Çok uyuyorum...

uykucuIar buraya topIanmıs:) bende buaraIar cok uyuyorum sabahIarı zor acıyorum gözIerimi , acıImamak icin direniyoIar cıkaIım artık su uyku modundan

hamileler de çok uyur kızlar haberiniz olsun..

benim gibi bir uykucuyu hamileyken düşünebiliyor musunuz? :))

çalışırken bilgisayar başında uyuyordum

haşimato diye bir hastalık varmış.

tiroid bozukluğu sanırım. çok uyku yapıyormuş. bende birşey çıkmadı ama bir baktırın derim.

bende gece yatamıyorum ama sabah uyanamıyorum bıraksam kenıme aksama kadar uyurumm hıc kalmadan ohh

haşimato diye bir hastalık varmış.

tiroid bozukluğu sanırım. çok uyku yapıyormuş. bende birşey çıkmadı ama bir baktırın derim.

Yok anacım troidlerde sağlam Erkenden kalkıp diyetime uymam lazım mesela ve aöf, kpss gibi uğraşmam gereken bir sürü sorumluluk var. artık annemle papaz olmaya başladık. kadın top atsa yine duymuyorum, yine uyanmıyorum
Ciddi ciddi günü yaşamak istiyorum artık.

akşama kadar kendime gelemiyorum ama akşam saat 5'ten sonra enerjim yerine geliyor, tabiri caizse anca o saatte afyonum patlıyor...

hep kendi kendime keşke gece çalıştığım bir işim olsaydı diyorum

evet işte bende de öyle...

nasıl mutlu oldum yalnız değilmişim...

etrafımda kimse de böyle değil ki.. herkes şikayetçi benden, çocuklarım bile

bende daha bebıs yok kaynamda yat yat yarın beb olunca gorecem dıyo gece 2 den asagı yatmyrm sabah 12 kalkyom ama hala esneyerekk hec uykumu alamıyrumm sole 2 3kalksam ohh ne gusel olurr

benim 18 saat uyumak gibi bir rekorum var :))

rekorlarınızı bekliyorum :)))

ama normal zaman uykusu.. öyle alkol sonrası ya da uykusuzluk sonrası filan değil

bende daha bebıs yok kaynamda yat yat yarın beb olunca gorecem dıyo gece 2 den asagı yatmyrm sabah 12 kalkyom ama hala esneyerekk hec uykumu alamıyrumm sole 2 3kalksam ohh ne gusel olurr

bir keresinde eve yatılı misafir gelmişti.. o zaman bebeğim çok küçüktü.. valla misafirin yanına çocuğu bırakıp gidip yattım:)))

hala anlatıyorlar amma da yüzsüzsün diye

benim 18 saat uyumak gibi bir rekorum var :))

rekorlarınızı bekliyorum :)))

ama normal zaman uykusu.. öyle alkol sonrası ya da uykusuzluk sonrası filan değil

sadece 2-3er saat yemek ve kitap okuma ihtiyacımı karşılamak amacıyla uyanaraak 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 gün uyuduğumu biliyorum

bir keresinde eve yatılı misafir gelmişti.. o zaman bebeğim çok küçüktü.. valla misafirin yanına çocuğu bırakıp gidip yattım:)))

hala anlatıyorlar amma da yüzsüzsün diye

hehehe cok uykum olsa bend e uyurdum heralde yaaa 1 saat mı kesın ben 20 saat falan yatmısımdırr

sadece 2-3er saat yemek ve kitap okuma ihtiyacımı karşılamak amacıyla uyanaraak 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 gün uyuduğumu biliyorum

yok artık :))))

biz seninle çok iyi arkadaş oluruz valla... sabah kahvaltısına sözleşip 3 gün sonra akşam yemeğinde buluşuruz..
üstelik birbirimize de hiiiiç kızmayız niye geç kaldın diye

yok artık :))))

biz seninle çok iyi arkadaş oluruz valla... sabah kahvaltısına sözleşip 3 gün sonra akşam yemeğinde buluşuruz..
üstelik birbirimize de hiiiiç kızmayız niye geç kaldın diye

yemeklerde de rüyalarımzdan bahsederiz ne güzel

ben bir rüya görüyorum vallahi cilt cilt roman olur...

üstelik hepsini de en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorum.

bazen rüya görmekten yorgun düşüp kalkamıyorum :)

bende aynıyım. rüyamda sürekli ordan oraya geziyorum.
birsürü atraksiyon yaşıyorum. sabah yorulmuş olarak uyanıyorum bazen.

hergun ruya gorurum aynı benı anlattın gecen aksam kocamla romaya gıtmıstım hıc bılmedgım ulkee sokakların kadar gezdım ruyamdaa

saat kaç oldu hala tünüyoruz.mutlu insanlar şu anda uyuyor mutsuzlara selam olsun...

ee nolucak peki bizim bu halimiz???

ben artık vampir gibi yaşamak istemiyorum.

hepimizi bir incelemeye alsalar ne iyi olur. fiziksel bir hastalığımız yok ama bir yerlerde tıkalı birşeyler var.

bu kadar benzerlik biraz acayip.. hepimiz çok uyuyoruz, hepimiz anormal rüyalar görüyoruz..

bu arada konuyu açandan Allah bin kere razı olsun. ben bu özelliğimden çok utanıyordum. çok rahatladım çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…