Cok uzgunum cokk

BayanSey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
29
69
18
Kizlar konuya nasil giricem bilmiyorum aama bi yerden basliycam...eskiden kendime o kadae guvenirdimki herkexin gozleri bende olurdu simdi ise kendime givenim sifir isim olmasa disari bile cikmiycam yani...kendimi nasil toparliycam bilmiyorum..

Ne oldugunu ,neyin seebep olduğunu bilseydik iyi olurdu.Ona göre yardımcı olurduk.

Kizlar konuya nasil giricem bilmiyorum aama bi yerden basliycam...eskiden kendime o kadae guvenirdimki herkexin gozleri bende olurdu simdi ise kendime givenim sifir isim olmasa disari bile cikmiycam yani...kendimi nasil toparliycam bilmiyorum..
Cevaba nasil giricem bilmiyorum ama bi yerden başlayacağım.eskiden çok güzel yorumlar yazardım artık yapamıyorum.herkesin gözü benim yorumlarımda olurdu.öyle işte

Eh kendinizi çevreye bu kadar kaptırırsanız olacağı bu.
İnsanların size bakması neden bu kadar önemli?
Ayrıca ne de güzel açıklamışsınız kendinizi. Konu detaylı ama akıcı, derdinizin ne olduğu da şıp diye belli oluyor.
Niye bir paragraf yazıp kaçıyorsunuz. Anlaşılmıyor bir şey.

Konuya nereden başlayacağım demişsin de konuya hiç başlamamışsın ki

Eski konunda vardır bi ipucu belki dedim
Baktım, her konun bundan daha kısa hatta birer cümle

- 18 yaşında evlendim çocuk istiyoruz 7 aydır ya eşime çok veremezsem diye korkuyorum demişsin
18 yaşında evlenmen bile cesaret işi kalkıp çocuktan bahsetmişsin biraz bekle bence. Bi de çocuk vermek-verememek diye bişey yok Allah nasip ederse olur.

- Diğer konu da erkekler neden sanal alemde aldatır ?
Çocuk veremezsem diye korktuğun eşin internet aracılığıyla seni aldatmış sanırım

- Kadın olmak neden zor
Önce çocuk olsan bu kadar zor olmazdı belki..

- Şimdi ki konun
Mutlu insan zaten güzeldir, mutlu olmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…