Çok üzgün

Sizi tanımıyorum ama konularınıza denk geldim o pozitif enerjiyi her zaman iliklerime kadar hissettim siz harika bi kadinsiniz hiç üzülmeyin olurmu size sadece gülmek yakışır artık sizin için yeni bi hayat başlıyo ve eminim hersey çok güzel olucak çünkü siz çok güzel bi insansiniz dilerim ömrünüz boyunca musmutlu olursunuz

mugehatun

sevgili muge,

bazen cok derin bir sizi yuklenir gogsumuze. bazen bir mizrak deler gecer. sonra doner kendine disaridan bakar insan. kendi affeder kendini bu denli yikani da, karsisindakinda yurek varsa o affedemez, ben nasil yaptim bunu-sunu diye...

ihanet cok garip bir his.

cok buyuk bir bosluk yureginde. ama suna inan ki gun geliyor geciyor. hic animsamiyorsun bile nasil bir aciydi o yasadigin. gun geliyor.

o gune inan, o gune yol al.

yolun acik olsun.

Canim suanki konunu gormeden eski bi konuna yorum yazdim cocukla ilgili ama cok ters bi zaman da yazmisim yorumu.suan gordum bu konuyu
.kusura bakma lutfen...

Hakkinda hayirlisi olsun canim.insallah ilerde degerini bilen seni cok sevecek ve hayal kirikligina ugratmayacak bi insan cikar karsina...

Biz insan oğlu ne kadar bütünü görmeye calışsada bulunduğu çerçeve dar olduğu için tamamını algılayamıyor. O yğzden bazen aslında bizim için yıkım gibi görünen şeyler gün geliyor ve anlaşılıyorki aslında bizim yararımızaymış. İyiki yaşamışım yoksa bugüne gelemezdim diyor insan. Belkide bu senin hayatında bir kırılma noktası olacak. En karanlık gecelerin bile sabahı var. Yaşadığın duygu çok ağır ve sadece üzüntü nefret hayal kırıklığı değil kandırılmışlık neden ben auçluluk gibi biraürü duyguyu içinde barındırıyor. O yüzden idrak esip kabullenmen zaman alacak. Bu sürede yalnız kalma hep dost çevresinde aile içinde sevdiklerinin yanında ol. Geleceğine odaklan. Umarım bundan sonra her şey çok güzel olur.

En çok, onu üzmeye intikam almaya çalışmadığınız zaman üzülecektir. Sizin ona yaptığınız her kötülük onun için hatalarının bedeli olacaktır. Bırakın yaptıklarının bedelini ödeyemesin. Vicdanını hiç rahatlatamasın.
Hatalı bir insana öfke duyarsanız bi süre kendini suçlar ama sonra yeteri kadar cezalandırıldığını düşündüğünde o da size öfke duymaya başlar (hele de böyle arsız ise). Ama tepkisiz kalırsanız, işte o bilinmezlik insanı yer bitirir. Bi gün öyle bi duruma gelir ki 'acaba o da bunu mu istiyodu, boşanmak için bahane miydi bu' diye bile düşündürürsünüz. Hatta kendi içinizde onu affedip nefretini dahi taşımayın. Ama önce acınızı da iliklerinize kadar yaşayın. Ona belli etmeden. Düşünün ki aradan 40 sene geçmiş. Ne nefret kalır, ne öfke.. Aman 'kendi etti kendi buldu' dersiniz. Çünkü affetmişsinizdir. Güzel bir söz vardı dur bulucam :)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. - Schiller

Dolap beygiri gibi dönsün dursun arasın seni.
O kız evli mi? acaba merak ettim doğrusu.

Sessizlik en güzel cevaptır. Karşının kudurmasını izlemek cok zevkli oluyor
Ha seni bulur sana ulaşırsa. Arkana yaslan birde öyle izle. Eminim zevk alıp keyflenceksindir.
Karşında ezilip büzülmesi. Kendini affettirmek için padişah şamarı gibi dönüp durcak.

İnşallah bundan sonrası için senin için daha kolay olur.
Rabbim bi an önce bu günleri geride bıraktırsın sana

Canı yanan sabretsin... Bu yaptığı yanına kalmayacak canım. Mutlu olacağın zamanlar gelecek ve şükredeceksin..

canim benim sende demissin zaten birseylerin ters gittigini. once bir nefes al.o adam seni zaten haketmiyormus.yaptigiyla kendine yapti. bugunlerde gececek insallah ozaman daha dik olacksin .

O zamanda ne dediğinizi pek anlamamıştım, gelip kocanızı övüp gitmiştiniz. Pek yararlı yorumlar yapmıyorsunuz, yapmasanız da yorum olur aslında, tşk ederim.
ya ya melek gibi tabi senin gibi kocalarin yaninda benim kocam birtane biiir hahahahahahahahha

İnşallah bundan sonra aradığınız mutluluk sizin olur,hiç üzülmeyin sizi öldürmeyen acı güçlendirsin ...
Eşiniz kafasını çok vurur duvarlara daha iki kereymiş !! Şeref yoksunu insan

Kızlar üzgün olsun istiyorum...
Üzgün ve pişman olsun. Rahat olmasın. Beni kaybettiği için üzülsün istiyorum.
Saçmalıyormuyum
üzülecek zaten mügecim, seni kaybedeceğini bir an bile düşünmeyen bu adam bir anda seni ellerinin arasından kayıp gitmiş görünce tabiki üzülecek.. köpek gibi de pişman olacak ama ne fayda!!

Yorum yapmıcaktım arkadaşlar gerekenleri yazmışlar zaten diye, senin için inşallah hep iyi şeyler olur Rabbim kendi kalbin gibi tertemiz insanlar çıkarsın karşına... mugehatun
ama bi tane hadsizin yorumunu görünce dayanamadım artık... Ben anlamıyorum bu insanları ya... Vallahi almıyo aklım.
He seninki çok mükemmel bi hayat sen mükemmelsin kocişin mükemmel ama kötü olaylara kötü davranışlara maruz kalan bizler pis kaka. O zaman burda işin ne senin? Ne demeye gelip gidip can sıkıcı yorumlar yapıyosun???
Hak ediyo kimisi denen şahıslar var ya bunlar öyle işte... Masum insanların maruz kaldığı kötü şeylerin Bin beteri seni bulsun, terbiyesiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…