Aynen. Bak burada yazilanlar bana bile kendimi iyi hissettirdi. Cidden kadınlar neden daha çok kendini suçluyor? Kadin her zaman kadın olduğu için degerlidir. Başka bir şeye gerek yok. Kilo alınır verilir; is bulunur ama bunlar kadının değerini eksiltmez yada cogaltmaz. Bundan sonra hayatimin mottosu bu ;-)Evet evet her şey güzel olacak!..
Bilerek mi kaçmıştır dersin? Olabilir.. Şuan bildiğim her şey tepetakla oldu zaten.
Boşanmak istemeyecek ama boşanacağız çok problem yaşamam gibi geliyor
Ne hastalığı ne kaçırdım benBenimde aklıma hastalık falan mi kapti acaba diye geldi ama bu aralar fazla filme daldim onunda etkisi olabilir
Muge kocam bensiz gidecek doktora demişti. Bir uye bumun aldatmayla ilgili olabileceğini yazmış. Bu mantıkla bakinca hastalık mı kapti diye düşündüm. Sonra da abartı geldi yazdigimNe hastalığı ne kaçırdım ben
Öyle mi demis o hıyar ağasıiiiiiMüge bu adam nasıl gözünün içine baka baka demiş ya "ben seni aldatabilirim " diye. 2-3 aylık mevzu ise tam da sana şakavari bu cümleyi söylediği zamanlara denk geliyor...
Hiçbirşeye değmezmiş.. Ne kadar adileşmiş... Pişman ayağı yapmasın şimdi o ayağını kırmayalım! Pişman olan adam bu cümleyi kurar mı? Olsa olsa yakalandığına pişmandır pislik!
Senin için ilk duyduğumda tabiki üzüldüm kimse haketmez böyle bir adilliği hele ki sen hiç! Ama sonra düşündüm gerçekten arkadaşlar çok ama çok haklı. Bu adam seni ve hayatını aşağı çekmekten başka hiçbirşey yapmıyordu! Kendi temiz kalbindeki sevgiyle evliliğine kıyamadın , kaldı sürüncemede...
Olan varsın 4 yılına olsun, sen ömrünün geri kalanında hakettiğin mutlu hayatı yaşayacaksın ve enerjini aşağıya çeken bu adamdan kurtulmuş olacaksın..
En kısa sürede atlatman dileği ile..
Benimde aklıma hastalık falan mi kapti acaba diye geldi ama bu aralar fazla filme daldim onunda etkisi olabilir
Müge bu adam nasıl gözünün içine baka baka demiş ya "ben seni aldatabilirim " diye. 2-3 aylık mevzu ise tam da sana şakavari bu cümleyi söylediği zamanlara denk geliyor...
Hiçbirşeye değmezmiş.. Ne kadar adileşmiş... Pişman ayağı yapmasın şimdi o ayağını kırmayalım! Pişman olan adam bu cümleyi kurar mı? Olsa olsa yakalandığına pişmandır pislik!
Senin için ilk duyduğumda tabiki üzüldüm kimse haketmez böyle bir adilliği hele ki sen hiç! Ama sonra düşündüm gerçekten arkadaşlar çok ama çok haklı. Bu adam seni ve hayatını aşağı çekmekten başka hiçbirşey yapmıyordu! Kendi temiz kalbindeki sevgiyle evliliğine kıyamadın , kaldı sürüncemede...
Olan varsın 4 yılına olsun, sen ömrünün geri kalanında hakettiğin mutlu hayatı yaşayacaksın ve enerjini aşağıya çeken bu adamdan kurtulmuş olacaksın..
En kısa sürede atlatman dileği ile..
Sinir oluyorum bu ağlamalarına. Yıllarca etmediklerini bırakmazlar, burunlarından kıl aldırmazlar, yakalanınca salya sümük. Eminim çok üzgündür.....Yok, hastalık kapacak türden bir ilişki değil yaşadığı.
Anlatayım en iyisi, herkesi de merakta bıraktım zaten..
Üni zamanından ona takılan bir kız vardı, peşinde baya dolanmış o zamanlar, şimdilerde kız güzelleşmiş, iş için onun şehrine gidince o kızın haberi olmuş, arkadaşlarıyla toplanmışlardı bir akşam, o kızda gelmiş oraya,ondan iki kere görüşmüşler, kız kısacası yılların intikamını almış. Ben eski bir mailini inceledim ve maillerini gördüm, anlamadım sorunca ağlaya zırlaya itiraf etti.
Ya müge kizma ama cokkk iyi olmuş ona.Az önce de yazdım bu tipler peşinden koşmayi severler bence. Muhtemelen yok vazgeçtim kesinlikle ego tavan onda. Ego tavan olunca da yere indiren makbul oluyor demek kiYok, hastalık kapacak türden bir ilişki değil yaşadığı.
Üni zamanından ona takılan bir kız vardı, peşinde baya dolanmış o zamanlar, şimdilerde kız güzelleşmiş, iş için onun şehrine gidince o kızın haberi olmuş, arkadaşlarıyla toplanmışlardı bir akşam, o kızda gelmiş oraya,ondan iki kere görüşmüşler, kız kısacası yılların intikamını almış. Ben eski bir mailini inceledim ve maillerini gördüm, anlamadım sorunca ağlaya zırlaya itiraf etti.
Timsah gözyaşları onlarYok, hastalık kapacak türden bir ilişki değil yaşadığı.
Keser döner sap döner; gün gelir hesap döner ;-)Yaa ben o söylediğini tamamen unutmuşum, resmen ağzımı aramış..!
Pişman olacak o çok olacak çok eminim...
Beni en iyi sen biliyorsun kuzum, ben artık kestim bu kolu, kurtuldum.
Şaka gibi ya... hala inanamıyorum
Bu erkek milletinin hepsine deveye diken eşşeğe .....ken taktiği makbul iyisinden kötüsüneYa müge kizma ama cokkk iyi olmuş ona.Az önce de yazdım bu tipler peşinden koşmayi severler bence. Muhtemelen yok vazgeçtim kesinlikle ego tavan onda. Ego tavan olunca da yere indiren makbul oluyor demek ki
Ben yazacaktim klavyemden aldin;-) şaka bir yana öyle evet. Ama bu onların doğasında var bence( av, avci meselesi. Gerçi kadınları av gibi göstermekte hoş degil ama teşbihte hata olmaz ;-) )Bu erkek milletinin hepsine deveye diken eşşeğe .....ken taktiği makbul iyisinden kötüsüne
Sinir oluyorum bu ağlamalarına. Yıllarca etmediklerini bırakmazlar, burunlarından kıl aldırmazlar, yakalanınca salya sümük. Eminim çok üzgündür.....
Ya müge kizma ama cokkk iyi olmuş ona.Az önce de yazdım bu tipler peşinden koşmayi severler bence. Muhtemelen yok vazgeçtim kesinlikle ego tavan onda. Ego tavan olunca da yere indiren makbul oluyor demek ki
Bu erkek milletinin hepsine deveye diken eşşeğe .....ken taktiği makbul iyisinden kötüsüne
Hayır. Hissettiklerin çok normal. Ama bunları ona belli etme. Bak sen kendine odaklan. Ya hicbir şey yapmasan bile aynanın karşısına geç wn değerli benim de. Bunu aklina geldikçe yap. Emin ol sen kendini öyle gördükçe herkes öyle görecekKızlar üzgün olsun istiyorum...
Üzgün ve pişman olsun. Rahat olmasın. Beni kaybettiği için üzülsün istiyorum.
Saçmalıyormuyum
Hayır. Hissettiklerin çok normal. Ama bunları ona belli etme. Bak sen kendine odaklan. Ya hicbir şey yapmasan bile aynanın karşısına geç wn değerli benim de. Bunu aklina geldikçe yap. Emin ol sen kendini öyle gördükçe herkes öyle görecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?