Bak farkettin mi çoğu hanım sanki kendi başıma/yakınımın başına gelmiş gibi hissettim demiş. Bunca insan seni tanımadan görmeden samimi şekilde destek oluyor sana, şu an yanında kimse olmasa bile buradaki insanlar var.
Geçecek herşey emin ol.
Muge yaaa okuyunca cizz etti icim, ne denir ki? Senin guzel yuregine layik olamamis demek ki... Guclusun sen, ustesinden gelirsin elbet. Asil o karalar baglasin!!!
Kızlar çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı.. Yazdıklarınız inanın çok iyi geliyor.
Aldatma yeni bir aldatma değil, 3 ay filan olmuş, bir iki kerelik cinsellikten ibaret olan bir aldatma..
Evlenen kız değil yani, o kızın durduk yere günahına girmeyeyim şimdi.
Yazdığım şeyi okudumda sanki o kızmış gibi anlaşılıyor, öyle değil, saçma anlatmışım,o olaydan sonra yaptığım sherlockluğun sonucunda rasladığım mesajların sonucu bu durum.
Biraz his, biraz burda okuduklarım...
Kızlar çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı.. Yazdıklarınız inanın çok iyi geliyor.
Aldatma yeni bir aldatma değil, 3 ay filan olmuş, bir iki kerelik cinsellikten ibaret olan bir aldatma..
Evlenen kız değil yani, o kızın durduk yere günahına girmeyeyim şimdi.
Yazdığım şeyi okudumda sanki o kızmış gibi anlaşılıyor, öyle değil, saçma anlatmışım,o olaydan sonra yaptığım sherlockluğun sonucunda rasladığım mesajların sonucu bu durum.
Biraz his, biraz burda okuduklarım...
Neden bilmiyorum, kadınlarda kendini suçlama eğilimi bir tık daha fazla oluyor. Aldatılan bir erkeğin "Ama ben de kilo aldım", "hep dışarıda takılıyordum", "çalışmıyordum" gibi gerekçelerle kendini suçladığını tarih yazmış değil.Biz kadınlar neden böyleyiz ? Ben eşimle tanıştığımda uluslararası bir firmada iyi bir maaşla çalışıyordum hatta maaşım ondan da yüksekti. Herşeyi %50 %50 yaptık flört dönemimizde ve evlenirken. Hatta bir dönem ben çok müsrif olduğum için benim adıma biriktirmesi için ona verdiğim de oldu. Sonra işten çıkma tazminatım da ortak yendi bitti falan. AMA bir senedir çalışmıyorum beni de eşim finanse ediyor ve ben de kilo aldım. Aynı çekinceler bende de var. Ama çok yanlış bu durum biliyorum. Evlilik öyle değil hayat arkadaşlığı da. Müge' cim sabote ettiysem affola. Üye arkadaşımızın ddiği yarama bastı ondan yazdım
Bu sitede gördüğüm en sabırlı ve makul üyelerden birisiniz. Emin olun sizin gibi birini kaybettiği için mutlaka bir gün pişman olacak; o zaman belki siz çoktaan kendi yolunuza bakmış olacaksınız. Sizin yerinizde başkası olsa -mesela ben- içine dönmek ve usulca uzaklaşmak yerine yakıp yıkabilirdi.Desene bunu anlamayacak kadar kör olan bir bendim..
Yok, kendimi suçlamıyorum gerçekten. Çünkü bu adiliği kimse haketmez ama ben daha çok haketmedim.
Ben gerçekten anlayışlı ve iyi bir eş olmaya çalıştım. Katlanılmaz olan annesine bile öyle güzel katlandım ki..
Şuan çok pişman, bunu biliyorum. Canım elbette acıyor ama ben kaybetmeyeceğim yok.
Vivim gerçekten mi.. Biz ikimiz o kadar benziyoruz ki. Kardeşmiyiz acaba :)
ah mügecim ya içim acıdı burada sevdiğim nadir üyelerdensin. önceki konuları da biliyorum. içimin acıması sebebi de bu olay değil senin bu adamı ne zamandır bekleyip durman. hissetmiştim ben adamın evle alakası yok. serefsiz ya tüm gün dışarda kankalarıyla, tek günlük ilişkilerde, evi de otel gibi kullanır, sen de onun gelişini beklerdin. o adam sana iyi gelmiyodu farkındasın dimi. seni mutlu etmiyordu. bu evlilikte yalnızdın sen zaten. itiraf ettiği iyi olmuş emin ol sen çok daha iyilerine seni mutlu edecek insanlara layıksın. sakın affetme senden tek isteğim. bide kendini hissettiğinde olayı da yaz buraya olur mu. seni seviyoruz
Bu sitede gördüğüm en sabırlı ve makul üyelerden birisiniz. Emin olun sizin gibi birini kaybettiği için mutlaka bir gün pişman olacak; o zaman belki siz çoktaan kendi yolunuza bakmış olacaksınız. Sizin yerinizde başkası olsa -mesela ben- içine dönmek ve usulca uzaklaşmak yerine yakıp yıkabilirdi.
Sen, yavrupancar,metal,cattycat ( gerçi tam olarak bilmiyorum ne yaptı ama) minnie(onu da tam bilmiyorum ne yapti)...bosanma konularinda en çok aklımda kalanlar. Kizlarr inanin her şey cok cok cokkkk guzel olacak ;-)
Konu sahibi sizin bir konunuz var eşinizin dr gitmemesi ile ilgili . O konunuzla şu an yaşadığınız durum eşinizin yalnız siz olmadan dr gitmek istemesi bana bugün yaşadığınız durum ile bağlantılı geldi . İnşallah boşanırken sıkıntı yaşamazsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?