ee nolucak peki bizim bu halimiz???
ben artık vampir gibi yaşamak istemiyorum.
hepimizi bir incelemeye alsalar ne iyi olur. fiziksel bir hastalığımız yok ama bir yerlerde tıkalı birşeyler var.
bu kadar benzerlik biraz acayip.. hepimiz çok uyuyoruz, hepimiz anormal rüyalar görüyoruz..
bu arada konuyu açandan Allah bin kere razı olsun. ben bu özelliğimden çok utanıyordum. çok rahatladım çok mutlu oldum
bende 1 e kadar uyurum. erken kalkınca kendimi iyi hissetmiyorum.
midem bile rahatsız oluyorr. ne diye bu saatte kalktın sen diye tepki veriyor:)
ruh halimde bir tuhaflaşıyor.
ayrıca biri tarafından uyandırılmayi hiç sevmem. kendi doğal akışımda uyanmalıyım.
geçen gün yaşar nuri demişti ki uyku halinde ruh bedenden geçici süreliğine ayrılırmış. boyut değiştirirmişiz.
evet ve çok rüya görenlere o boyutlarına diğer kişilerden daha bağlı oluyorlarmış ve o boyutta daha mutlu oldukları için uyumak istiyormuş ruh
Peki bu çok uyuyanlar arasında rüyalarını yönetebilenler var mı???? Ben zaman zaman rüyamı 2-3 gün devam ettirebiliyorum...dizi formatında:) bugün de bi ara içim geçmiş rüyamda "gözüm ağrıyo diyorum kaç gündür siz beni neden ciddiye almıyosunuz" diye etrafımdakilere çemkirirken uyandım meğer gözümün üstüne yatmışım yamuk yumuk ağrıyodu
evet ve çok rüya görenlere o boyutlarına diğer kişilerden daha bağlı oluyorlarmış ve o boyutta daha mutlu oldukları için uyumak istiyormuş ruh
:) iyiymiş o da.
ben bazen yönetebiliyorum da.
bakın şöyle bir yazı buldum;
Nasıl odamızdaki hava zerrelerinde saklı yüzlerce, binlerce televizyon ve radyo istasyonlarının yayınladıkları görüntüleri ve sesleri ancak görüntüyü ve sesi görünür ve işitilir hale çevirebilen cihazlar vasıtasıyla idrak edebiliyorsak; gözle görülmeyen âlemleri de ruh ve kalb vasıtasıyla idrak edebiliriz. İşte rüyâlar da o görülmeyen "alemlerin kapısını aralayan şifreler gibidir.
Peki bu çok uyuyanlar arasında rüyalarını yönetebilenler var mı???? Ben zaman zaman rüyamı 2-3 gün devam ettirebiliyorum...dizi formatında:) bugün de bi ara içim geçmiş rüyamda "gözüm ağrıyo diyorum kaç gündür siz beni neden ciddiye almıyosunuz" diye etrafımdakilere çemkirirken uyandım meğer gözümün üstüne yatmışım yamuk yumuk ağrıyodu
Ben az uyuyorum ama rüyami yönlendire biliyorum. Yani istedigim seyleri yapabiliyor ve Hatta uyanip bir zaman durup ayni yerden Devam edebiliyorum. Cok tuhaf ama senaryoyu kendimiz cizebiliyoruz.
vallahi "amma da attı" demiyesiniz diye yazmaya cesaret edememiştim.. ben de rüyalarımı dizi şeklinde görebiliyorum. 2-3 gün değil ama mesela uyanıp kahvaltıyı hazırlayıp geri yattığımda (eğer istiyorsam) devamını görebiliyorum.
eşim çok alışkındır..beni uyandırmaya çalışır. ben de derim ki "bir dakka yaa rüya görüyorum bitince gelirim"
herkese çok acayip geliyor bu durum. ama ne güzel ki size acayip gelmiyor:))))) yaa ben acayip mutluyum kızlar
ne şanslıyız ki rüyaları yönlendirdiğimiz için kabus görmüyoruz :)))
ama benim bir kere rüyamda arabam bozulmuştu... o zaman bir şey yapamadım :))) eşimin arabasını almaya gitmiştim rüyamda..
bu arada rüya gördüğünüzün ve rüyayı yönlendirebileceğinizin bilincinde mi oluyorsunuz??? ben rüya gördüğümün bilincinde oluyorum
bu geceki uykumda ne yapsam acabaa? :)
sözlü olduğum halde bazen rüyamda tanımadığım birine aşık olabiliyorum. hey allahım yaa :)
rüyamda anne bile oluyorum. ama uyandığımda çocuğumdan ayrıldım diye bir de karalar bağlıyorum. bütün günüm kötü geçiyorr o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?