- 4 Mart 2022
- 74
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi zehrazeyyy
-
İcimde kaldi bile.. cok tesekkurlerAnladım. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama diyeyim boşverin , üzmeyin kendinizi. Daha sonra çok içinizde kalırsa babanızla yüz yüze iken bir söyleyin , darıldım diyin. :)
Canımcım belki de baban da öylesine oturup kalkacağınıza yarın gelsinler de doğru düzgün sohbet edelim, hasret gideelim diye düşündü.Fevriligi vardir normalde de ama ilk defa böyle bisey yasandi yani ben oturur yarim saat kalkariz diye düşündüm boyle bi tepki beklemiyordum yine de
Siz misafir degilsiniz tabi, ama esiniz damat. Bir cok ailede o zaman yinede daha özenilir gelince gördügüm kadariyla.Bizimle oturmasina falan gerek yoktu ki isine devam etseydi biz misafir degiliz sonucta
Önceden aramamışsınız, evde badana varmış. Alınacak bir şey yok bir dahaki sefere arayın napıyosunuz ne ediyosunuz diye. Boya badana evde ne işiniz var iş güç koku vs olurKızlar icimi size acmak istedim suan pek iyi hissetmiyorum. Evliyim ve bugün kendi aileme ziyarete gideyim dedim gelecek hafta tatile gidicez gitmeden goruselim istedim. Yola çıktık kardesime geliyoruz haber ver babamlara dedim, evde banyoyu boyuyorlarmis isimiz var yarin gelsinler demis babam.. yolun yarisindan geri döndük eşimle. Cok zoruma gitti ben mi abartiyorum bilmiyorum regl donemindeyim zaten belki onun hassasligi ama gitsek nolcakti zaten isiniz oldugunu gorup fazla durmazdik.. bilmiyorum ağlıyorum surekli kendimi kotu hissettim size birakiyorum..
Babam koltukların üstündeki örtüleri kaldırtıyo “ayıp” olue diyeSiz misafir degilsiniz tabi, ama esiniz damat. Bir cok ailede o zaman yinede daha özenilir gelince gördügüm kadariyla.
Babam koltukların üstündeki örtüleri kaldırtıyo “ayıp” olue diyeAnlatamadık adama o yabancı değil diye
Her taraf dağınık, yerlerde kağıtlar serili , boya kovaları yerlerde, koltuklar sağa sola çekilmiş, her tarafta boya kokusu olan insanların harıl harıl çalıştığı bir eve misafirliğe gitmek ne kadar doğru sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?