Çok üzgün

Evet evet her şey güzel olacak!..
Aynen. Bak burada yazilanlar bana bile kendimi iyi hissettirdi. Cidden kadınlar neden daha çok kendini suçluyor? Kadin her zaman kadın olduğu için degerlidir. Başka bir şeye gerek yok. Kilo alınır verilir; is bulunur ama bunlar kadının değerini eksiltmez yada cogaltmaz. Bundan sonra hayatimin mottosu bu ;-)

Mügecim çook çok üzüldm böyle birşey olacağı aklıma gelmezdi ne kadarda konularını okusm yine eşinin böyle bişey yapacağına imkan vermedm ama adiymiş meğer ama şunu bilki seni hiç haketmiyordu. Ve şunuda unutma ileride belki 3 5 yıl sonra tamamen bu günleri unutacaksın vee öyle biri karşına çıkacak ki hergün şükürler olsun diyeceksn kurtulduğna. Rabbim o adamada huzur vermesn inşllh pislk herif sen değil o seni kaybettiğine yansın bitanm inşallh rabbim tez vakitte yaşadığn acıları unutturur sana cnm. Umarım bundan sonra daha daha mutlu olursun canm.

Müge bu adam nasıl gözünün içine baka baka demiş ya "ben seni aldatabilirim " diye. 2-3 aylık mevzu ise tam da sana şakavari bu cümleyi söylediği zamanlara denk geliyor...
Hiçbirşeye değmezmiş.. Ne kadar adileşmiş... Pişman ayağı yapmasın şimdi o ayağını kırmayalım! Pişman olan adam bu cümleyi kurar mı? Olsa olsa yakalandığına pişmandır pislik!

Senin için ilk duyduğumda tabiki üzüldüm kimse haketmez böyle bir adilliği hele ki sen hiç! Ama sonra düşündüm gerçekten arkadaşlar çok ama çok haklı. Bu adam seni ve hayatını aşağı çekmekten başka hiçbirşey yapmıyordu! Kendi temiz kalbindeki sevgiyle evliliğine kıyamadın , kaldı sürüncemede...
Olan varsın 4 yılına olsun, sen ömrünün geri kalanında hakettiğin mutlu hayatı yaşayacaksın ve enerjini aşağıya çeken bu adamdan kurtulmuş olacaksın..

En kısa sürede atlatman dileği ile..

Öyle mi demis o hıyar ağasıiiiii

Benimde aklıma hastalık falan mi kapti acaba diye geldi ama bu aralar fazla filme daldim onunda etkisi olabilir

Yok, hastalık kapacak türden bir ilişki değil yaşadığı.
Anlatayım en iyisi, herkesi de merakta bıraktım zaten..
Üni zamanından ona takılan bir kız vardı, peşinde baya dolanmış o zamanlar, şimdilerde kız güzelleşmiş, iş için onun şehrine gidince o kızın haberi olmuş, arkadaşlarıyla toplanmışlardı bir akşam, o kızda gelmiş oraya,ondan iki kere görüşmüşler, kız kısacası yılların intikamını almış. Ben eski bir mailini inceledim ve maillerini gördüm, anlamadım sorunca ağlaya zırlaya itiraf etti.

Çok geçmiş olsun. Okuyordum hep konularını ama yine de şu anda hatırlayamadım. Ben itiraf ettiğine sevindim. En azından senin için netleşti herşey. İnkar etseydi hep bir şüphe olurdu içinde. Hakkı'nda hayırlısı olsun.

Yaa ben o söylediğini tamamen unutmuşum, resmen ağzımı aramış..!
Pişman olacak o çok olacak çok eminim...
Beni en iyi sen biliyorsun kuzum, ben artık kestim bu kolu, kurtuldum.
Şaka gibi ya... hala inanamıyorum

Sinir oluyorum bu ağlamalarına. Yıllarca etmediklerini bırakmazlar, burunlarından kıl aldırmazlar, yakalanınca salya sümük. Eminim çok üzgündür.....

Ya müge kizma ama cokkk iyi olmuş ona.Az önce de yazdım bu tipler peşinden koşmayi severler bence. Muhtemelen yok vazgeçtim kesinlikle ego tavan onda. Ego tavan olunca da yere indiren makbul oluyor demek ki

Timsah gözyaşları onlar

Ya müge kizma ama cokkk iyi olmuş ona.Az önce de yazdım bu tipler peşinden koşmayi severler bence. Muhtemelen yok vazgeçtim kesinlikle ego tavan onda. Ego tavan olunca da yere indiren makbul oluyor demek ki
Bu erkek milletinin hepsine deveye diken eşşeğe .....ken taktiği makbul iyisinden kötüsüne

Bu erkek milletinin hepsine deveye diken eşşeğe .....ken taktiği makbul iyisinden kötüsüne
Ben yazacaktim klavyemden aldin;-) şaka bir yana öyle evet. Ama bu onların doğasında var bence( av, avci meselesi. Gerçi kadınları av gibi göstermekte hoş degil ama teşbihte hata olmaz ;-) )

Sinir oluyorum bu ağlamalarına. Yıllarca etmediklerini bırakmazlar, burunlarından kıl aldırmazlar, yakalanınca salya sümük. Eminim çok üzgündür.....

Kızlar üzgün olsun istiyorum...
Üzgün ve pişman olsun. Rahat olmasın. Beni kaybettiği için üzülsün istiyorum.
Saçmalıyormuyum

Kızlar üzgün olsun istiyorum...
Üzgün ve pişman olsun. Rahat olmasın. Beni kaybettiği için üzülsün istiyorum.
Saçmalıyormuyum
Hayır. Hissettiklerin çok normal. Ama bunları ona belli etme. Bak sen kendine odaklan. Ya hicbir şey yapmasan bile aynanın karşısına geç wn değerli benim de. Bunu aklina geldikçe yap. Emin ol sen kendini öyle gördükçe herkes öyle görecek

Yok, benim için bitti artık ama o acı çeksin. mutsuz olsun, ben malum baya üzüldüm..
Benim için bittiğinin farkında bence o da, o yüzden boşanmak istemeyecek ama sonra mecburen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…