Hiç yanılmıyorsun 30 dan sonra eski cinsel istek de eski heves de kalmıyor.insanların hayata olumlu bakacağım diye gerçekleri görmezden geldiğini düşünüyorum.annem 55 yaşında.saçlar bembeyaz, her tarafı kırışık dolu gencim daha diye geziyor.benim de 20 ler ile 30 lar arasinda dağlar kadar fark var.eskiden erkek sesi bile duysam saatlerce sırılsıklam olurdum.şimdi 1 saat sevişsem seks biterken anca sulanıyorum.rutin seks hayatım olmasa eksikliği hissetmem.kaldı ki ben 25, 26, 27 yaşlarında seksten başka birşey düşünemeyen, 2 gün yapmasam hayattan kopan bir insandır.metebolizmam yavaşladı.1 anda 10 kilo aldim.cinsel isteğim de bir anda tükendi.reglim bile artık lekelenme şeklinde geçiyor.demem o ki haksız değilsin ama yapacak birşey de yok.s...ke s...ke yaşayacağız derler.30 a kadar bol bol seks yap derim. Genç falan değiller yani.tamamen savunma mekanizması.40 lı yaşlarda yanaklarda sarkma başlıyor, boyunda başlıyor.instagramda falan incele.
Haa bu arada talipler de bakişlar da azaliyor.eskiden neredeyse hergün seni hastanede gördüm begendim diye mesaj atanlar olurdu.şimdi yok.hayalet gibi gidiyorum hayalet gibi geliyorum.30 yaşına adım atanlara selam olsun