Bence gidip hemen uyumalısın, bu fırsat kaçmaz
geçti bile uff ya biz ne zmn adam olcaz
Bilsem keşkeYarın ameliyat olcam yatmak için gün doğdu diyorum artık aştım ben
kronik yorgunluk hastaligina yakalanmis olabilir misiniz?
ya da depresyonda misiniz?
herkese merhaba kızlar..
ben kendimi bildim bilelim uyurum. okul zamanında nasıl kalkarmışım kendime çok şaşırırım düşününce. okulu bıraktıktan sonra iş hayatına atıldım.
çalışmaya başladım başlayalı yıllardır haftanın 3 ya da 4 günü hep geç kalırım. üstelik 5-10 dk değil yarım saat veya bir saate yakın geç kalırım. işsiz kalıcam bigün
nişanlandım yine aynıyım. en son depresyon geçirdim orta şiddetli anksiyeteyle beraber bu rahatsızlığa yakalandığım için uyuyamamaya başladım. keşke sağlıklı olsamda hep uyusam dedim hastayken. şuan ilaç kullanıyorum rahatsızlığımın üzerinde henüz 2 ay geçti. ama artık daha fazla uyumak istiyorum. çalışmasam sanki ölene kadar uyurum ben. evlilik hazırlığını bile uyumaktan yapamıyorum hafta sonları. ama benim ki depresyonla ilgili değil. çünkü hastalandığımda hiç uyuyamadım. kronik yorgunluk bence.
burdan değişik şeyler deneyerek birbirimize aktaralım kızlar lütfen ve uyanıp bizde herkes gibi daha fazla hayaımızı yaşayalımmmm
uykucu melekler biraz da rüyalarımızdan bahsedelim mi?
rüyalarını yönlendirebilenler parmak kaldırsın:)))
Ah ah açtığım konuya özenir oldum 4 gündür. sadece dün gece uyudum onda da sabah erkenden uyandım.
Dikişlerim aksi gibi gece ağrıyor gelde uyu.
Benim yerimede uyuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?