ama kim sevgisiz kalmak ister ki, evlilik sevgi temelli verilen bir karar değil midir?Kadin ilgisizliginden dolayi yapan erkege de capkin diyoruz degil mi ? Lakin bu kadinlarin gozende kotu gozukurken erkekler gozunde vayyy aslanim modun da degil mi ?
ahlaksızca buluyorum senin duygularını
Erkek yapsa
Kadın kadın değilmiş ilgilenmemiş kocasıyla adam ne yapsın başkasına bakmış denir.Çok normal karşılanır karısı eleştirilir..
Çifte standart yok bende
Bu konuyu bi erkek açmış olsaydı, düşüncelerim değişmezdi.
Ama altını çizmek isterim ki eğer böyle bi konuyla gelseydi.
Ayrıca erkek ilgisiz ve sevgisiz olunca bu boşanma sebebi olarak görülmüyor, aldatmıyorsa, içkisi kumarı yoksa ne var deniyor, oysa kadın ve erkek içinde sevgisizlik, ilgisizlik, bir evde iki yabancı gibi yaşamak aldatılmak kadar kötüdür, belki somut birşey değildir aldatılmak gibi ama kim sevgisiz kalmak ister ki, evlilik sevgi temelli verilen bir karar değil midir?
Yaptım, valla şimdi keki kalıptan çıkardım, seninki içerde dört gözle bekliyorSen kek yaptin mi aslanima ?
Mevzu kadinin baskasina sevdalanmasi degil KAYNINA sevdalanmasi. Baldizina asilan enisteleri yillarca dilimize doladiysak buna da YAVASS dememiz mi abes? objektif olayim derken taraf -hem de yanlis taraf- tutmaniz objektiflik olmuyor yine taraf oluyor bilin istedim.
Ayrica aldatmanin da bahanesi yok, aldatilan kadinlara da sitenin geneli AAA BOSVER CANIMM demiyor tam tersi affedecegim diyen kadina bak affetsen bile yillarca kafalari yersin sindirebilecen mi bunu iyi dusun diyoruz. Istisnalar kaideyi bozmaz.
Kasap olsa sadece zihnen aldatma olur bu durumda (konu sahibi zaten aktif bir davranista bulunmamis)KAYNI degilde mahalle kasabi olsa durum degisir mi ?
Lutfen olay X veya K kisi degil. Kadin bir hatanin esigindeyim ve bunun da farkindayim diyor.
Ben mi yanlis okudum yoksa okudugumu mu anlamiyorum ....
Mevzu kadinin baskasina sevdalanmasi degil KAYNINA sevdalanmasi. Baldizina asilan enisteleri yillarca dilimize doladiysak buna da YAVASS dememiz mi abes? objektif olayim derken taraf -hem de yanlis taraf- tutmaniz objektiflik olmuyor yine taraf oluyor bilin istedim.
Ayrica aldatmanin da bahanesi yok, aldatilan kadinlara da sitenin geneli AAA BOSVER CANIMM demiyor tam tersi affedecegim diyen kadina bak affetsen bile yillarca kafalari yersin sindirebilecen mi bunu iyi dusun diyoruz. Istisnalar kaideyi bozmaz.
Kasap olsa sadece zihnen aldatma olur bu durumda (konu sahibi zaten aktif bir davranista bulunmamis)
Ama kayin olunca aile ici iliski olur, bu da isin boyutunu degistirir
Kazen beycigim iyi niyetinizi anliyorum ama ahlaksizligi agir dille elestirmezsek, mesrulastirmis olmaz miyiz? Siz daha iyi bilirsiniz forumun kitlesi genis, bir suru ergenlik donemindeki kardesimiz okuyor buralari, onlara bu yollari anlasilabilir mi gostermeliyiz yoksa net sekilde DUR HANIM BU AHLAKSIZTIR mi demeliyiz?