Çok uyuyorum...

Beni de bıraksalar günlerce uyurum bana mısın demem yani öyle bir yapım var uyumaya doyamıyorum. :26:

kronik yorgunluk hastaligina yakalanmis olabilir misiniz?
ya da depresyonda misiniz?

herkese merhaba kızlar..
ben kendimi bildim bilelim uyurum. okul zamanında nasıl kalkarmışım kendime çok şaşırırım düşününce. okulu bıraktıktan sonra iş hayatına atıldım.
çalışmaya başladım başlayalı yıllardır haftanın 3 ya da 4 günü hep geç kalırım. üstelik 5-10 dk değil yarım saat veya bir saate yakın geç kalırım. işsiz kalıcam bigün
nişanlandım yine aynıyım. en son depresyon geçirdim orta şiddetli anksiyeteyle beraber bu rahatsızlığa yakalandığım için uyuyamamaya başladım. keşke sağlıklı olsamda hep uyusam dedim hastayken. şuan ilaç kullanıyorum rahatsızlığımın üzerinde henüz 2 ay geçti. ama artık daha fazla uyumak istiyorum. çalışmasam sanki ölene kadar uyurum ben. evlilik hazırlığını bile uyumaktan yapamıyorum hafta sonları. ama benim ki depresyonla ilgili değil. çünkü hastalandığımda hiç uyuyamadım. kronik yorgunluk bence.
burdan değişik şeyler deneyerek birbirimize aktaralım kızlar lütfen ve uyanıp bizde herkes gibi daha fazla hayaımızı yaşayalımmmm

ne çeşit rahatsızlıklar var yarabbim ya .ALLAH yardımcınız olsun öncelikle.bence ne ilaç ne tedavi insanın en iyi ilacı kendisidir.uykunun gelme zamanları ne zaman mesela ?

selam güzeller, konuyu yeni okuyom tüm mesajları okuyamadım tabi ama ben de aynı aynı ayynı dertteyim.aşırı uykucu bi insanım,aşırı tembelim gerçi bazen canıma tak ediyo biriktirdiğm tüm işleri aynı günde yapcam diye hışımı çıkarıyorum halbuki öyle yapmayıp günü gününe işleri yapsam çok isterim ama şu uykuculuğm,miskinliğim ah ah bu iradesizlikle nası kurtulcam bu dertlerdeeen ((((

Ben hafta içi erken uyandığım için -7.30 -hafta sonu da çok uyuyamıyorum. Ancak 9.00 o da bölük pörçük. Çok uyumayı sevmem. Zaman boşa gidiyormuş gibi geliyor.

bende uyumayı seviyorum. spora sabah8de kalkıp gidiyorum. zınde olmak için gekiyrum uykum bş gelioyr yatıyoum 2-3 saat kaıyorum gayette guzel. ama Kötü birşey sana tavsiyem gece gec akşam erken uyanmayı huy edin 2 hafta oylr kalksan her türlü artık öyle kalkarsın

ya aynı dert bende de var
ve cok sıokayetcıyım ogrencıyım dersım olmadıgı gun sabah 12 de kalkıyorum 12.30 bıle olabılıyo
dersım oldugu gunde de gelıyorum bı bıtkınlık azcık tv ızlıyorum uykum gıtsın dıye olmuyo yıne uykum gelıyo gıdıyorum bı saat yatıyorum kalkıyorum :2::2:
e hal bole olunca da sabah kahvaltısı falan yok bende
aksam yemegımı de gece yıyorum 11 12 gıbı
kılolu bırı degılım ama bu sekılde devam edersem ayva gobegım kat kat olucak korkuyorummmmmmm
yanı uykusuzluk sorunum kıloya kadar gıdebılıyo zıncırleme bı sekılde

benım gıbı olan arkalr uykusuzluk sorununu cozebıldıyese lutfen yardım ıstıyorum
cunku uykusuzluk kırsıklık da yaparmıs ınanamamısıtım ama benım goz altım hafıfı kısrısıyo uykudan kalkınca gerı gecıyo e bu bole devam ederse cok kotuuuuuuuu :2::2:

ve de uykuya doyamaıyorum mıde bulantısı oluyo bende uykudan kalkınca
ne yapcaz bız yaaaaaaaaaa

uykucu melekler biraz da rüyalarımızdan bahsedelim mi?

rüyalarını yönlendirebilenler parmak kaldırsın:)))

Ah ah açtığım konuya özenir oldum 4 gündür. sadece dün gece uyudum onda da sabah erkenden uyandım.
Dikişlerim aksi gibi gece ağrıyor gelde uyu.
Benim yerimede uyuyun.

Benim de uyku düzenim çok dengesiz. Haftaiçi 4-5 saatlik uykuyla yetinebilirken hafta sonu öğlene kadar yatıyorum, normalde saat 7 dedin mi kalkan beni annem zor uyandırıyor. Benimki dengesizlik sanırım.
Ama babam çok fena ya. Her gün günde 3-4 saat ne demek arkadaş? İşsizlik işte...

Ah ah açtığım konuya özenir oldum 4 gündür. sadece dün gece uyudum onda da sabah erkenden uyandım.
Dikişlerim aksi gibi gece ağrıyor gelde uyu.
Benim yerimede uyuyun.

ben uyurum canım benim sesin yerine:))))

işin kötü tarafı ben bu uykuculuktan kurtulmak istemiyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…