Çok üzgün

Mügecim inan kendim yaşamış gibi üzüldüm. Ne denir ki bilemedim. Allah sabır versin. Keşke yanında olabilseydim, sana destek olabilseydim. Şerefsiz kocan Allahından bulur inşallah.
Sakın kendine suç bulma bu olanlardan sonra. O adamı da affetme sakın. Sana İnşirah suresini okuyacağım, kalbine ferahlık vermesi için. Dileyen okuyabilir inşirah suresini arkadaşlar.

Sanki bir yakınımın başına gelmiş gibi üzüldüm.

Kendini ifade etme şekline, sohbetine, ince mizah anlayışına bakınca fıkır fıkır bir hatun olman gerekirken bişeyler seni aşağı çekiyordu, hep sıkıntılı konular açmışsın. Sana yük olan kocanmış işte, sen fazlasın ona. Gariptir insan hissediyor aslında sorunun ne olduğunu ama duymazdan gelmeyi seçiyor. Kendimden biliyorum.

Şimdi acı çekiyorsun bastırma zaten duygularını ama yükünden de bir an önce kurtulmaya bak.

Hiçkimse senden onemli degil kendini uzme Allahin sevdiği kulusunki karsina cikarmis gercegi ve yüzüne carpabilmissin bugun yetinmeyen gozunu disari diken pismanda olsa surunsede yarinda yapar zayiflik gosterip ona sans vermeye kalkarsan yine sen uzulursun iyice dusun hayat cok guzel bosanmak son degil yeni baslangic her zaman hakkinda hayirlisi olsun insallah toparlarsin kendini biran önce

Nasıl bir mide bu erkeklerdeki ben anlamıyorum ya.. cinsellik yasamak icin nasıl dokunur bir baskasina nasil opebilir nasıl zevk alır.. gerçekten igrenc bir sey bu.

Müge ablacm iyi hissettiginde yaz buraya nasil olmus nasıl öğrendin. Hem belki bir baskalarina da yol göstermiş olursun

Hay allah onu bildigi gibi yapsin emi...

Mügecim konuları okuyordum ama nedense yorum yapamıyordum ne yazacağımı bilemiyordum.
Sende şikayetçiydin zaten her yönüyle seni taşıyamayacak bir şahıstı.
Somut bir gerekçe lazımdı, kafanda acabaların vardı.
İnsan yuvası için hadi bi şans daha bi şans daha bu son diye erteleyip duruyor uyumsuzlukları.
Bak sana çıkış kapısı. Belki acı ve zor bir imtihan, yaşanmışlıklar ve emekler var ama sen güçlü hatunsun.
İhanetin kalpte ruhta yeri yok, seni hakedecek biri çıkacaktır çünkü kalbi güzel birisin.
Yolun açık olsun inşAllah.

müge,

Bir akşam gözünde aşk tüterse
Geçmiş günler aklından geçerse
Kalbin bomboş ümitler biterse
Sen üzülme ben varım

Neler geçti kimbilir başından
Sevgi umdun hep başkalarından
Ağlama gidenlerin ardından
O giderse ben varım..

sana özel mesaj attım.. bak bu şarkı bize gelsin:) hadi gözün aydın, bi virüsü silkeledin yakandan..

Müge seni çok severim belki pek sohbetimiz yoktu ama olsun , bu konunu görünce kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm dertlesmek istersen her zaman burdayım mügemm inşallah her şey senin için daha iyi olur ben sana inanıyorum sen yeter ki iste herşeyin üstesinden gelirsin sen

Müge çok üzücü ama ben de boşanmanın sana iyi geleceğine inanıyorum o adam seni hep dışarda duygusal olarak yanlız bırakıp yeterince hırpaladı, aşağı çekti. Kendini toparlama zamanın. Bak bikaç hafta geçsin farkı nasıl anlayacaksın, o herifin sendeki olumsuz etkisini. Anlamlı anlamlı yazamıyorum gerçekten çok üzüldüm. Kapalı alanlarda çok kalma lütfen

Ayşe Arman'ın bir röportajını okumuştum tam da bu tip olayların içindeyken.Bir profosörleydi bu konu üzerine yayınları olan akademik çalışmalar yapan. Başlık beni çok etkilemişti

''Sevdiğin inandığın hayatı paylaştığın insan tarafından aldatılmak bir insanın bu hayatta evlat
acısından sonra yaşayacağı en büyük travmadır''

Hakikaten öyle. Şu an alev aldı köz olacak sonra kül olacak. Şimdi yanıyorsun ama geçecek.Ama artık asla eski sen

olmayacaksın.Hayata insanlara bakışın değişecek(en kötüsüde bu) ama geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…