Çok uyuyorum...

bu sitedeki eleştirme yi anlayabiliyorum ama sert çıkmayı asla anlayamadım !

ben sadece bi öneride bulundum ve sadece tek doktora bağlı kalınmamasından yanayım !
yorum yapacağınız insanlara ütfen dikkat edin .

bu sitedeki eleştirme yi anlayabiliyorum ama sert çıkmayı asla anlayamadım !

ben sadece bi öneride bulundum ve sadece tek doktora bağlı kalınmamasından yanayım !
yorum yapacağınız insanlara ütfen dikkat edin .

yazdıkların o anlama gelmiyordu.ayrıca benim yazdıklarım da bir eleştiri zaten sert çıkma değil..

Ben o tarz ilaçlar kullanmıyorum bilmiyorum, sağlık sorunumla alakalı yani ondan bahsetmiştim.
Her hasta için geçerli değildir söylediğiniz, herkese farklı doz farklı ilaç.

Bende bayılırım uykuya en çok sabah uykusuna.Ama işlerim yetişmiyor.bende guatr çıktı .aşırı yorgunluk yapıyormuş.gece wc mutlak kalkarım bence buda neden.evde eş ve çocuk varsada onlada bence uyku kalitesini düşürüyor.Psikolojikte olabilir.Bir sorumluluktan kaçmak,bir düşünceyi kovmak gibi.

nerdesiniz millet yaa uyuyormusunuz

Yok dün akşamki rüyamın etkisindeyim sanırım...Bir leylek vardı 4 tane de yavrusu..Leyleğin kanadı kırılmış yavrularını beslemesine yardım ediyordum...Sonra kocaaaa yemek kabını leyleğin bulunduğu yere boşalttım boynu kırıldı o kadar uykucunun arasında bi tane rüya yorumcusu vardı herhalde

o boynu kırılan leylek aslında sensin. boynunun kırılması büyük bir sıkıntının altında ezildiğini gösteriyor. yavrular da annen, kocan ve kardeşlerin.

o boynu kırılan leylek aslında sensin. boynunun kırılması büyük bir sıkıntının altında ezildiğini gösteriyor. yavrular da annen, kocan ve kardeşlerin.

Olabilirrrrrr...Yalnız yavrular çok yaramazlık yapıyo çirkin leylek yavrusu eşim hariçama toparlanıcam ya şuan savunmadayım ama eşim gelince birlikte saldırıya geçicez...inşallah yaşadıklarımdan ders alırım da bi daha aynı şeyleri yapmam yorumun için sağol arkadaşım

ben de hayır diyemeyen biriyim. ceremesini çok çektim. şimdi uslanmaya çalışıyorum.

inşallah becerebiliriz...bazen şimdiki çocukları seyredip de onlardan öğrenmeye çalışıyorum nasıl da istemedikleri bişeyi yaptıramıyor kimse bi çocuk kadar olamıyoruz

inşallah becerebiliriz...bazen şimdiki çocukları seyredip de onlardan öğrenmeye çalışıyorum nasıl da istemedikleri bişeyi yaptıramıyor kimse bi çocuk kadar olamıyoruz

valla baktım iş yerimde herkes beni keriz yerine koyuyor, yok dedim bu böyle olmaz. artık amirime yapmak istemediğim birşey olursa söylüyorum. ha bazen işe yaramıyor yine o işi yapıyorum ama en azından yanımda biri daha oluyor -en son yaşadığım olayda böyle oldu-

ya bu dünyada mantık şu
ortada varsa bir iyiniyetli
onu yemeyen keriz.

uzun sure hipersomnia(asiri uyuma) ve insomnia(uykusuzluk) arasinda mekik dokuduktan sonra tavsiye edebilecegim tek sey biran once ayrintili bir check-up ve ardindan bir terapistle gorusmen olur, her iki hastalikta bireyin yasam kalitesini dusuren turden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…