Çok üzgünüm,çok kötüyüm..

Beni anlayan ilgilenen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum,
beklemek zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor,

doktorumuz araya girererk sonucu 3 haftada bize verilebileceğini söylese de yine de haftaya pazartesiye kaldı işte,
ben de doktorla telefonda konuşurken bütün vücudumun titrediğini ve kalbimin yerinden çıkacağını hissettim fakat bir sonuç şimdilik yok
haftaya Pazartesi yazmaya çalışaağım inşallah,

tekrar etmiş olayım ki sonuç ne olursa olsun o benim yavrumm..

canım dularımız sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun inş güzel haberlerle geliceksin

hakkınıza hayırlısı kardeşim geç olsun güç olmasın inşallah
olumlu bi sonuç alında beklemek mühim değil

rabbım e sıgın ve guven hersey tertemızcıkıcak ve hıcbırsey olmıcak basıt onemsız bır hastalık cıkacak en fazla onuda dr amcası bır ılacla bıtırıcek ııye empoze ol dualarım senınle rabbım yuzunu guldursun

canim daha sonuclari almamissin canim hep aklimdaydin canim.insallah güzel sonuclar cikar canim.
rabbim korusun melegini

iyi haberlerle gel cnm gelişme var diye baktım ama daha sonuçları alamamışsın inşallahhhh iyi sonuçlar alacaksın dualarımızdasın

Teşekkür ederim canım,
Ptesi inşallah hayırlı sağlıklı haberler olsun,burda yazarım,
çok bunaldık artık,1 aydır zaman geçmedi gitti..

Güzel haberlerle geliceksşn inşş..Allah dağına göre kar verir...Sevdiğine dert verir..Dua ile kal..

ınşallah canım arkadaşlarım inşallah..

anaaam muallimim gelmişşş,
kızları bırakmış da bize destek oluyormuş,
öpüyorum hepinizi yanaktannnnnopuyorumnanaktan

hymary cım sımdı gordum yazını
sonucları aldın mı cnm
allahın ıznıyle sare de hıc bısı yok
beklemek ınsanı yorsada , üzsede
hayırlı haberlerle bızı sevındırecegın zamanı beklıyoruz tatlım

çok teşekkür ederim kızlar,

son durum şöyle,
bu izlandadaki yanardağ patlaması dolayısıyla Norweç'e gönderilen Dna testi sonucumuz yine gecikmiş,
çok sıkıldım,herkesi de çok sıktım farkındayım,utanıyorum artık fakat sonuç yine Cumaya kaldı (..

arada buraya göz atıyorum,inşallah sonuç iyi gelir,Allahım nasib etsin :Saruboceq:

aman hümeyracım geç olsund apozitif gelsinde gecikmesinin anlamı yok daha fazla dua etmemiz için allah bize zaman sunuyor...

Canım niye utanıyorsun niye sıkasın milleti ama sen bunalmışsındır gerçekden beklemek kadar zor birşey yokdur Allahım iyi haberler vermeyi nasip etsin sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…