Kızlar ben çok uyuyorum...
Çok severim uyumayı.
Ama artık sıkıldım. Yapmam gereken bir çok şey varken kalkıp yapamıyorum.
Uykuya engel olamıyorumm.
Son birkaç haftadır da dozunu aştım artık.
Öğlen uyanıyorum akşama kadar uykulu sarhoş gibi geziniyorum.
Neden böyle bilmiyorum.
Bunu yaşayanınız var mı, yokmu bir çözümü ?:44:
Konuyu yaklaşık 2 ay önce açmışım hala aynıyım ve deli gibi uyuyorum. Tip 2 diyabetmişim ama sanmıyorum şekerden olsun. Hala bir çözüm bulabilmiş değilim.
Uyumak istemiyorummmm
ben birşeyi merak ettim peki kilolumusunuz yani uyku kilo yapar derler ya:):44:
Kansızlık, demir ve b12 eksikliği bende çok var zaten ilaç kullanıyorum aylardır. ilk kullandığımda iyi gelmişti hemen hemen normale dönmüştü ama sonra etki etmemeye başladı.bende bir zamanlar aynı sorunu yaşadım. demir eksikliği ve vitamin eksikliğinden oluyordu bende, bi de tansiyon düşüklüğünden. hele gündüzleri yoğurt veya sarımsaklı birşeyler yediğimde uykudan gözlerim kapanırdı.
yok depresyonda değilimFazla uyku bazen depresyon belirtisi olabiliyormus,maskeli depresyon diye birsey var ,googldan bir arastirsana
ah işte o sorunun cevabını bende çok merak ediyorumyaaa bende çok uyuyorum hemde deli gibi..ama ben sanırım depresyondan uyuyorum.yaklaşık 12 13 saat uyuyorum..banamısın demiyorum annem bıraksa hiç kalkmıcam hatta. dioki ölünce zaten yeteri kadar uyucazz:)nasıl normale döneriz acaba?????
ah ke$ke senin uykunun birazi bana gelse! ya bende sinir oluyorum, hafta içi okula gittigim için 12-12.30 da yatiyorum sabah 7de kalkiyorum hafta sonu ise güya okul yok diye çok uyuyacagim diye saat 2 de veya 3 te yatiyorum ve ta$ çatlasa 10 da kalkiyorum mesela dün 2.40 ttta yattim ve bu sabah 8.40tta uyandim
Kızlar ben çok uyuyorum...
Çok severim uyumayı.
Ama artık sıkıldım. Yapmam gereken bir çok şey varken kalkıp yapamıyorum.
Uykuya engel olamıyorumm.
Son birkaç haftadır da dozunu aştım artık.
Öğlen uyanıyorum akşama kadar uykulu sarhoş gibi geziniyorum.
Neden böyle bilmiyorum.
Bunu yaşayanınız var mı, yokmu bir çözümü ?:44:
ayyyyyyyynnıı ben
ama aynı ben
daha bu sabah pikniğe gidecektik,alarmı kapatıyorum diye gideceğim arkadaşlara mesaj attım ben size uyandım mesajı atana kadar çaldırın diye.Sayelerinde vaktinde uyandım,üstümü giyinip bi beş dakkacık dinleneyimdiye gözlerimi kapattım...yatış o yatış ne kurduğum alarmları ne arkadaşların teleonlarını duymuşum(
aynı olay aynı arkadaşlarla birkez daha başıma gelmişti.
sevgilim desen artık illallah etti beni beklemekten
sabah derslerini kaçırdığım için ikinci öğretimlerle girer oldum
yapmak istediğim pek çok şeyi kaçırmama rağmen yine de çok seviyorum uykuyu...
bu yüzden böyle bi topik görmek beni heyecanlandırdı,cevaplardan ben de nasiplenirim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?