çok uyuyorum

aşkımda çok uyur zaten. biz böyle hayatımızın yarısını uyuyarak geçircez herhalde delikafadulden

ben bir süre önce doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım doktorumun tavsiyesiyle.(adet düzensizliği için) kısa bi süre önce bıraktım gene doktorumun tavsiyesiyle.
yani uzun bir süre boyunca vücuduma hormon yüklenmiş oldu. hapı bırakmamın etkisi de olabilir mi bunda?
valla sürekli uykum var benim ya :1shok:

Canım bence tahlil yaptır
Kan degerlerin düşük olabilir. Ayrıca demir-çinko eksikliği de buna sebep oluyor
Ben de bi sene önce falan yaşadım bunu
İhmal etme. Çok uyumak hem bedene hem ruha ziyan...

zannetmiyorum...

aynı sorun bende de var tek değilmişim sürekli benimde uykum geliyor ders çalışmak istediğimde özellikle daha çok uyumak istiyorum kaçıyorum ders çalışmaktan aklımca:)gerçekten uyumak kadar güzel bir şey yok bu hayatta uyuyunca her şeyden uzak kalıyorsunuz keşke sabahlar hiç olmasa:):):) uyumayı seviyorum ama uyumamam lazım çözümünü bende bulamadım henüz

fides_ senin adına sevindim arkadaşım:)benm zaten sabahları kalkma sorunum yok sabah saat 6:30da kalkarım her zaman ama akşamları saat 9 da uyuyorum.ders çalışmak istediğimde özelliklede:)pc başında falan hiç uykum gelmiyor zaten sabahlasam bile vız gelir ama gel gelelim kitap alınca hemen uykum geliyor:):):)

ERDAL DEMİRKIRAN ın sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitabı var onu al biraz motive et kendini en azından uyku saatlerini düşürürsün.. kitabın adına bakmayın :))
çok fazla pc y e bakıyorsan gözlerin yorulur buda uykunu alamadığını hissettirir sana alarm kur erken saatlere kurs gibi bişey ayarla mecburen kalkarsan alışırsın..

ama ben günde 6-7 saat uyusam uykumu alamam kii hasta olurum 8-9 iyi değil mi :)

ben de böyle çok uyudum karaciğerim gidiyomuş az daha
aynen böyle birden başladı
mevsim dönümü yorgunluk falan derken iş çığrından çıktı ve akşama kadar sürekli uyur oldum
bence bi testen geç canım sen

hipotiroidi olabilir, hemen dahiliyeye gidin,benim gibi geç kalmayın ,bir senem yandı o gerizekalı hastalık yüzünden

ama ben günde 6-7 saat uyusam uykumu alamam kii hasta olurum 8-9 iyi değil mi :)

aslında hepimizin doğuştan sahip olduğumuz iç saatimiz var :)

çocuklar için 7-8 saat idealken yetişkinler daha az saat uyku ile daha dinç olabiliyorlarmış
4 saat ve 6 saat arası idealmiş,
yalnız çalışılan işler vs bunlar yorgunluğu etkiliyormuş
mesela çok ağır işlerde çalışıyorsanız bünyeiz yoruluyordur ve daha uzun saatler uyku uyumak isteyebilirsiniz

birde tabii diğer hastalıklar varmış.. bunlarıda doktor yardımı alarak öğrenebilirsiniz doktor olmadığımız için size hastalığınız şu gibi bir teşhis koyamayız ama siz hastalığın belirtilerine bir bakın derim sadece çok uyuyorum diyerek hipotiroid olduğunuza karar vermeyin tansiyon kansızlık vs bunlarıda bir araştırın..

neyse :) ben genelde 4-5 saatle 4 yılımı geçirdim çok da rahattım bütün gün benimdi gecesi gündüzü her anımı doldu dolu yaşadım
4 yıllık okulumu 8 yıl gibi doyasıya yaşadım..
şimdi evdeyim günde 8-10 saat arası uyuyorum genelde günn çoğunu evde geçiriyorum yorgun ve halsiz hissediyorum hiçbirşey yapmaya takatim olmuyor
aslında çok uyumak çok rahatlamak değil
bir karakalem hesabı yapsak
bir gün 24 saat siz günde 8 saat uyusanız :) günün 3te biri yapar yani ömrün 3 te biri

60 yılda ömrünüz olsa

20 yıl uyudunuz demektir :)
siz ömrünüzün 20 yılını uykuya ayırmak istediğinize eminmisiniz :kedi:

bende uykumu alamayınca sınırlı mıde bulantılı ve gozlerımın altı cokuor
ondna dıkkat edıorum bakalım ılerıde Allah kısmet ederde bebegım olunca ne yaoacagım

evde yanlız olduğum dönemler bende de oluyor bu durum kendimi uykuya veriyorum ve dolayısıyla tüm gün halsiz ve bitkin oluyorum
ama şu sıralar gayet iyiyim erkenden kalkıyorum ve kendimi enerjik hissediyorum kaydirigubbakcemile2
sana tavsiyem kendine planlar yap mesala arkadaşlarınla kahvaltıya git küçük uğraşılar bul:icecream:
babaannem uyku uykuyu getirir uydukça mayalarsın derdi zeki kadındı hatun şakkıdı

teşekkürler yorumlarınız için.
3 gündür eskisi gibi 12 saat uyumuyorum. 8 saat uyuyorum artık kaydirigubbakcemile3 (telefon bangır bangır çalıyor)
normalde de dediğim gibi 8-9 saat uyurum öyle 4-5 saat uyusam yapamam herhalde ben. yada alışkın değilim az uyumaya ondan da olabilir. ama 8 saat felan uyusam yetiyor bana. dediğim gibi 2 gündür de eskisine oranla az uyuyorum. bir süre daha bakıcam inşallah böyle devam edicem. eğer kendime hakim olamayıp uyandığımda gene 12 saat geçmiş olursa yaptığınız bütün yorumları tekrar tekrar okuyup gerekirse doktora da gidicem :lepi:
dediğim gibi okulda hem bedensel hemde zihinsel olarak yoruluyorum. resim öğrencisi olduğum için sürekli çalışmakla geçiyor vaktim o yüzden dediğim gibi 4-5 saat uyku yetmez bana. 8 saat iyidir iyidir delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…