Surekli sekilde asiri uyku halinden muzdarip olanlar, tiroid bezinize baktirin, hormon az salgilandiginda da bu tip rahatsizliklara sebep olabiliyor. Ozellikle baska belirtiler varsa: halsizlik, yorgunluk, kabizlik, adet yogunlugu, kilo alma, kas-eklem agrilari, soluk-kuru cilt, soguga karsi hassasiyet, sac kirilmasi, sik sik tirnaklarin kirilmasi gibi.. Tiroid hormonu salgisinin az olmasi metabolizmayi yavaslattigi icin tedavi edilmedigi takdirde daha ciddi rahatsizliklara sebep olabiliyor zamanla.
canım bir çözüm bulursan banada yaz olurmu bende çok uyuyorum hem gece hem gündüz deli gibi uyuyorum tansiyonum normalden düşük benim normali hep büyük9 küçük 4.5-5 civarlarında acaba bundanmı oluyor? bide kansızlıkta var:/ senin tansiyonun yada kan değerlerin normalmi?
Surekli sekilde asiri uyku halinden muzdarip olanlar, tiroid bezinize baktirin, hormon az salgilandiginda da bu tip rahatsizliklara sebep olabiliyor. Ozellikle baska belirtiler varsa: halsizlik, yorgunluk, kabizlik, adet yogunlugu, kilo alma, kas-eklem agrilari, soluk-kuru cilt, soguga karsi hassasiyet, sac kirilmasi, sik sik tirnaklarin kirilmasi gibi.. Tiroid hormonu salgisinin az olmasi metabolizmayi yavaslattigi icin tedavi edilmedigi takdirde daha ciddi rahatsizliklara sebep olabiliyor zamanla.
utanmasan ayakta uyuyacağım iyice uyku delisi oldum ben geçen gece koltukta ağzım açık uyumuşum bir de salyalarım akmış rezilim kendimden nefret ediyorum
utanmasan ayakta uyuyacağım iyice uyku delisi oldum ben geçen gece koltukta ağzım açık uyumuşum bir de salyalarım akmış rezilim kendimden nefret ediyorum
midem çamaşır makinası gibimi
bende çok uykuya başladım of sanki yeni hamileyim günün 12 saatin 6 7 saati uyıyorum ev kokacak
Allah yardımcın olsun cnaım benm ya
bende doktora gitmiştim kilo alamıyorum çok halsizim süekli uyumak istiyorum felan
doktor kalp beyin kan vs vs herşeye baktı vitamin ilaçı yazmıştı 3 4 sene oldu tam hatırlamıyrum ama bana da depresyon dedi
sakın kullanma o hapları depresyon hapıda verdi o ilaçlar daha kötü yapıyor sonradan el titremesi vs vs
şizofrene kadar götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?