bu geceki uykumda ne yapsam acabaa? :)
sözlü olduğum halde bazen rüyamda tanımadığım birine aşık olabiliyorum. hey allahım yaa :)
rüyamda anne bile oluyorum. ama uyandığımda çocuğumdan ayrıldım diye bir de karalar bağlıyorum. bütün günüm kötü geçiyorr o zaman.
bu geceki uykumda ne yapsam acabaa? :)
sözlü olduğum halde bazen rüyamda tanımadığım birine aşık olabiliyorum. hey allahım yaa :)
rüyamda anne bile oluyorum. ama uyandığımda çocuğumdan ayrıldım diye bir de karalar bağlıyorum. bütün günüm kötü geçiyorr o zaman.
çok gerçek ve derin görüyoruz rüyaları galiba o yüzden bende çoğu zaman etkisinde kalıyorum.Hepinize bi soru; arada bi rüyayla gerçeği karıştırıyomusunuz peki?
Ne güzel işte günü kaçırmadan yaşıyosun,inan az uyku daha iyi daha dinç oluyo insan.Ben 10 yada 12 saat uyuyamazsam ertesi gün hasta gibi oluyorum resmen,uykuyu yemeye tercih ederim okadar seviyorum.Çocuklugumdan beri bu boyle napıyım :)
çok gerçek ve derin görüyoruz rüyaları galiba o yüzden bende çoğu zaman etkisinde kalıyorum.Hepinize bi soru; arada bi rüyayla gerçeği karıştırıyomusunuz peki?
ne şanslıyız ki rüyaları yönlendirdiğimiz için kabus görmüyoruz :)))
ama benim bir kere rüyamda arabam bozulmuştu... o zaman bir şey yapamadım :))) eşimin arabasını almaya gitmiştim rüyamda..
bu arada rüya gördüğünüzün ve rüyayı yönlendirebileceğinizin bilincinde mi oluyorsunuz??? ben rüya gördüğümün bilincinde oluyorum
evettt kesinlikle bu his oluyor...Bu arada aklıma ne geldi Peygamberimiz çok uyumayı tavsiye etmiyormuş..Belki de bu öyle sandığımız gibi tembelliği sevmediğinden değil..Belki de rüyalarımız derinleşirse oralarda kalıcaz dünyadan kopucaz geri dönemicez gerçi bu çok zor ama neden olmasın...
yok be canim bu saat oldu hala uyumadim yarin en geç 10da ayakta olurum, ee herkeste uyuyor evde, ben bazen bula$ik makinesini bo$altiyorum kahvalti hazirlayip TV kar$isina geçip milletin kalkmasini bekliyorumm
beeennnnn
8 de uyanmam gerekiyosa, o alarm kapatılıp 8.05 e kurulur. 8.05 de öten alarm yine kapatılıp 8.10 a kurulur ve bu böyle 8.20 ye kadar gider..
ta ki dersin 8.30 da başlıcağı ve saatin 8.20 olduğu kafama dank edene kadar
benim bi de halsizliğim var
bunun için bence enerji verici, halsizlik giderici bitkisel çaylar vs. içmek gerek
haa bir de artık uzmanlar eskisi gibi 8 saat uyumanın faydalı olduğunu söylemiyorlar
herkesin uykuya kanması farklı zamanlar alıyormuş, kimi 4 saat uyusa yeterliymiş, kimi 12 saat..
bunu bilmeden önce acaba bende mi bi sorun var diyodum, çünkü 8 saat bana bugüne kadar hiç yetmedi de..
ama asıl sorun yapman gereken şeyler varken, hele bu şeyler ne kadar önemli olursa olsun uykuya yenik düşmek
Ve ben şuan zaman kavramını şaşırdım sanırım az önce baktığımda saat 3 e geliyodu şimdi 4 e mi geliyo:S
saatler bir saat ileri alındı canım :) saat 4:15 olmuşşş.
:d bunun için sana tavsiyem 8 buçukta mı gideceksin 1 saat öncesine kur saati ben öyle yapıyorum eşim deli oluyo ama napim ancak kademeli olarak uyanabiliyorum
Ve ben şuan zaman kavramını şaşırdım sanırım az önce baktığımda saat 3 e geliyodu şimdi 4 e mi geliyo:S
Hey Allahım korktum ya:) ya ben sabah erken kalkıp kayınvalidemin gününe gidecektim şimdi bi saat erken kalkmak zorunda kalıcam tüm planlarım alt üst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?