Çok üzgün

Canım.. Gerçekten güçlü müyüm inan bilemiyorum ama kararım belli.
Bu işin dönüşü yok, bana itiraf ettiği zaman zaten bitti benim için.

Canım artık kendi hayatıma bakacağım dediğin gibi, yeniden bir düzen kurmak yeni bir hayata başlamak ne kadar zor olsa da yapmak zorundayım. Onunla bir şansımız daha olmaz.

Canım ne iyi kalpsin çok tşk ederim iyki varsın

Müge inanmıyorum gerçekten off ne diyeceğimi bilemiyorum...
Pislik herif...

Bende ne düşüneceğimi hissedeceğimi bilemiyorum hayatım. Beni en iyi sen tanıyorsun, her şeyimle.
Hayatta her şey gelebiliyormuş insanın başına.

Canım çok tşk ederim. Gelirim elbet geleceğim. Umuyorum ki.

Canım çok tşk ederim.

Gecmis gitmis olsun mu diyelim, gozunuz aydin mi diyelim, bilemedim.
Konulariniza rastlamis ancak yorum yapmamistim.
Cunku ben hep aldatildiginizi dusunuyordum.
Caninizi acitmak istemem ama bu da hem size hem bize hem bekarlara ders niteliginde burada kalsin; bir insanin hayatindaki kisiye o uzuldugu halde ayiracak vakti yoksa ya sevgi bitmistir ya ilgi ya da karsidakinin zaten sizsiz her ihtiyaci karsilaniyordur.

Bir belayi savmis kabul edin.
Kalkin iki gobek atin.
Bol bol dua edin ve yeni hayatiniza bismillah deyin.
Cok cok iyi olun insallah.

Bir şey daha söyleyeceğim; lütfen kendinizi suçlamayın. Ben kiloluydum, çalışmıyordum, beni finanse ediyordu vs. mesajlarınıza denk geldim zaman zaman. Aldatılmak ne olursa olsun hepimizin başına gelebilecek bir şey ve bunun bizim özelliklerimiz ile bir ilişkisi yok; bilâkis, karşımızdakinin karakter zaafiyetinden kaynaklanıyor. Bunu zaten biliyorsunuz ama ben bir kere daha yazmak istedim sadece.

Canım artık kendi hayatıma bakacağım dediğin gibi, yeniden bir düzen kurmak yeni bir hayata başlamak ne kadar zor olsa da yapmak zorundayım. Onunla bir şansımız daha olmaz.

Canım eşini seviyordun, uyumsuz olmanıza rağmen bu sebeplerden boşanılmaz diyordun ki kısmen haklıydın da ama iş çığrından çıkmış farklı boyutlara ulaşmış. Tabii ki zor güle oynaya olmayacak ama ben de ilk evliliğimi aldatıldığım gerekçsiyle bitirdim. Önce sanalda sonra reelde ve sonuçta duruşma günü fısır fısır yeni müstakbel eşine tekmil veren bir böcek gördüm karşımda.

Geçti bitti öldü benim için. Eminim sen de atlatacaksın, bu hayatta neler atlatılmıyor ki.

O da ayrı Bi .....sizmiş

Biz kadınlar neden böyleyiz ? Ben eşimle tanıştığımda uluslararası bir firmada iyi bir maaşla çalışıyordum hatta maaşım ondan da yüksekti. Herşeyi %50 %50 yaptık flört dönemimizde ve evlenirken. Hatta bir dönem ben çok müsrif olduğum için benim adıma biriktirmesi için ona verdiğim de oldu. Sonra işten çıkma tazminatım da ortak yendi bitti falan. AMA bir senedir çalışmıyorum beni de eşim finanse ediyor ve ben de kilo aldım. Aynı çekinceler bende de var. Ama çok yanlış bu durum biliyorum. Evlilik öyle değil hayat arkadaşlığı da. Müge' cim sabote ettiysem affola. Üye arkadaşımızın ddiği yarama bastı ondan yazdım

Konuyu okurken kalbime bi öküz oturdu sanki.. Çok üzüldüm . konunu yorumlarını hep okuyordum. Hayırlısı buymuş diyeceksin... Çok zordur eminim. Allah yardımcın olsun.

Ay nedense benımde oyke oldu ya bı daraldım bı daraldım sankı benım basıma gelmıs gıbı hıssettım ılk okudgmda nıte byle okdysak

Desene bunu anlamayacak kadar kör olan bir bendim..

Yok, kendimi suçlamıyorum gerçekten. Çünkü bu adiliği kimse haketmez ama ben daha çok haketmedim.
Ben gerçekten anlayışlı ve iyi bir eş olmaya çalıştım. Katlanılmaz olan annesine bile öyle güzel katlandım ki..
Şuan çok pişman, bunu biliyorum. Canım elbette acıyor ama ben kaybetmeyeceğim yok.

Vivim gerçekten mi.. Biz ikimiz o kadar benziyoruz ki. Kardeşmiyiz acaba :)

Müge içimde bir şeyler kırıldı gitti.
Gerçekten çok yakın bir arkadaşım yaşamış gibi hissettim.
Çok geçmiş olsun.
Ya ilgisizdi filan ama aldatabileceği aklıma gelmemişti.
Çok üzüldüm.
Ama bu adamı bırakmak sana çok çok iyi gelecek eminim.
Hem Şems ne demiş "HAYATIM ALT ÜSTÜ OLDU DİYE ÜZÜLME BELKİ ALTI ÜSTÜNDEN DAHA İYİDİR"

Ay kıyamam ya ne adı ınsanlar var ya kadınlara neler cektırıyrlar byle b

Vivim gerçekten mi.. Biz ikimiz o kadar benziyoruz ki. Kardeşmiyiz acaba :)

Yerim seni Evet canım bir kırık gençlik hikayesiydi bitti gitti. Neler atlattı bu vive bilsen, sağlığından mı olmadı, ailesi boşandığı için baskılar mı yapmadı. Hepsi geçti herşey güzel olacak inan sen de

Yaaa çok ayıp bi söz ama benim babaannem kocanız bile olsa kukunuzun bir tarafını göstermeyin gizliniz saklınız olsun derdi hep her türlü konuda. Siz naptınız bilmiyorum ama gerçekten dünyanın binbir türlü hali var. Habersiz birikim şart bence. mugehatun birikimin falan var mı? Maddi olarak nasıl halledeceksin? Yeri değil belki ama bence kk kadınları olarak gönlümüzden kopardıklarımızı gönderebiliriz

Bak farkettin mi çoğu hanım sanki kendi başıma/yakınımın başına gelmiş gibi hissettim demiş. Bunca insan seni tanımadan görmeden samimi şekilde destek oluyor sana, şu an yanında kimse olmasa bile buradaki insanlar var.

Geçecek herşey emin ol.

Canım usagim benim :)
İyiyim.. gerçekten. Toparlarım ben..

Canım benim.. doğru biz bilemiyoruz neyin hayırlısı olduğunu.. Buna inancım tam gerçekten..

Canım o kadar incesin ki..
Çok şükür o konuda rahatım. Ailem bana destek olur. Zaten durumları da iyi çok şükür.
Böyle yanımda olmanız bile o kadar çok yetiyor ki..
Çok çok çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…