Çok uyuyorum...

canım çok sıkkın kedeerli olduğum zaman kendimi uykuya verrrm ya da interneete ya da buz dolabına sarılırım ya da yemedenn içme den kesilirm.. bunların hepsi cnm sıkkınken yaptığm şeyler cnm sıkkın oldumu hep uyurum

Konuyu yaklaşık 2 ay önce açmışım hala aynıyım ve deli gibi uyuyorum. Tip 2 diyabetmişim ama sanmıyorum şekerden olsun. Hala bir çözüm bulabilmiş değilim.
Uyumak istemiyorummmm

bende uykuyu cokk severdim
oğlum doğunca maalesef uyuyamıyorum sabah 7de ayaktayızz :))

Konuyu yaklaşık 2 ay önce açmışım hala aynıyım ve deli gibi uyuyorum. Tip 2 diyabetmişim ama sanmıyorum şekerden olsun. Hala bir çözüm bulabilmiş değilim.
Uyumak istemiyorummmm

ben birşeyi merak ettim peki kilolumusunuz yani uyku kilo yapar derler ya:):44:

bende bir zamanlar aynı sorunu yaşadım. demir eksikliği ve vitamin eksikliğinden oluyordu bende, bi de tansiyon düşüklüğünden. hele gündüzleri yoğurt veya sarımsaklı birşeyler yediğimde uykudan gözlerim kapanırdı.

10 gibi kalkiyorum kursa gidiyorum geliyorum uykulu oluyorum zaten direkt yataga.
9-10 gibi kaliyorum islerimi ypiyorum saat 4-5 gibi tekrar uyuyorum
Bu degismiyor ya ugrastim degisemedim :-D
Haftasonlari erken kalkmak zorunda birakmak istedim kendimi. Bari haftasonlarindan yavas yavas duzene sokayim dedim
Azicik dpzelme olmaya basladi. Cumalari hadi kizim git yat yarin derste uyuma diyorum kendime :-D
Yapacak birseyler onlari yapmak icinde koruklemek lazim sanirim kendiimi..

yaaa bende çok uyuyorum hemde deli gibi..ama ben sanırım depresyondan uyuyorum.yaklaşık 12 13 saat uyuyorum..banamısın demiyorum annem bıraksa hiç kalkmıcam hatta. dioki ölünce zaten yeteri kadar uyucazz:)nasıl normale döneriz acaba?????

Kansızlık, demir ve b12 eksikliği bende çok var zaten ilaç kullanıyorum aylardır. ilk kullandığımda iyi gelmişti hemen hemen normale dönmüştü ama sonra etki etmemeye başladı.
Fazla uyku bazen depresyon belirtisi olabiliyormus,maskeli depresyon diye birsey var ,googldan bir arastirsana
yok depresyonda değilim
ah işte o sorunun cevabını bende çok merak ediyorum

uykunun hayattan kaçış olduğunu düşünüyorum

depresyon olabilir.

ah ke$ke senin uykunun birazi bana gelse! ya bende sinir oluyorum, hafta içi okula gittigim için 12-12.30 da yatiyorum sabah 7de kalkiyorum hafta sonu ise güya okul yok diye çok uyuyacagim diye saat 2 de veya 3 te yatiyorum ve ta$ çatlasa 10 da kalkiyorum mesela dün 2.40 ttta yattim ve bu sabah 8.40tta uyandim

Ne güzel işte günü kaçırmadan yaşıyosun,inan az uyku daha iyi daha dinç oluyo insan.Ben 10 yada 12 saat uyuyamazsam ertesi gün hasta gibi oluyorum resmen,uykuyu yemeye tercih ederim okadar seviyorum.Çocuklugumdan beri bu boyle napıyım :)

ayyyyyyyynnıı ben
ama aynı ben
daha bu sabah pikniğe gidecektik,alarmı kapatıyorum diye gideceğim arkadaşlara mesaj attım ben size uyandım mesajı atana kadar çaldırın diye.Sayelerinde vaktinde uyandım,üstümü giyinip bi beş dakkacık dinleneyimdiye gözlerimi kapattım...yatış o yatış ne kurduğum alarmları ne arkadaşların teleonlarını duymuşum(
aynı olay aynı arkadaşlarla birkez daha başıma gelmişti.
sevgilim desen artık illallah etti beni beklemekten
sabah derslerini kaçırdığım için ikinci öğretimlerle girer oldum
yapmak istediğim pek çok şeyi kaçırmama rağmen yine de çok seviyorum uykuyu...
bu yüzden böyle bi topik görmek beni heyecanlandırdı,cevaplardan ben de nasiplenirim artık

Cevaplar geliyo zaten uykuyu çok sevmeyenler "depresyona"sokuyo bizleri.Uykudan güzel bişey varmı ya,yemek yemesemde olur yani.Bende topigi görür görmez atladım hayat gidiyo biz uyku pesindeyiz valla he.

valla ben de aynıyım..

hatta özellikle gündüz uykusunu seviyorum. sabah çocukları okula gönderip gidip uyumak, bana göre mutlulukların en büyüğü :)

ama çok çektim bu uykuculuğum yüzünden.

sınav da kaçırdım dersten de kaldım.. iş yerinden uyarı aldım. bir kere işe 11'de gitmiştim yaww.. valla ne yalan uyduracağımı şaşırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…