stresten olabilir. yada b12 ve demir tahlilerine baktır bi. bunların eksikliği çok uyku yapabiliyor. bnde de olmuştu bir kaç kez.
moralim bozuk olsun, canım bir şeye sıkılsın anında kendimi yatakta buluyorum. uyuyorum uyuyorum, uyanınca kendimi daha rahatlamış hissediyorum o siniri üstümden atmış oluyorum...
geçen yıl da böyleydim aslında. gerçekten stresten olabilir. çünkü o kadar çok ödev oluyor ki birde çalışma değil uygulama ödevleri... biirr sürü resim yapmak zorundayım. hem bedenen hem zihnen yoruluyorum. ayrıca diğer derslerde var kitaptan çalışmam gerekenler...
şimdi okul başlayınca tekrar ödevler başlıyo diye stres yapmış olabilirim.
mevsim geçişlerinden dolayı demişsiniz... erken kalkmaya çalışıcam. ödevler çoğalmaya başladı vallaaa sonra geceleri hiiç uyumadan ödev yapmak, boyalar içinde yüzmek zorunda kalmıyim dimi sempatiksalakcinni
resmen okullar açıldı diye vucudun tepki gösteriyo bence
ilkokul öğrencisinin okul var diye sürekli karnının ağrıması gibi
erken kalkmaya öyle keskin başlama, 20 dk, 20 dk öne çekmeye çalış gün aşırı
uyanınca bol yeşil çay iç, ada çayı, elma ye
yani uyuyarak ödevlerden derslerden kaçamazsın, zıpkın gibi kalkıp en zor yerden başla, yatak keyfi yapmasına izin verme vucudunun ve zihninin
güldürdünüz beni
daha az uyuyup sabah kalktığımda spor yapmak istiyorum. dinç olmak istiyorum. hem öğleye kadar uyuyunca sanki gün bitmiş gibi oluyor. zaman çok çabuk geçmiş gibi. bi kaç saat evde kalıp okula gidiyorum. (kahvaltı derken,okula hazırlanıyım derken okul vakti geliyo sanki) :kedi: günden hiç bişey anlamıyorum. 2 hafta nasıl geçti bilmiyorum bilelmaz:
bakalım sabaha nasıl kalkcam sempatiksalakcinni
bu çaylar kilo falan verdirmez dimi? zaten ufacık tefecik bir kızım ben kaydirigubbakcemile3
Canım kansızlıktan olabilir..
Bir de kendini erken yatmaya alıştır. Erken yattıkça, erken kalkmayada alışacaktır bünyen ..
canım sen asker beklıyordun sanırım
acaba vakıt gecsın dıe uykuya sardırmıs olabılırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?