tamam denicem canım
benim sevgilim de ben seni evlenince erken uyutucam, böylece erkenden uyanabilcen diyo ama ben şüpheliyim
tamam denicem canım
benim sevgilim de ben seni evlenince erken uyutucam, böylece erkenden uyanabilcen diyo ama ben şüpheliyim
inception diye bir film var kızlar... leonardo di caprio'nun
ilaçla kendilerini saatlerce uyutup rüyalarında yıllarca yaşıyorlar, rüyalarını zamanla yönlendirmeyi öğreniyorlar, çok güzel bir film.. kendimden çok şey bulmuştum:)))
eminim siz de kendinizden çok şey bulacaksınız.
tamam denicem canım
bizim evde yaşamak ister misin??? :)))
valla çok iyi bakarım sana:)))
şaka bir yana, bakıcı ararken tek şartım az uyumasıydı.. bir eve bir uykucu yeter di mi?
benim eşim de evlenmeden önce öyle hayaller kuruyordu :))))
artık pes etti.. hatta canım sıkkınsa git uyu da bir rüya gör kendine gel diyor
anneler gününde de hediyem akşama kadar uyumak... yıllardır aynı hediye.. en sevdiğim hediye
Ben bu konuda şanslıyımbenimki benden de uykucu bi vuruyoruz kafayı ohh
bir bakıma çok şanslısın...
ama çocuk olunca kim bakacak onlara???? sabah birinin kalkması lazım
neyse sıraya koyarsınız artık
aynen benimki gece 12 den önce uyur, sabah 8 dedin mi de ayaktadır canım ya, hatta istersen daha erken bile kalkabilir yani, ve erken kalkma zorunluluğu da yok hani iş güç falan..aynısını benım nişanlımda söylüyo,şimdi uyu evlenınce uyuyamıcan zaten zaten.Benim uyku saatımın yarısından az uyuyo anacım nasıl yetişceksem ona :)
Bu zor işte:)...zaten uyuyamayan arkadaşlarla bir noktamız daha olduğuna inanıyorum...benim saat 10 gibi uyku bastırır ölecek gibi esnerim sonra bi yatarım 5 dakikaya şam şeytanı gibi uyanır sonra 3lere 4lere kadar uyuyamam...Bir sonraki güne Allah kerim...Çalıştığım için uyumam da lazım bunun bilincindeyim ben de başlıyorum kendimi sallamaya...çocukluktan kalma alışkanlık işe yarıyodu ama eşim gıcık oluyo yatak sallanınca
Vlla herkes öyle diyo ya çocuk olunca uyuyamazsınız diye...ama ana baba uykucu bize benzerse yaşaduk
aynen benimki gece 12 den önce uyur, sabah 8 dedin mi de ayaktadır canım ya, hatta istersen daha erken bile kalkabilir yani, ve erken kalkma zorunluluğu da yok hani iş güç falan..ama ben de onu örnek alıp alışıcakmışım sözde hatta şu an beni uyuyorum sanıyo
ahh canım çalışmaya başlayınca çok zor olucak benim de valla..işteyken bitmiş bi pil gibi hissederim ben kendimi uykumu alamayınca. uyku yokken yatağa girince de daha çok uykusu kaçıyo insanın. sonra sabaha kadar dön babam dön
canım ben öğrenciyim, sabah derslerini kaçırınca hiç gitmiyorum, uykuya aynen devamişe geç gitme rekorunuz ne kızlar??
ben bir kere saat 11'de gitmiştim. ne yalanlar dizmiştim anlatamam
bir keresinde de saat 10'da sınavım vardı ben saat 4'te uyandığım için sınavı kaçırmıştım...
Kızlar ben çok uyuyorum...
Çok severim uyumayı.
Ama artık sıkıldım. Yapmam gereken bir çok şey varken kalkıp yapamıyorum.
Uykuya engel olamıyorumm.
Son birkaç haftadır da dozunu aştım artık.
Öğlen uyanıyorum akşama kadar uykulu sarhoş gibi geziniyorum.
Neden böyle bilmiyorum.
Bunu yaşayanınız var mı, yokmu bir çözümü ?:44:
canım bir çözüm bulursan banada yaz olurmu bende çok uyuyorum hem gece hem gündüz deli gibi uyuyorum tansiyonum normalden düşük benim normali hep büyük9 küçük 4.5-5 civarlarında acaba bundanmı oluyor? bide kansızlıkta var:/ senin tansiyonun yada kan değerlerin normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?