- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
ya ya melek gibi tabi senin gibi kocalarin yaninda benim kocam birtane biiir hahahahahahahahha
ya ya melek gibi tabi senin gibi kocalarin yaninda benim kocam birtane biiir hahahahahahahahha
senin gibi salaklara mustahakkk hahahahahah
Hahaha aynı şeyler geçti aklımdan 15 yaşında evlenip hayattaki tek başarısı koca bulmak olan bir çocuğa çok takılmamak lazım bencehayatta yapacak yaşayacak onca şey varken gezilecek görülecek onca yer varken 16 yaşında el kadar çocuk aklınla evlenip anne olmayı marifet sayan bir insanın yorumları beni aydınlığa kavuşturdu , hayatın anlamını çözdüm sağol, kib,byyy
Su salagi kibleyin allah aşkına kızım sen bu ne iğrenç bi insansın lansenin gibi salaklara mustahakkk hahahahahah
Kendi yorumunuza üstteki şekilde alıntı yapıp cevap vermişsiniz ya, bir kere daha anladım "kişinin kendisini tanımasının ne büyük erdem olduğunu". Bu nedenle sizi kutluyorum, tebrik ediyorum. Bu sitede sizin kadar kendini güzel tanıyan ve tanıtan bir insan daha görmedim. Bugün tüm alkışlar sizesenin gibi salaklara mustahakkk hahahahahah
Ne biçim bi üslup bu
Kocanı övmen bitti bir de hakaret
Terbiyesizliğin lüzumu yok K.İ.B. senin gibiler için var.
kişi kendinden bilir işi dedikleri bu işte senin gibi salaklara mustahakkk hahahahahah
Şaka gibi ama ben boşanıyorum.
Meğer kangren olmuş bir kolum varmış, haberim yokmuş. Hasta olduğunu anlıyordum ama bu denli kötü olduğunu bilmiyordum, ya da bilmek istemiyordum (?)
Ben aldatılmışım kızlar ya, üç dört gün önce yakaladığım mesaj, yalanlar, itiraflar...
İki gündür araba çarpmış, bir kamyon sopa yemiş gibi hissediyorum kendimi. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.
Yine de iyiyim ama... Bunu biliyordum ben. Böyle gitmezdi ama böyle adice olmasını idrak edemiyorum.
Dün atladım otobüse ve hep gitmek istediğim o yere bilet aldım. Kimseye haber vermeden, öylece plansız, kafa dinlemeye geldim. Buraya gelme düşüncem hep vardı ama böyle mi olacaktı? Bu şekilde olması canımı çok yakıyor.
Kimseyle paylaşamadım, kimseye anlatamadım. Dilim varmıyor, ne denir ki? Şaka gibi.
Sizden başka kimseyle paylaşamadım yine, hayatım nasıl bir yola girdi böyle?
Her şey koca bir kara delik, benim aklım almıyor bu olanları.
Ya bu kalp kırıklığı? Bu nasıl geçer?
Sen nasıl bir varlıksın ya hangi turdensin yada turunun son örneği felanmisin amacın ne surda yazılacak seymi.ya ya melek gibi tabi senin gibi kocalarin yaninda benim kocam birtane biiir hahahahahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?