Çok uyuyorum...

hahaha sende benim gibi kaptırıyosun heehhe bendee konuşurum bir de rüyadAA bir keresinde uyanıp nişanlıma hokkalı bir tokatatmıştım rüyada beni aldattıgını görümştümm mal gibi kalkıp aglarım yada gülerimmm deli gibi tek korkum uyurgezerliğe dönüşmesi bu huyumun hanii teklikeli sonuçtaa cagın en büyük hastalıgı bir uyku iki depresyon olsa gerek D:d:d:

Ruhlar, en çok 24 saat beden dışında kalabilirler. Bir ruh,

belirtilen süreden daha çok beden dışında kalırsa, bedenine

artık geri dönemez ve ölüm olayı gerçekleşir.
aman Allah korusun 24 saatten fazla rüya görmeyelim kızlar :)

ben de bir keresinde 20'li yaşların başında olduğumu ve birine aşık olduğumu gördüm. yüzü nasıl net, her şey nasıl gerçek!!! nasıl büyük bir aşk yaşıyoruz anlatamam...

uyandığımda nasıl mutsuz oldum anlatamam. resmen sevgilimden ayrılmış gibi oldum. bir kere daha rüyanın devamını gördüm, bir daha da görmedim.

çok gerçek ve derin görüyoruz rüyaları galiba o yüzden bende çoğu zaman etkisinde kalıyorum.Hepinize bi soru; arada bi rüyayla gerçeği karıştırıyomusunuz peki?

evettt kesinlikle bu his oluyor...Bu arada aklıma ne geldi Peygamberimiz çok uyumayı tavsiye etmiyormuş..Belki de bu öyle sandığımız gibi tembelliği sevmediğinden değil..Belki de rüyalarımız derinleşirse oralarda kalıcaz dünyadan kopucaz geri dönemicez gerçi bu çok zor ama neden olmasın...

yok be canim bu saat oldu hala uyumadim yarin en geç 10da ayakta olurum, ee herkeste uyuyor evde, ben bazen bula$ik makinesini bo$altiyorum kahvalti hazirlayip TV kar$isina geçip milletin kalkmasini bekliyorumm

çok gerçek ve derin görüyoruz rüyaları galiba o yüzden bende çoğu zaman etkisinde kalıyorum.Hepinize bi soru; arada bi rüyayla gerçeği karıştırıyomusunuz peki?

yok bende karışmıyor. ama rüyalarım gündelik yaşamda ki ruh halimi çok fazla etkiliyor...

benim uykum geldi kızlarrr. uyumaya gidiyorum. :)
inşallah güzel şeyler görür, güzelce gezerim.
geçen gün gemi turuna çıkmıştım. avrupayı geziyordum. :)
hadi tatlı rüyalarr, iyi gezinmeler

Ben genelde rüyami gercekmi diye biliyorum Hatta bazen taaa yüksekten atliyorum Zaten rüya ölmem ucarim diyorum ve Hatta bazen diyorum Hadi rüya degilse. ?? O an sunu getiriyorum aklima,, buraya nasil ve nezaman geldim,,? Ozaman tam emin oluyorum ve günahlardan kacinmiyorum)

Ve ben şuan zaman kavramını şaşırdım sanırım az önce baktığımda saat 3 e geliyodu şimdi 4 e mi geliyo:S

ben az uyurum ve nadiren rüya görurum bende hep görmek istiyorum yaa

beeennnnn
8 de uyanmam gerekiyosa, o alarm kapatılıp 8.05 e kurulur. 8.05 de öten alarm yine kapatılıp 8.10 a kurulur ve bu böyle 8.20 ye kadar gider..
ta ki dersin 8.30 da başlıcağı ve saatin 8.20 olduğu kafama dank edene kadar
benim bi de halsizliğim var
bunun için bence enerji verici, halsizlik giderici bitkisel çaylar vs. içmek gerek
haa bir de artık uzmanlar eskisi gibi 8 saat uyumanın faydalı olduğunu söylemiyorlar
herkesin uykuya kanması farklı zamanlar alıyormuş, kimi 4 saat uyusa yeterliymiş, kimi 12 saat..
bunu bilmeden önce acaba bende mi bi sorun var diyodum, çünkü 8 saat bana bugüne kadar hiç yetmedi de..
ama asıl sorun yapman gereken şeyler varken, hele bu şeyler ne kadar önemli olursa olsun uykuya yenik düşmek

yok be canim bu saat oldu hala uyumadim yarin en geç 10da ayakta olurum, ee herkeste uyuyor evde, ben bazen bula$ik makinesini bo$altiyorum kahvalti hazirlayip TV kar$isina geçip milletin kalkmasini bekliyorumm

bizim evde yaşamak ister misin??? :)))

valla çok iyi bakarım sana:)))

şaka bir yana, bakıcı ararken tek şartım az uyumasıydı.. bir eve bir uykucu yeter di mi?

:d bunun için sana tavsiyem 8 buçukta mı gideceksin 1 saat öncesine kur saati ben öyle yapıyorum eşim deli oluyo ama napim ancak kademeli olarak uyanabiliyorum

:d bunun için sana tavsiyem 8 buçukta mı gideceksin 1 saat öncesine kur saati ben öyle yapıyorum eşim deli oluyo ama napim ancak kademeli olarak uyanabiliyorum

tamam denicem canım
benim sevgilim de ben seni evlenince erken uyutucam, böylece erkenden uyanabilcen diyo ama ben şüpheliyim

Ve ben şuan zaman kavramını şaşırdım sanırım az önce baktığımda saat 3 e geliyodu şimdi 4 e mi geliyo:S

saatler 1saat ileri kızlar bu geceki uykumuzdan çalınmış durumda,ona göre kalkın yarın öğlen :) hatta akşam üzeri aradaki farkı kapatmak lazım dimi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…