Çok uyuyorum...

ewet cnm 7 yıldır hipotroid hastasyım onlarda etken büyük tabiki uyku dzeni olmayıncada bu gibi problemler yaşanyor...ewet hanımlar troid hastasııysanız zo hamiş kalyorsunuz tıpkıı ben gibi 4 yıl sonra anca oldu yawww allahım koru yarabbim

Bende de kansızlık var. Eskiden tansiyonum da düşüktü, çok şükür yaklaşık 10 yıldır gayet iyi :)

tiroid hastası da değilim

ben baktırdım canım yaaa..
ama bir şey çıkmadı

burdayız kendimden nefret etmeye başladım napcaz biz ya.uyanınca kendi kendime küfür ediyorum (

utanmasan ayakta uyuyacağım iyice uyku delisi oldum ben geçen gece koltukta ağzım açık uyumuşum bir de salyalarım akmış rezilim kendimden nefret ediyorum

benim durumum biraz farklı sanırım gece yatmak bilmiyorum sabah 6 lara kadar oturabiliyotum.sabahta kalkmak bilmiyorum(

kızlar gecen sene doktora gittim işte çok uyuyorum halsizim vb seyler söyledim karacigere bakıldı iyi kanıma bakıldı iyinin üüstünde çıktı doktor dedi ki depresyonda olabilirsin egzersiz yap dedi

Sabah 07.30 da uyandım kahvaltı ettim işte spora gittim geldim saat 14.40 gibiydi az dinleenyim diye uzandım bi kalktım saat 18.00
Midem çamaşır makinası gibi rahatsızım şimdi sabaha kadar yatamam yarında akşama kadar uyurum
Gündüz uyuyunca insanın vücudu dövülmüş gibi oluyor

midem çamaşır makinası gibimi

bende çok uykuya başladım of sanki yeni hamileyim günün 12 saatin 6 7 saati uyıyorum ev kokacak

Allah yardımcın olsun cnaım benm ya
bende doktora gitmiştim kilo alamıyorum çok halsizim süekli uyumak istiyorum felan
doktor kalp beyin kan vs vs herşeye baktı vitamin ilaçı yazmıştı 3 4 sene oldu tam hatırlamıyrum ama bana da depresyon dedi
sakın kullanma o hapları depresyon hapıda verdi o ilaçlar daha kötü yapıyor sonradan el titremesi vs vs
şizofrene kadar götürüyor

lütfen böyle yönlendirmeyin.doktorların bi bildiği var ki veriyorlar.ben kendi adıma çok fayda gördüm psikiyatrdan.asıl o ilaçları kullanmazlarsa bazı hastalar şizofren olabilir.kullanıp kullanmasına anca doktor karar verir.siz bu ilaçların işe yaramadığından bahsedemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…