Çok uyuyorum...

yaa bu tam benim konum! uyumaktan bi hal oldum artık.dünden beri tam 16 saat uyudum!!ne bişey yemeye kalktım ne de wc icin uyandım aralıksız ölü gibi uyudum.
annem sabah beni kontrol etmeye gelmiş:))
halbuki 3 saat uyuyup sonra ders çalışcaktım
uykuyu çok çok seviyorum ama bana çok zarar veriyo.dönem başından beri derslerime geç kalıyorum hatta hiç gitmediğim dersim var.off bu bir sorun mu?neden bu kadar uyku düşkünü olunur ki

kızım doğduğundan beri 3 saat deliksiz uykuya hasretim.çoğu gecem kesintili 4-5 saat uykuyla geçiyor.
ayıp kardeşim sizin yaptığınız

bende de uyku düzensizligi var ya gece uykum yok sabah da kalkmayi bilmiyorum, uzun zamandir böyle oldugu icin cok kötü, islerim aksiyor, dahasi kilo yapiyor yaaa
erken yatmakta fayda etmiyor sabah erken uyansam da daha erken diye kendime engel olamiyorum tekrar uyuyorum
kalksam birseyler yapayim diye yapamiyorum, gözüm yatakta

ah ah gel bi de bana sor =( tam 3 vize kaçırdım uyuyakaldığım için =( ne kadar yorgun olsam da çıt sesi duyunca uyanırdım hemen İstanbula geldiğimden beri devamlı uyku modundayım

simdi biyerde okudum guatrla alakali olabilir mi fazla uyumak, kansizlik var zaten kanda guatr cikmadi ama belirtileri var sanki, gizli olabilir mi,
yorgunluk halsizlik var mesela ve gece mutlaka idrara kalkiyorum, bi bilginiz var mi

ah ah gel bi de bana sor =( tam 3 vize kaçırdım uyuyakaldığım için =( ne kadar yorgun olsam da çıt sesi duyunca uyanırdım hemen İstanbula geldiğimden beri devamlı uyku modundayım

cok kötü bir durum gercekteeen anliyorum

cok ilginctir cit sesinden hala uyaniyorum uykum cok hafiftir, ama sabahlari uyanmak ölüm benim icin benden kimse sabah erken kalkmami beklemesin tüm günüm berbat geciyor, aksami zor ediyorum ve aksam yine uyuyamiyorum
sosyal hayati cok kötü etkiliyor bu durum ne yapmak lazim bilmiyorum

Su uykunuzdan biraz bana verin kızlaaarr, bende tam tersi uykusuzluktan yakınıyorum.
Yıllardır normal insanlar gibi yattıgım saatler sayılabilecek kadardır. Her gece 4,5,6..

Hic uyumadan bir gün boyunca durmadan gezdigimi, o aksam' da yine saati 4-5 yaptıgımı bilirim.
Üni. hayatım hep öyleydi zaten, kac kez uykusuz sınavlara girdim, aynı zamanda yatınca da cok fazla uyanıyorum, uykularım bölünüyor mesela benim gece 11-12 gibi yatmam icin, sabah en gec 8- 8:30' da kalkmam lazım, yoksa uykum olmuyor ya, olmuyor?
Gün icinde 1 saat bile uyusam, gece uykum olmaz, sabaha karsı ancak uyuyabiliyorum..
Bende bundan sikayetciyim.
:84:

Hic unutmam üniveristedeyken oda arkadasım vardı, acayip uyurdu. Öglen' de gelirdi okuldan, bir yatardı aksam 6 gibi kalkar yemek yerdik, gece 11-12 bir bakardım küüt yine gitmis bizim ki..

Bende gece bekcisi..

Son düzenleme:
Ben de çok uyuyorum ya. Okuldayken de böyleydim. Bi ara narkolepsi oldum sandım. :) İşe başlayınca haliyle düzeldim. Ama şimdi bebek bekliyorum, işten çıktım. Kimse beni tutamaz, öğlene kadar uyurum. Nasılsa doğurunca uyku haram olucak. :) Yine de önemli bi randevum fln olunca erteleyip gitmiyorum uyku sorunu yüzünden. İşte o sinir ediyor beni. :) Çözüm çalışmak ya da bebek sahibi olmak fln sanırım.

bendede kansızlık var ve ilaç kullanıyorum ilaçlarda uyku etkisi yapıyo bazen bi doktoruna danişta ilacını gözden geçir bence

simdi biyerde okudum guatrla alakali olabilir mi fazla uyumak, kansizlik var zaten kanda guatr cikmadi ama belirtileri var sanki, gizli olabilir mi,
yorgunluk halsizlik var mesela ve gece mutlaka idrara kalkiyorum, bi bilginiz var mi

Testlerde guatr varsa çıkardı muhtemelen. Söylediklerin şeker belirtileri. Hiç baktırdın mı? Bende bu şikayetler gittim. Şekerim yüksek çıktı. İlaç kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…