Çok uyuyorum...

Testlerde guatr varsa çıkardı muhtemelen. Söylediklerin şeker belirtileri. Hiç baktırdın mı? Bende bu şikayetler gittim. Şekerim yüksek çıktı. İlaç kullanıyorum.

sekere de baktirdim o da normal, ama bu gece idrara kalkma durumu yeni yeni olan bisey önceleri hic olmazdi, zaten cok su tüketen biri degilim
bazen guatr kan da cikmayabiliyormus (tabi seker de öyle) ben öyle birseyden süpheleniyorum, zaten seker de guatr da ailede var

buarada demir hapi kullaniyorum ama pek faydasini görmedim b12 eksikligi de varsa öyle kolay kolay düzelmiyormus, ona baktirmadim henüz düsünüyorum
b12 ve demir eksikligi olan var mi doktorunuz ne öneriyor

buarada demir hapi kullaniyorum ama pek faydasini görmedim b12 eksikligi de varsa öyle kolay kolay düzelmiyormus, ona baktirmadim henüz düsünüyorum
b12 ve demir eksikligi olan var mi doktorunuz ne öneriyor

Benim var geçen yıldan beri ilaç kullanıyorum. Pek etkisini göremiyorum son zamanlar onların bende düzenli içmeyi bıraktım. Tekrar dr gittim şeker çıktı. Ailemde genetik zaten. Ama dün tekrar baktırdım normal aralıkta çıktı. Sanırım ilaçların etkisini görüyorum. Uyku sorunuda sadece geç yatmaktan kaynaklanan sorun olmakta kalıyor şu aralar. Bence tekrar aynı testleri iste.
Guatr benim bildiğim kadarıyla sorun olsa bile kanda normal görünebiliyor. Şeker konusunda da tek bir testle tanı konulmuyor. Çünkü açken, tokken yemekten sonra vs bir sürü çeşidi var. Benim mesela açlık şekerim çıkıyor. En az 6 kez baktılar. Gözlemlediler. Sonra tanı koydular. Umarım hiç bir şeyin yoktur. Ne kadar süredir böylesin?

Böbrek fonksiyonlarına da baktır tatlım. Ben üniversitede bir enfeksiyon kaptım düzelemiyorum. Azıcık soğukta kalsam. Gün yüzüne çıkıyor sürekli gidiyorum wc. İdrar yollarını üşütmüş de olabilirsin. Bence sen bir dahiliye uzmanına görün en yakın zamanda...

uykucu kızlar:)))

nerelere kayboldunuz bakalım?:)

ben neredeyse 10 gündür gece 2 gibi yatıp sabah 7'de sürünerek kalkıyorum..

neyse ki dün gündüz 4 saat uyudum da kendime geldim biraz:)))

bu arada şeker hiç aklıma gelmemişti. anneannemde şeker var. ben de bir baktırayım en iyisi...

burdayım hala aynıyım

yeni mi uyandınız fıstıklar?

valla gidip yatsam uyurum.

zaten ben gündüz uykucusuyum:))))

akşamları maşallah cin gibi oluyorum

depresyona girmişsindir belki. kafanı taktığın bir şeyler varsa onları hatırlamamak için de bol bol uyuyor insan.

Burdayım mesai full devam, aynı

sadece işe gidip gelirken uyanık kalıyodum :)) eve geldiğimde gümm yatağa ta kii sabaha kadar. işe gitmeden yarım saat önce kalkıp zar zor hazırlanıyodum. kilolarımdan şikayetçiyim diye bi zayıflama hapı kullanıyorum. almadan önce nette baya araştırdım yan etkileri arasında uykusuzluk yaptığını yazmış bi çok kullanan durumdan tırsıp bırakmışlar(( çok fazla uykusuzluk çektikleri için depresyon derecesine girmişler. uykusuz olan insanlar mutsuz sinirli olurlar ya hani))) hemencikk aldımm ve şuan çok iyiyim bu seferde şöle bişi oldu . sabah 6 da kalkıyorum işe gitmek için. gece 3:30 da yatıyorum,6 da hiç zorlanmadan kalkıyorum ihi bi yorgunluk belirtisi yok evet mutsuzum suratım asık geziyorum tüm gün ama normaldede mutsuz ve asık yüzlüyüm

Sakın o ilaçları uzun vadede kullanma. Belki şuan herhangi bir yan etkisini görmüyorsun ama ilerde muhakkak çıkacaktır acısı.
Hem günde o kadar saat uyuman iyi değil. Ortasını bulmak lazım.
Kilo veriyorsan da geri alırsın bırakırsan.
Yapmayın bunu bedeninize...

çok uyumak da kilo aldırıyor kızlar...

vücut resmen yarı ölü hale geldiği için kalori yakamıyoruz tabii:)))

zararlı olduğunu çok iyi biliyorum :/. zayıflama haplarında tamamen bitkisel olduğu yazıyor ancak içindekiler kısmına eklenmeyen bi madde varmış. bu madde eskiden obezler için kullanılırmış doz aşımı yüzünden ileri derecede depresyon ve intihara sürekleyen vakalar olduğunu okumuştum ve vücuda verdikleri çoğu zarar....madde tamamen kalkmış ama zayıflama haplarında hala kullanılıyor, dozu düşük olarak.o maddenin bir diğer özelliğide kan basıncını arttırarak metobolizmayı hızlandırması. işte bu madde yüzünden kalp hastalığıolanların kullanması yasak çarpıntı yaptığı için ama bunu bile bile yapıyorum işte :/ aynı sigaranın çok zararlı olduğunu ilerde ölme ihtimalinin çok yüksek olduğunu bile bile sigara içmeyi bırakmayan kişilere benzettim kendimi bu konuda. bi çok kez zayıflama konusunda diyetlere vs. başvurdum uzun ve sıkıntılı geçtiği için hep yarım bıraktım.şuan çok sağlıksız bi şekilde zayıflıyorum. beslenmem aşırı kötü. vitamin vs. alamıyorum kalori hesabı yapsam çok az çıkar. hapın bana en büyük yararı çok fazla uyumamı engelledi ve karnım tokken bile önüne geçemediğim yeme hissini ortadan kaldırdı. çevremde yemek yemeği bile unuttuğunu söyleyen insanlara hadi beeee.. karnın bile guruldasa aklına gelir diyodum ama değilmiş :/ en önemlisi abur cuburdan uzağım. ilacın bitmesinede az kaldı zaten bittiğinde sirkeye başlamayı düşünüyorum. eğer uzun bi süre kilo vermem durursa tekrar başlar az kullanır bırakırım. bu şekilde kandırıyorum kendimi ne yapayım

Biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Kilolar bazen çok kötü hissettiriyor insana. Bazen giymek istediğim elbisemi giyip aynanın karşısına geçtiğimde yakışmadığını gördüğümde oturup ağlayasım bile geliyor. Ben bile 90 dan 72lere düştüm. Bence iradesi bu kadar düşük ben bile yapabiliyorsam herkez yapar. Birkaç aydır veremiyorum çünkü boğazımı tutamıyorum ve şekil a çok uyuyorum. Aslında tatlı yesek bile kilo almayabiliriz. Bilinçli beslenmeyi bildikten sonra. Misal tatlı özellikle sütlü tatlı aç karnına yenince normalden çok daha az kilo yapma etkisine sahipmiş hatta almayanlar bile varmış. 3 ana, 3 ara öğün yemek yeşil çay içmek ve birazda hareket olmayacak bir şey yok emin ol. Ve kendini kandırmaktan vazgeç. Zayıflarsın ama daha sonradan başka sorunlarla uğraşırsın. O zaman dersin keşke kilolu kalsaydım da içmeseydim. Kilo vermenin sırrı yemek yemekte. Komik gelebilir ama öğünleri atlamadan gayet iyi yenerek kilo veriliyor. Amaç metabolizmayı canlı tutmakta. Biran önce bırak ve bir diyetisyene git. lütfen. Hayat o ilaçlarla riske atılmayacak kadar güzel...

Son düzenleme:

diyetisyene gittim. çok zengin bi diyet hazırlıyolar yok efendim ızgaralar, bol bol salata vs.haliyle yapamamıştım çünkü o zaman liseye gidiyodum.maddi açıdan ayaklarımın üstünde duramıyodum o diyetleri yapamadım. zaten durumumuz biraz sarsıntılıydı o dönemde evdekilere alın diyemiyodum çünkü ailemde şöyle bi mantık var fast food tarzı yiyeceklerle diyet yiyeceklerini karşılaştırdıklarında sanki diyet için alınan yiyecekler çok daha masraflı gözüküyor onların gözünde. işe başladığımda giderim diyetisyene diye ertelemiştim.şuan ki işimde çok yoruluyorum sadece molalarımda oturma fırsatım var. 6 öğün yapacak vaktim ne yazıkki yok :/ hani dükkan tarzı bi yerde çalışsam yinede yürütebilirim diyeti ama hipermarkette çalışıyorum. işimi yarım bırakayım gidip ara/ana öğünümü yapayım gibi bi durum olamaz ilk başlarda yapmaya gayret gösteriyordum işte ızgara için tavuk,meyveler,sütler,gevrekler,form bisküvileri,yeşillikler neler neler almıştım ama ailemin yanında sağlıklı diyet yapamam ben. yediklerinde gözüm yok ama bnm aldıklarımdan yemeye başladılar ve bütün düzenim bozuldu. sağlıklı diyeti ancak ya tek başıma yaşadığımda yada evlendiğimde yapabilirim. diğer türlü imkansız. bunlar bahane olarak görülebilir ama değil gerçekten. deneyerek farkına vardığım unsurlar. bu yüzden çok bıktım çok bunaldım.sürekli zayıflama çabaları sürdürmekten

şimdiye kadar hiç elbise giymedim,hiç bi mezuniyet balosuna katılmadım,fotoğraf çektirmekten sürekli kaçtım ve hala kaçıyorum.kıyafet konusunda beden bulabilirim çok çok fazla kilom yok ama kendime yakıştırmadığım sürece giysem ne ki? oramdan buramdan çıkan simitleri görerek daha çok mutsuz oluyorum

mesela bi pantolon alıyorum 2 ay zor dayanıyor o pantolon bana. bacaklarım birbirine sürte sürte yıpranıyo hiç bi pantolonumu uzun vadeli giyemedim :/ şuan kendime yep yeni bi hayat hazırlama çalışıyorum. hayallerim var yeniden üniversiteye gidicem. bunun hazırlıklarını yapıyorum ailem arkamda yokmuş gibi bana maddi destek vermeyeceklermiş gibi düşünerek para biriktirmeyle başladım bunun yanında zayıflar,sınavı kazanıp ailemden uzak şehir dışına okumaya gidersem çok daha rahat edeceğim. kilolarımdan kurtulmanın beni çok mutlu edeceğini bildiğim için bi an önce zayıflamam gerektiğini kazıdım bilinçaltıma hayata yeni sayfa açmak çok uzun sürmeyeceği için bi an önce bu durumu hızlandırmam gerekiyor ki sırada ki basamağa geçeyim.
şuna bak uykusuzlukla ilgili bi yorum yazdım. ikinci yorumumda hayat hikayem oldu resmen :)

Eee Türkçe işte nereye çekersen oraya gidiyor Aslına bakarsan söylediklerinin bir çoğunu bende yaşıyorum. Çalışmıyorum evdeyim ama kpss ile boğuşuyorum. Kalktığımda oturuyorum masaya gece 2-3 kaç olursa artık. Yediklerinin ortak kullanımı konusunda haklısın. Maalesef bu bende de oluyor. Evde pişen yemeklerden farklı yenmiyor. Benim diyet listemde ısgaralar vs yok. Yani öğlen sebze yemeği diyor akşam tahıl. Yani ne yiyeceğim bana bağlı. Kalorisini aşmamak kaydı ile.Sen En azından sabah kahvaltını etsen öğlen yemeğin iş yerinde yeniyordur. Ara öğünlerde fındık badem türü kuru yemişler tüketebilirsin. Tabi sen bunları da iyice düşünmüşsündür. Özet olarak kendini ilaçla zayıflayacağına inandırma ve bitmesini çok istiyorsan ilaç bitince devam etme. Midene zarar verme. Hele ki yemeklerden soğuman ciddi bir problem yaratır. Sanıyorum çok kilon yok. :44:

zayıflama hapına başlamadan önce 77.4 kiloydum. iş yerinde ki arkadaşlarım çok kilo aldığımı söylediler.aynada pek farkına varmıyodum. bide çevrede ki insanlar hep yok kilo sana çok yakışıyo muhabbetleri yapınca insan daha bi salıyor kendini şimdiye kadar hep kilolu olduğum halde hiç bi zaman yanaklarım tombiş tombiş olmadı:44: zayıflamaya başladığımda ilk belli olan yer yüzüm oluyor. en son 73.2 kiloydum adetim başladığı için tartılmıyorum haftaya tartılırım ancak.

demiştim ya pantolonlar uzun süre dayanmıyor bana diye. iş yerinde lacivert pantolon giyiyoruz. pantolonumu yenileme vakti geldiğinde defacto ya gittim. denemeyi bile düşünmüyodum hemen alıp çıkasım vardı :) çünkü hep aynı bedendeydim sadece paça boy ölçüsü farklı olan aynı pantolonu deneyeyim dedim 42 bedeni aldım girdim kabine. bi baktım acayip gerilmiş yan basenler fil kulağı gibi çıkmış kenarlardan 44 beden almak zorunda kaldım. firmacı bi arkşım var o çok araştırır zayıflama haplarını bi gün yanıma gelip işte ben şu hapa başladım tokluk hissi veriyor çok susatıyor ben deneyeyim işe yararsa sende kullanırsın dedi. zararlı diye hıı diye geçiştirdim . havalar ısınınca bende felaket bi mutsuzluk başladı. sonra banada al dedim öyle başladım :/

gerçekten şuan çok farketti o pantolonuma 2 pens attırdım üstelik kemer takmama rağmen hala belimden düşüyor. kullanmayı bıraktıktan sonra abur cubura yönelmezsem kesinlikle korurum kilomu

iş yerindede yemek yiyemiyorum en son 1 kase çorba bi yemek tabağı dolusu salata aldım. çorbamı içtim salata yerken içinden bulaşık teli çıktı. ne yediysem çıkardım. yemekler kötü o yüzden şikayet ediyoruz değişen bişi yok :/ o günden sonra ordada yiyemedim

aslında şu an çok uykum var ama ben uyuduktan sonra çok eğlenirsiniz diye uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…