Çok uyuyorum...

aynen ya gene ayaktayım off yaa.adaçayıda içtim tık yok lavanta içicem yarın

Sabah 8gib ancak uykuya dalıyorum ve öğlen 12-1 gibi artık hangi münasebetsiz ararsa onun yüzünden uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum. Yorulayım da uyuyabileyim diye evin altını üstüne getirdim kaç gündür artık bişey bulamadım ayakkabıları yıkadım düşünün ama nafile uyuyamıyorummmmmmmmmmmmmm

şu dönemlerde bana da bi haller oldu.. kış uykusuna yatmış ayılar gibiyim.. şimdi birazdan yatarım, öğlen 2 de kalkarım.. yani 11-12 saat uyuyorum.. dün 1 de yatıp öğlen 2 de kalktım zorla.. sanırım havalardan.. yoksa olmam ben böyle ayuu değilim bennnn =))) ailem nişanlım dalga geçiyor artık ilkbahara daha var uyu diyolar =((

kendımı ornek werım saat 3 de yattım
sabah 9 da kalktım
kavaltı edıp bıda yattım
sımdı kalktım
daha uyurumda karnım acıktı

kızlar bende çok uyurdum eskıden.. eskıden dedıgım 1 haftaya kadar gunde 10 12 saat uyurdum :) annem 1 haftadır sabahları cay demlerken demligin icine enginar yaprakları atıyo... ve ben 1 haftadır ınanırmısınız 9 bıle olmadan hop gozumu acıyorum ve bi dinçlik var öyle mıymıyda olmuyorum yataktan çıkasım gelıyo ( ki eskiden butun gunu yatakta yatabılme kapasıtesıne sahıptım sımdı sıkıntı basıyo yatakta) deneyin derim

Gerçekten mi süper o zaman. Sağolasın valla bi deneyeyim bakalım.

[ı]çayla falan olsa keşke[/ı]

ben papatya çayı içiyorum.eskıden bende deli gibi uyurdum

ilk başta 1 bardak ıçiyordum baktım kesmıyor sonra gunde 3 kupa içtim sabah öğlen aksam kesmezse üstüne ıkı kupada dogadan relax çayı içebilirsiniz
şimdi 11 de uyuyup sabah 8 de uyanıyorum ve yatakta kalmak ıstemıyorum hemen kalkıp kahvaltımı yapıyorum bence deneyın
yanı çay işe yaramıyorsa mıktarını artırın..

üffffff bende çok uyuyorum uyandığımdada sersem gibiyim akşama kadar salak salak dolanıyom,bi kendime gelebilsem oysa ne çok işim oluyo evde akşamdan plan yapıyorum ama ne fayda bi turlu duzene sokamadım kendimi...

yani bence çok uyumuyorsunuz sadece gününüz dönmüş

Bu tür çaylara alışmam baya zaman alıyor benim
Yeşilçaya alışana kadar canım çıktı mesela.
Alışverişe çıktığım zaman alırım teşekkür ederim.
Bir arkadaşın dediği yaprağıda denicem. Belki erkenden uyurum erkenden kalkarım

Kızlar sabah 6 da yatağa girdim öğlen 3 te yataktan kalktım !!! Resmen 2 buçuk saat gün yüzü gördüm.. Durumum çok fena çok

Bence en iyi çözüm sabahtan erken kalkın uykunuz gelse de yenilmeyin ama mayısmayın uyumayın buna izin vermeyin ...
Akşamda uygun saatte mışıl mışıl uyku uyuyun ...

En azından ben bi dönem bunu uygulayarak kurtuldum bu sorundan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…