Sen kararliysan gerisi fasa fiso ;-)Yok, benim için bitti artık ama o acı çeksin. mutsuz olsun, ben malum baya üzüldüm..
Benim için bittiğinin farkında bence o da, o yüzden boşanmak istemeyecek ama sonra mecburen...
Haklısın, saçmalamıyorsun.Kızlar üzgün olsun istiyorum...
Üzgün ve pişman olsun. Rahat olmasın. Beni kaybettiği için üzülsün istiyorum.
Saçmalıyormuyum
Hayır tabi ki de saçmalamıyorsun asıl tersini istesen saçma olurduKızlar üzgün olsun istiyorum...
Saçmalıyormuyum
Kesinlikle çok normalsin. You tube da çok güzel aldatılan eş intikamları videoları vardı. Üzüntün geçsin izlersin.Kızlar üzgün olsun istiyorum...
Saçmalıyormuyum
müge, sen çok olgun, kendini bilen, değerli bir kadınsın. yorumlarından bile anlaşılıyordu zaten. sana kolaylıklar versin Allahım. dilerim her şey kolay olsun bundan sonra. mutlu, çok daha mutlu ol
Senin gitmene nasıl izin verdi ?ulaşmaya çalışıyor mu şimdi? Nerde olduğunu biliyor mu ?Tanıdık biriyle olmasi dahada açıtmıştır canını günü birlik ilişki daha acısı z gelirdi bana her ne kadaŕ aldatma aldatmadir da ..kızı beğenmiş ve seni hiç düşünmemiş öylemi aklım almıyor ya sen her türlü bu adamın Yanındaydın ona bak birde!!!!demekki neymiş erkek bu kadar özgür olmayacaktmis ! !
Naçizane tavsiyem; intikam vs. olaylarına asla girmemen, ne dua et onun için, ne de beddua artık.
Başlarda zor ama emin ol yapabilirsin.
Hiç kimse aldatılmayı haketmez, bunun bahanesi yoktur unutma.
Ve şükret bence iyi ki onun yerinde olan sen değilsin.
Senin alnın ak, başın dik.
Vay ........siz bi de gözünün içine baka baka diyor iki kere oldu diye ha kansızÇok tşk ederim, çok tatlısın sende
O uyurken çıktım, nerede olduğumu bilmiyor, sadece kafamı dinleyeceğim beni arama diye mesaj attım.
İnan olayın detaylarını araştırmadım ama belli ki öyle olmuş, bir kere olsa alkolun etkisi filan derdim, iki kere olmuş. Demek ki baya baya ciddi ciddi boynuzlandım...
Erkek bu kadar özgür olmamalı mı, bunun ölçütü nedir, ben bilmiyorum artık hiç bir şey. Bildiklerim tepe takla..
dedigim cikti o adam eski sevgilisiyle felen fistik bosa gitsin anam mi dogurdu
Herkes öyle güzel teselli vermiş ki yazacak bir şey bulamadim :)
KK ailesi bunun için var
Üzülmedim nedense.
Neşe dolu bir insanin hayat törpüsü olan bir kocayla karşı karşıyaydık. Her şerde vardır bir hayır derler ya senin için bu adamdan boşanmak inşallah hayırlı olur.
Yeni hayatına daha güzel adımlar atarsin ve mutluluk peşini bırakmadan yaşarsın umarımmugehatun
Müge bu adam nasıl gözünün içine baka baka demiş ya "ben seni aldatabilirim " diye. 2-3 aylık mevzu ise tam da sana şakavari bu cümleyi söylediği zamanlara denk geliyor...
Hiçbirşeye değmezmiş.. Ne kadar adileşmiş... Pişman ayağı yapmasın şimdi o ayağını kırmayalım! Pişman olan adam bu cümleyi kurar mı? Olsa olsa yakalandığına pişmandır pislik!
Senin için ilk duyduğumda tabiki üzüldüm kimse haketmez böyle bir adilliği hele ki sen hiç! Ama sonra düşündüm gerçekten arkadaşlar çok ama çok haklı. Bu adam seni ve hayatını aşağı çekmekten başka hiçbirşey yapmıyordu! Kendi temiz kalbindeki sevgiyle evliliğine kıyamadın , kaldı sürüncemede...
Olan varsın 4 yılına olsun, sen ömrünün geri kalanında hakettiğin mutlu hayatı yaşayacaksın ve enerjini aşağıya çeken bu adamdan kurtulmuş olacaksın..
En kısa sürede atlatman dileği ile..
Ben öyle alengirli işlere girişemem zaten, ona en büyük cezam sessizliğim olacaktır.
En çok canını bu sessizliğim yakıyordur eminim.
Çay koy sıfırdan hayata başlıyoruz. Hadi toparlan. Önünde müthiş bir hayat var. Heyecan dolu ve tutkulu bir hayat. Aynada kendine bak. Iyi şeyler seni çağırıyor. Dinle. Herşey insan için. Acı ve mutluluk. Sadakat ve ihanet.... biri gelir biri gider. Ihanet gidiyor yerine sadakat gelecek. Ve mutluluk. Haydi çık yola. Yolculuğun seni bekliyor. Derin nefes al.Şaka gibi ama ben boşanıyorum.
Meğer kangren olmuş bir kolum varmış, haberim yokmuş. Hasta olduğunu anlıyordum ama bu denli kötü olduğunu bilmiyordum, ya da bilmek istemiyordum (?)
Ben aldatılmışım kızlar ya, üç dört gün önce yakaladığım mesaj, yalanlar, itiraflar...
İki gündür araba çarpmış, bir kamyon sopa yemiş gibi hissediyorum kendimi. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.
Yine de iyiyim ama... Bunu biliyordum ben. Böyle gitmezdi ama böyle adice olmasını idrak edemiyorum.
Dün atladım otobüse ve hep gitmek istediğim o yere bilet aldım. Kimseye haber vermeden, öylece plansız, kafa dinlemeye geldim. Buraya gelme düşüncem hep vardı ama böyle mi olacaktı? Bu şekilde olması canımı çok yakıyor.
Kimseyle paylaşamadım, kimseye anlatamadım. Dilim varmıyor, ne denir ki? Şaka gibi.
Sizden başka kimseyle paylaşamadım yine, hayatım nasıl bir yola girdi böyle?
Her şey koca bir kara delik, benim aklım almıyor bu olanları.
Ya bu kalp kırıklığı? Bu nasıl geçer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?