Çok üzgün

Canım konularına denk gelmiştim ama yorum yapmamıştım.Sen burada sevdiğim üyelerden birisin. Gerçekten çok üzüldüm. Ama ne diyelim nasip. Daha güçlü ayağa kalkarsın eminim. Hatta bu hırsla kilo iş vb. problemlrini çözerek hayata yeniden başlayabilirsin. Kimse böyle bir muameleyi haketmez. Özellikle senin gibi mantıklı olgun güçlü bir kadın. Ne derler karanlığın en zifiri olduğu dönemler şafağın en yakın olduğu dönemlerdir. Bu günler geçicek, bir rüya gibi hatırlayacaksın ve mutlu olucaksın inşallah. Bol bol dua et. Kalbin ferahlar.

Unutma seni seviyoruz

Kızlar hepinize çok tşk ederim, hepiniz çok tatlısınız ve iyki varsınız.
Her yorumunuz benim için çok değerli.
Bir gereksizin yazdığı da çok önemli değil, muhtemelen çocuk filan zaten aklı tam bir yetişkine benzemiyor.

ya ya melek gibi tabi senin gibi kocalarin yaninda benim kocam birtane biiir hahahahahahahahha

senin gibi salaklara mustahakkk hahahahahah

hayatta yapacak yaşayacak onca şey varken gezilecek görülecek onca yer varken 16 yaşında el kadar çocuk aklınla evlenip anne olmayı marifet sayan bir insanın yorumları beni aydınlığa kavuşturdu , hayatın anlamını çözdüm sağol, kib,byyy

Bazı insanlar başkalarının mutsuzluklariyla mutlu olurlar.Biz bunlara halk arasında kötü kalpli sürüngenler diyoruz.Bu tür sürüngenlerle karşılaştığınız zaman görmezden gelerek kendi kendilerini zehirlemek suretiyle yok oluslarini izlemek gerçek insanları mutlu eder (National Geography)

mugehatun inan çok üzüldüm. Kangren olan evliliği başka türlü bitebilir miydin bilmiyorum. Rabbim acını hafifletsin, güzel insanlarla karşılaştırsın seni.

Hahaha aynı şeyler geçti aklımdan 15 yaşında evlenip hayattaki tek başarısı koca bulmak olan bir çocuğa çok takılmamak lazım bence

Konularınıza denk gelmiştim daha önce. Gerçekten sizin ne kadar anlayışlı, o adama çok fazla olduğunuzu düşünmüştüm. Aldatılmayı her kadın her insan gibi siz de hiç haketmediniz. O pislik pişmanlığı her zaman yaşayacak.
Bu süreçte içinize atmayın, ağlamak istiyorsanız ağlayın, duygularınızı sürekli yazın. Ama o pisliğe geri dönmeyin. Güçlü olun. Güzel günler sizinle olsun..

Kendi yorumunuza üstteki şekilde alıntı yapıp cevap vermişsiniz ya, bir kere daha anladım "kişinin kendisini tanımasının ne büyük erdem olduğunu". Bu nedenle sizi kutluyorum, tebrik ediyorum. Bu sitede sizin kadar kendini güzel tanıyan ve tanıtan bir insan daha görmedim. Bugün tüm alkışlar size

Canım sen kaçarak mı evlendin ? Kocanı gerçekten sevdiğine emin misin ? Ancak çok büyük mutsuzlukları olan kişiler senin gibi saldırgan olur çünkü. Senin adına üzüldüm. Bir de anne mi olacaksın ? O zaman iki kat daha üzüldüm.

Sevgili Müge, olaylara vakıf değilim o yüzden yorum yapamıyorum. Ama hakkında en hayırlısını diliyorum. Hayatta hiçbir dert, sıkıntı sonsuz değildir. Hayatımız, mutluluklarımız, kederlerimiz ve çevremiz daima değişir. Sen de şu an bir değişim süreci yaşıyorsun. Dileseydin kendini kandırıp eski düzende devam edebilirdin ama istemedin. Her şeyi doğrusuyla yaşamak istiyorsun ve eminim öyle olacak. Gerçek mutluluklara sahip olacaksın. Güçlü ve değerli bir kadınsın. Umduğundan çok daha güzel bir yaşam diliyorum sana.

Ne biçim bi üslup bu
Kocanı övmen bitti bir de hakaret
Terbiyesizliğin lüzumu yok K.İ.B. senin gibiler için var.

Kendisi 16 yasinda hamile ve sigara iciyor. Ustelik eski konularinda 8 senedir ictigini soylemis ki bu 8 yasina tekabul ediyor. Bana bu halleri normal geldi.

su aldatan insanlari cidden anlamiyorum zavalli karaktersiz kisilikler iste, ayrilacak duzenlerini bozacak yeni hayat kuracak kadar yurekleri yok ama adice insanlari sirtindan cok guzel vuruyorlar pislikler..

ya ya melek gibi tabi senin gibi kocalarin yaninda benim kocam birtane biiir hahahahahahahahha
Sen nasıl bir varlıksın ya hangi turdensin yada turunun son örneği felanmisin amacın ne surda yazılacak seymi. mugehatun sen takma bu densizi.yolun açık bahtin güzel olsun bundan sonra hep güzelliklerle karsilas insallah

Cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!,Ya da yazık olur "Adabına"! Demiş Mevlana, ne de güzel söylemiş, tam da sizin gibileri düşünerek, gelecek nesiller de sizlerden olacağını görerek söylemiş. Ben utandım sizin adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…