- 4 Mart 2022
- 74
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi zehrazeyyy
-
Yaw sıra kendinize gelince gelinmeden aransın haber verilsin belki müsait değiliz dersiniz, aynısını aileler yapınca bi ağlamalar bi sızlamalarKızlar icimi size acmak istedim suan pek iyi hissetmiyorum. Evliyim ve bugün kendi aileme ziyarete gideyim dedim gelecek hafta tatile gidicez gitmeden goruselim istedim. Yola çıktık kardesime geliyoruz haber ver babamlara dedim, evde banyoyu boyuyorlarmis isimiz var yarin gelsinler demis babam.. yolun yarisindan geri döndük eşimle. Cok zoruma gitti ben mi abartiyorum bilmiyorum regl donemindeyim zaten belki onun hassasligi ama gitsek nolcakti zaten isiniz oldugunu gorup fazla durmazdik.. bilmiyorum ağlıyorum surekli kendimi kotu hissettim size birakiyorum..
Bu dönem var ya bu dönem nelere kadir...regl donemindeyim
Kv niz size yarı yolda arayıp geleceğini söylese ne kızarsınız değil mi?Kızlar icimi size acmak istedim suan pek iyi hissetmiyorum. Evliyim ve bugün kendi aileme ziyarete gideyim dedim gelecek hafta tatile gidicez gitmeden goruselim istedim. Yola çıktık kardesime geliyoruz haber ver babamlara dedim, evde banyoyu boyuyorlarmis isimiz var yarin gelsinler demis babam.. yolun yarisindan geri döndük eşimle. Cok zoruma gitti ben mi abartiyorum bilmiyorum regl donemindeyim zaten belki onun hassasligi ama gitsek nolcakti zaten isiniz oldugunu gorup fazla durmazdik.. bilmiyorum ağlıyorum surekli kendimi kotu hissettim size birakiyorum..
Herşeye bahane olarak regl yada hamileliği kullanmaktan nezaman vazgeçecek türk kadını bakalımBu dönem var ya bu dönem nelere kadir...
Bir Türk kadını olarak daha bir sürü bahanem var benim merak etmeyin.Herşeye bahane olarak regl yada hamileliği kullanmaktan nezaman vazgeçecek türk kadını bakalım
Babanız ilk defa mi böyle bir şey yapıyor yoksa daha önce buna benzer davranışları oldu mu ?Ne olursa olsun alt tarafi bir boya insan kizini yari yoldan döndürür mü el gibi hissettim kendimi bazilariniz beni anladi neyse ki.. aksam yemeğine vs gitmiyorduk ki ugrayacaktik yani onun icinde telefon acacaksam zaten ama dogru diyorsunuz acmam gerekiyormus demek ki.. kalbim kirildi ama buna engel olamam unutmam da
Babanız ilk defa mi böyle bir şey yapıyor yoksa daha önce buna benzer davranışları oldu mu ?
Bizimle oturmasina falan gerek yoktu ki isine devam etseydi biz misafir degiliz sonuctaFevriligi vardir normalde de ama ilk defa böyle bisey yasandi yani ben oturur yarim saat kalkariz diye düşündüm boyle bi tepki beklemiyordum yine de
Anladım. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama diyeyim boşverin , üzmeyin kendinizi. Daha sonra çok içinizde kalırsa babanızla yüz yüze iken bir söyleyin , darıldım diyin. :)Fevriligi vardir normalde de ama ilk defa böyle bisey yasandi yani ben oturur yarim saat kalkariz diye düşündüm boyle bi tepki beklemiyordum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?