Çok üzgün

Kızlar üzgün olsun istiyorum...
Üzgün ve pişman olsun. Rahat olmasın. Beni kaybettiği için üzülsün istiyorum.
Saçmalıyormuyum
Haklısın, saçmalamıyorsun.
Canını yakmak istiyorsundur şu an. Ben olsam benim de aklımdan türlü şeyler geçerdi.
Hatta yaptığının aynısıyla karşılık vermek isterdim ama kendime yapamazdım bunu ben olsam.
Ama hayal ederdim, aynı acıyı gözlerinde görmeyi. Bir ömür yaptığıyla yaşaması ihtimali daha çekici gelirdi ama. Aklından hiç çıkmamayı dilerdim.
Aldatma olmasa da birinin bir hatasını tolere edememiştim ben bir kere. Affetmeyi denedim ama yapamadım, o son geçirdiğimiz süre zarfında da sürekli hatırlatarak burnundan getirmiştim. Sanki elimde bir bıçak vardı, ve ben sürekli ummadık anlarda ona saplıyordum. Onu üzmek hoşuma gidiyordu, böyle derinden sinsice yaklaşıyordum hep. Sonra zaman geçtikçe ondan da zevk almamaya başladım. Çünkü insan sevdiğine kızar, öfkelenir hatta emin ol intikamlarda bile duygu vardır. Ama o bile kalmıyor bir süre sonra, hiçbir şey hissetmiyorsun. Ve o kişi zehir saçan ağzımı bile özler olmuştu, kayıtsız kalan halimdense.
Ama ben her türlü hırsımı aldım mı, evet.

müge, sen çok olgun, kendini bilen, değerli bir kadınsın. yorumlarından bile anlaşılıyordu zaten. sana kolaylıklar versin Allahım. dilerim her şey kolay olsun bundan sonra. mutlu, çok daha mutlu ol

Kızlar üzgün olsun istiyorum...
Üzgün ve pişman olsun. Rahat olmasın. Beni kaybettiği için üzülsün istiyorum.
Saçmalıyormuyum
Kesinlikle çok normalsin. You tube da çok güzel aldatılan eş intikamları videoları vardı. Üzüntün geçsin izlersin.

Müge öncelikle çok çok üzüldüm sizin adınıza.
Klasik ama emin ol geçiyor , inan Allah o kadar güzel şeyler çıkarıyor ki karşına, dönüp niye bu kadar üzülmüşüm ki diyorsun, sen de diyeceksin eminim.

Senin gitmene nasıl izin verdi ?ulaşmaya çalışıyor mu şimdi? Nerde olduğunu biliyor mu ?Tanıdık biriyle olmasi dahada açıtmıştır canını günü birlik ilişki daha acısı z gelirdi bana her ne kadaŕ aldatma aldatmadir da ..kızı beğenmiş ve seni hiç düşünmemiş öylemi aklım almıyor ya sen her türlü bu adamın Yanındaydın ona bak birde!!!!demekki neymiş erkek bu kadar özgür olmayacaktmis ! !

Naçizane tavsiyem; intikam vs. olaylarına asla girmemen, ne dua et onun için, ne de beddua artık.
Başlarda zor ama emin ol yapabilirsin.
Hiç kimse aldatılmayı haketmez, bunun bahanesi yoktur unutma.
Ve şükret bence iyi ki onun yerinde olan sen değilsin.
Senin alnın ak, başın dik.

müge, sen çok olgun, kendini bilen, değerli bir kadınsın. yorumlarından bile anlaşılıyordu zaten. sana kolaylıklar versin Allahım. dilerim her şey kolay olsun bundan sonra. mutlu, çok daha mutlu ol

Çok tşk ederim, çok tatlısın sende

O uyurken çıktım, nerede olduğumu bilmiyor, sadece kafamı dinleyeceğim beni arama diye mesaj attım.
İnan olayın detaylarını araştırmadım ama belli ki öyle olmuş, bir kere olsa alkolun etkisi filan derdim, iki kere olmuş. Demek ki baya baya ciddi ciddi boynuzlandım...
Erkek bu kadar özgür olmamalı mı, bunun ölçütü nedir, ben bilmiyorum artık hiç bir şey. Bildiklerim tepe takla..

Ben öyle alengirli işlere girişemem zaten, ona en büyük cezam sessizliğim olacaktır.
En çok canını bu sessizliğim yakıyordur eminim.

Herkes öyle güzel teselli vermiş ki yazacak bir şey bulamadim :)
KK ailesi bunun için var

Üzülmedim nedense.
Neşe dolu bir insanin hayat törpüsü olan bir kocayla karşı karşıyaydık. Her şerde vardır bir hayır derler ya senin için bu adamdan boşanmak inşallah hayırlı olur.

Yeni hayatına daha güzel adımlar atarsin ve mutluluk peşini bırakmadan yaşarsın umarım mugehatun

Vay ........siz bi de gözünün içine baka baka diyor iki kere oldu diye ha kansız

dedigim cikti o adam eski sevgilisiyle felen fistik bosa gitsin anam mi dogurdu

O zamanda ne dediğinizi pek anlamamıştım, gelip kocanızı övüp gitmiştiniz. Pek yararlı yorumlar yapmıyorsunuz, yapmasanız da yorum olur aslında, tşk ederim.

Gerçekten KK bi tane
Kimseye anlatamadım buraya geldim, herkes bir harika..
İnşallah gerçekten öyle olur çok tşk ederim

Oylemı demıs bırde vay adı vah hayvan ya sınırlerım lacka oldu bgazıma bı tas durdu bu gece uyuyacagımı sanmıyrum bu nedır arkadas vay hayvan vay

Ben öyle alengirli işlere girişemem zaten, ona en büyük cezam sessizliğim olacaktır.
En çok canını bu sessizliğim yakıyordur eminim.

Canım en ıyı cevap senın sessızlıgın degıl kahkahaların olacaktır sen mutlu oldukca o yanacak sen guldukce o aglayacak sımdı senın enkaz olman onun ısıne gelır kendını bı b.k zanneder kı b.k bıle olamazda neyse senı uzgun grurse umutlanır benı bırakamaz der benı unutamaz der ama sen umursamayıp nesene bakarsan dumura ugrar uzulur bu kadar klay mı unuttu nu kadar klay mı tparlandı der bence hıc uzgun oldugunu bellı etme ona bı parazıtmısgıbı davran hatta hıc favranma yok say

Canım benim Allah sana bolca sabır ve dayanma gücü versin. Eminimki kalbin nasıl acıyodur. Nasıl bir çıkmazdasındır. Resmen kalp atışların tavan yapmıştır. Bizler dışardan bakan gözler olarak bu acıyı içimizde hissettiysek acep sen ne haldesindir. Gitsen acı çekeceksin kalsan acı çekeceksin. Zor hemde çok zor. Eşinin yaptığı adiliğin daniskası (çok şey yazardımda edebim müsade etmiyor) sevginden hiç şüphem yok sevmesen zaten katlanmazdın. Ayrıldığında da eminim çok acı çekeceksin. Herkes bir şansı hakeder diye düşünüyorum. Bunuda nedenmi düşünüyorum hala kocanı deli gibi seviyorsun çünkü bu yönde sinyaller veriyorsun. Süründür sürünsün perişan olduğunu görürsen ve hareketleri tavırları şans ister boyutta olursa bir değerlendir derim. Not: Kızlar sakın üstüme gelmeyin karşımızda çok seven bir kadın var...Lütfen farklı anlamlandırmalar yapmayalım...

çok üzüldüm.

tek ilacı zamandır bunun.

sancılı bir dönem .

sabret.asla dönme ..

Çay koy sıfırdan hayata başlıyoruz. Hadi toparlan. Önünde müthiş bir hayat var. Heyecan dolu ve tutkulu bir hayat. Aynada kendine bak. Iyi şeyler seni çağırıyor. Dinle. Herşey insan için. Acı ve mutluluk. Sadakat ve ihanet.... biri gelir biri gider. Ihanet gidiyor yerine sadakat gelecek. Ve mutluluk. Haydi çık yola. Yolculuğun seni bekliyor. Derin nefes al.

Mügecimm seni tanımadan seviyorum canım çok üzüldüm.

Allah hayırlı kapılar açsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…