Çok üzgünüm destek ve akıl bekliyorum.

Sevgiliniz belli ki ağzı laf yapan biri. Gökten zembil bile sevgisini alamazmış vs..

Bakın; bir insan bu kadar çok seviyorsa, kaybetmemek adına bu cümlelerin birini bile kurmaya cesaret edemez. Siz şu an başkasıyla beraber olabilirsiniz. Onu da göze almış. Mantıklı düşünün, bu kadar ölen biten insan sevgilisini eliyle başkasına gönderir mi?

Veya çok ağır depresyon yaşıyor olabilir ve siz de hesap soran biriyseniz, gerçekten bunalmış olabilir. Eğer bu şekildeyse zaten toparlandığı zaman yine size gelecektir. Son olarak, bu kadar ağır bir durum yaşasaydı herhalde haberiniz olurdu.

Veya Ailesinin önerdiği biriyle evlenmek zorunda da olabilir. Öyleyse pasiftir ve severek ayrılıyordur.

Sonuç: İnsanlara olan güveninizi, aklı karışık biri için yok etmeyin. Karşınıza çok iyi bir insan evladı çıkabilir. Bu karmaşık insanın faturasını yeni kişiye kesmeyin.

Maşallah güzel edebiyat yapmıs arkadasınız gram ınandırıcı gelmedı , seven ınsan böyle yapmaz, derdini herseyini acıkca anlatır, kendını hırpalama sevse zaten böyle yapmaz hersey bir tecrübe biraz zaman verin kendınize evet zor ama en hayırlısını dileyin Allahtan.

Bende aynı şekilde canım içim çok yandı Allah'a havale ettim Allah bana yanlış yapıyorsa perişan etsin banada göstersin dedim. İnşallah bende toparlanirim çok istiyorum toparlanmayi bir an önce
Daha çok yeni. Biraz kendinize süre verin. Elbet geçecek. Çok üzücü bi durum ama değmez

bu adamdan bi cacık olmaz ayrılık nedeni evlilik sorumluluğu almak istememsi böyle gündelik takılmak isteyen bi tip sakın üzülme boşver iyiki gerçek yüzünü evlenmeden göstermiş ya 1 yıl sonra boşanacam diye çıksaydı meydana sevinmelisin kurtulmuşsun

Bencil ve sevmeyen erkek sözlerini nerde görsem tanırım. Birde kalmış uzun uzun yazmış ergenler gibi . Bana kızmayın ama sizi sevmiyor. Lütfen kendi hayatınıza odaklanın.
Her yerden engelleyin gitsin.

Aaaaa g*t herife bak sen hem terkediyor hem hayatımdan gitmiyceksin diyor bak sen demek öyle ha???? Siz bu palavralara inanmayın biri bunu güzel okşamış şuan o kişiyle. Oldu oldu olmadı size dönecek. İş güç stresinden kafası karışan adam en kötü ilgisizleşir suskunlaşır bizde geçtik bu yollardan biliyoruz. Bu bildiğin başkasıyla. Sakın kendi hayatınızı bekletmeyin. Alenen yalan söylüyor çok belli. Klişe hareketler bunlar sonu hep aynı senaryoya çıkıyor. Ay birde bazı kelimeleri büyük harfle yazmış vurgulu olsun diye severim(!) onun yazıda üslup bilgisini yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…