Çok üzgünüm,çok kötüyüm..

hymarry okuduğumda çok şaşırdım ama inan böyle birşey olsa sen hissederdin... allahın izniyle hiçbirşey çıkmayacak...

Canım benim şimdi gördüm yazını RAbbim güzel sonuclar almanı nasip etsin evlatlarını sağlıklı bir şekild sana bagıslasın...
son 1 haftadır bende aynı sorunla başbaşayım, benim bebeklerim tüp bebek tedavisi sonrası tek yumurta ikizi, son kontrolde birinin ense kalınlıgı 4mm çıktı ve bu pek cok hastalıgın belirtisi olabilirmiş, çok üzüldüm yıprandım ama herşey Allahtan Rabbim isters onları sapa sağlam yapar ve eger bir problemle imtihan edecekse ne gelir eldn...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...Bol bol dua edelim..

Allah hepinizin yanında olsun. inşallah test sonuçlarınız tertemiz çıkar ve hamileliğinizin kalan zamanlarını içiniz rahat bir şekilde geçirirsiniz. çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun...

ilgilenen tüm arkadaşlarıma ççook çok teşekkür ediyorum
sonuçta bu bir grip değil
öksürük değil
ameliyatla geçecek bir durum değil
hayatımız boyunca bizimle olacak
üstelik her yönden ayından çok önde giden bir ikizi olunca...
bu yüzden sıkıntımı paylaşıp moral veren hayır duada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum tekrar..

doktorumuzu her an arıyoruz
Ptesi günü sonucu alıcaz gibi inşallah..

canımm duam seninle inşallah testler iyi çıkar...allah yardımcın olsun beklemek zor...
güzel haberlerini beklicez...herşeyin hayırlısı olsun..:Saruboceq:

Insallah bir sorun yoktur ve saglikla alirsin bebegini kucagina,Allah yardimciniz olsun

Hymarrycim şimdi gördüm canım yazını tüm kalbimle dua ediyorum. Allahın izniyle hiçbişey çıkmayacak yavrunda. İyi haberlerini bekliyoruz.

Hiç tanışmıyoruz belki ama inan hergün bir haber varmı diye bakıyorum hep aklımdasınız bir anneyi anlamamak imkansız hep dualarımdasınız

Allahın izniyle bir şey çıkmaz umarım.Ben de çocuk sahibi olmaya çalışan biri olarak sizn hikayenzle umutlandım hep kızlarnzn resmlerine de bakmıştım .Bu durumu duyunca da gerçektn çok üzüldm. benim de dualarm sizinle.Allah'a emanet olun.

canım inşaallah bugun aldıgın güzel haberleri bize yazarsın.Dualarımız seninle, Allahım herşeye kadirdir.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaşım
inşallah sanıldığı gibi bi durum söz konusu değildir
anne olmak ve beklemek ne kadar zor değil mi ne kadar çaresiz kalıyor insan
lakin emin olun yavrunuz edeceğiniz dualarla sizleri yanıltacak ve test sonuçları çok iyi çıkacak
iyi düşünün iyi olur inşallah
bugün sonucu alıyorsunuz galiba lütfen haberdar edin dualarımız sizinle
Rabbim inşallah sizi müjdeleyecektir bu kadar duanın ardından
içinizi ferah tutun

kızlar konuştum hymarry ile daha alamamışlar sonucu haftaya p.tesiye kaldııı dedi sonuç
doktoru bu hafta almaya çalışcağım demiş ama olmamışş

ıyiki haber verdin haber çıkmayınca açıkcası korkdum Allahım yüzlerine baksın inşallah inşallah iyi haberler vermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…