Çok üzgün

Evet gerçekten, herkesi de üzdüm

Sevgili Müge konularından seziyordum, çünkü bende benzer şeyleri yaşadım ve aldatıldım. En büyük hatam affetmek oldu, sonrasında terk edildim. Sen değerli bir insansın, ne kadar yanarsa yansın mutlaka geçiyor.

Şimdi aklımın köşesinde dahi yok, eşimle mutlu bir hayatımız var. Her şey insanlar için. Dimdik dur ve keyif alacağın şeylere yönel bir süre.

Mugecim ben de gerçekten çok üzüldüm. Şu an güçlü hissetmeyebilirsin ama geçecek, dönüşeceksin, zamanla hem acın azalacak, hem sen daha güçlü bir kadına dönüşeceksin. İlk sarsıntıları atlattıktan sonra daha sağlam olacak adımların inan bize. Zamandan başka ilacı yok bunun..

Bir yerlerde okumuştum, eşleri tarafından ihmal edilen ve evliliklerinde bir şeylerin hep eksik kaldığını hisseden insanlar (özellikle de kadınlar) ayrılık/aldatılma veya eş ölümü karşısında, mutlu evlilikleri olan insanlara göre başlangıçta daha fazla sarsılırlarmış genelde. Çünkü ilişkilerinde hep bir eksiklik hisseden bu kişiler, düzelecek umuduyla daha önce defalarca yeniden şans ve daha fazla emek vermiş olduğundan, daha büyük hayal kırıklığı yaşayabilirlermiş. Şu anda da bu yüzden belki de bu kadar canın yanıyor. Ama iyi yanı ise, bu insanlar, eğer olanı reddetmeden kabullenir ve yaslarını tutarlarsa, mutlu evliliği olan kişilerden çok daha kısa sürede, çok daha güçlü olarak ayağa kalkarmış. Yani ayrılık/aldatılma ya da ölüm fark etmez, şu an ne kadar sarsıcı olursa olsun, bu ayrılığın yasını tutman daha kısa sürede daha güçlü olarak ayağa kalkmanı sağlayacak.

Yani bence uzaklaşmakla çok doğru yapmışsın. Şu an acın ne kadar derin olursa olsun, unutma ki bu acı senin iyileşmene, kendini onarmana ve hayata yeniden umutla başlamana hizmet ediyor. Baş edemediğini hissettiğin noktada uzman yardımı al olur mu.. Zamanla tamamen geçecek ama umarım için, bir an önce birazcık da olsa soğuyabilir...

Bazı insanlar karsisinda şeytan bile seytanligindan utaniyordur!
Mutlaka her şer de bir hayır vardır.Gönlünüzü ferah tutun.Allah yardımcıniz olsun, inşallah kolay bir şekilde atlatirsiniz bu travmayı.

zey_tin haklı..ilişkiler de bittiğinde yası tutulur. Üzülmen gayet insani ve normal ama sağlığına dikkat et lütfen. Hepsi geçecek bir Allah iki zaman. Bak ben öyle şeyler yaşadım öyle hatalar yaptım ki benim yanımda kimsem de yoktu yurtdışında tek başıma o kadar zorlukla mücadele etmek zorunda kaldım ki ama hep en çaresiz anımda Allah birini gönderdi öyle hastalanmıştım ki bir defasında hiç uğramayan komşumun bir tas sıcak çorbasıyla iyileştim. En hayattan koptuğum anda Allah yarattığı bir güzelliği gözümün önüne getirdi, mesela bir köpek(köpekleri çok severim de:)Allah çok büyük Müge ve çok güzel. Böyle durumlarda daha iyi anlıyor insan. Dualarımız seninle

Müge, kendi arkadaşımın başına gelmiş gibi üzüldüm. Allah seni en kısa zamanda selamete ulaştırsın inşallah. Ben de dua edeceğim senin için. Yerini değiştirmekle en iyisini yapmışsın. Biraz kafa dinle. Eşine de ne denir bilmiyorum, nübu kadar tatlı bir karısı varken, bu kadar idare ediyorken, nasıl böyle bir şey yapabilir? Sen biraz kafa dinle, canın istediğinde gel anlat, biz dinleriz seni.

Hakinda hayirlisi Muge.Bu Adamla mutlu deyildin.Umarim bundan sonra cok daha mutlu huzurlu olursun.

ah mügecim ya içim acıdı burada sevdiğim nadir üyelerdensin. önceki konuları da biliyorum. içimin acıması sebebi de bu olay değil senin bu adamı ne zamandır bekleyip durman. hissetmiştim ben adamın evle alakası yok. serefsiz ya tüm gün dışarda kankalarıyla, tek günlük ilişkilerde, evi de otel gibi kullanır, sen de onun gelişini beklerdin. o adam sana iyi gelmiyodu farkındasın dimi. seni mutlu etmiyordu. bu evlilikte yalnızdın sen zaten. itiraf ettiği iyi olmuş emin ol sen çok daha iyilerine seni mutlu edecek insanlara layıksın. sakın affetme senden tek isteğim. bide kendini hissettiğinde olayı da yaz buraya olur mu. seni seviyoruz

Okuyunca çok üzüldüm bir çok kişi de yazmış içine atma buraya yaz olur mu Ayrıca hiç kimse senden değerli değil ki. Hayatından çıkması gereken biriymiş acıda olsa bu şekilde görmüş oldun. Sen güçlü birisin bunu da atlatırsın bence hem hayatın sana getireceği nice güzellikler olucak. Üzme lütfen kendini

Oncelikle çok uzuldum. Rabbim bu süreci kolay atlatmanizi nasip etsin, güç versin

Denkgeldikce okuyordum sizi ama hep bir oturmayan taşlar vardı. Yazdiklarinizdan hissetmistim açıkçası. Ama siz de hissettiniz muhakkak ancak bunu dile getiremediniz tabiki.

Ama çok üzülmeyin. O üzülsün sizi kaybettiği için.

Çok üzüldüm. İşin içinde cinsellik varsa boşanmanız daha kolay olur. Ben olsam tiksinirdim. Evde karısı olup dışarıda zevkine düşen adam beş para etmez. Kiminle olursa olsun bir iğrençlik yapmış. Verin mahkemeye, donuna kadar alın, cümle aleme rezil edin. Gururunuzla, saygınızla, seviyenizle boşanın o adamla. Rabbim elbet iyinin doğrunun ahlaklının yanındadır.

Konu sahibi sizin bir konunuz var eşinizin dr gitmemesi ile ilgili . O konunuzla şu an yaşadığınız durum eşinizin yalnız siz olmadan dr gitmek istemesi bana bugün yaşadığınız durum ile bağlantılı geldi . İnşallah boşanırken sıkıntı yaşamazsınız .

Neden bilmiyorum, kadınlarda kendini suçlama eğilimi bir tık daha fazla oluyor. Aldatılan bir erkeğin "Ama ben de kilo aldım", "hep dışarıda takılıyordum", "çalışmıyordum" gibi gerekçelerle kendini suçladığını tarih yazmış değil.

Lütfen siz de kendinize haksızlık etmeyin. Evlendiğinizden beri eşiniz hiç mi tökezlemedi/tökezlemeyecek sanki? Kilo alınır, verilir; işin kıralı bulunur, işsiz kalınır. Yeter ki sağlık, güven, huzur olsun.
Bu sitede gördüğüm en sabırlı ve makul üyelerden birisiniz. Emin olun sizin gibi birini kaybettiği için mutlaka bir gün pişman olacak; o zaman belki siz çoktaan kendi yolunuza bakmış olacaksınız. Sizin yerinizde başkası olsa -mesela ben- içine dönmek ve usulca uzaklaşmak yerine yakıp yıkabilirdi.

Sen, yavrupancar,metal,cattycat ( gerçi tam olarak bilmiyorum ne yaptı ama) minnie(onu da tam bilmiyorum ne yapti)...bosanma konularinda en çok aklımda kalanlar. Kizlarr inanin her şey cok cok cokkkk guzel olacak ;-)

Geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilmiyorum çok aktif bi üye değilim ama senin konularına denk geldim çok anlayisliydin bi daha zor bulur o sensiz senin gibi fedakarini boşver o kaybetti.Sen zaten boş vermossin sen çok yürekli ni insansın bakma arkaya hayata bak ilerisi için düşün çünkü sen bununda üstesinden gelirsin

Canım benim... çok tşk ederim yazdıkların için, nasıl iyi geldi..
Affetmek gibi bir düşüncem hiç yok gerçekten. Bende seni seviyorum..

Canım biliyorum, şimdiden çok pişman...
Böyle yakıp yıkmaların kimseye faydasının olmayacağının farkındayım sanırım. Böyle zamanlarda uzaklaşmak en iyisi oluyor benim için.. Umarım gerçekten sabırlı ve makulumdur :)

Sen, yavrupancar,metal,cattycat ( gerçi tam olarak bilmiyorum ne yaptı ama) minnie(onu da tam bilmiyorum ne yapti)...bosanma konularinda en çok aklımda kalanlar. Kizlarr inanin her şey cok cok cokkkk guzel olacak ;-)

Evet evet her şey güzel olacak!..

Bilerek mi kaçmıştır dersin? Olabilir.. Şuan bildiğim her şey tepetakla oldu zaten.
Boşanmak istemeyecek ama boşanacağız çok problem yaşamam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…