Çok üzgünüm kahverengi akıntım var

BenMasal

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.173
3
681
44
İstanbul
kızlar 5.tüp bebek denememde basardım dıye sızlerle mutlulugumu paylasmıstım

pazartesı keselerı gorucektık ama dun tum gun ara ara rahımde bır agrı hıssedıyordum

aksam saat 11 de wc gıttıgımde kahverengı lekelenmem oldugunu gordum

tum gece uyuyamadım ALLAHIM 6 sene sonra hamıle kaldım hayırlısıyla kısmetse

alma bebegımı benden. kızlar aynı seyı yasayan oldumu bugun dr gıdıcem cok

korkuyorum lekelenme yasayanlar doktorlarınız ne soulemıstı onemlı bıseymı

ayrıca hergun 2 tane ıgne oluyorum zaten pregesterol destegı ıcın

:a015::a015::a015:

hemen moralini bozma kullanılan progesteral haplarda kahverengi leke yapabiliyor sen doktorunla görüş sana yardımcı olur

canım korkma benim kanamam oldu su anda kahverengiler pesimi bırakmıyo keseyi gordum biraz rahatladım haftaya kalp atısı icin gidicez insallah duyarım bana yatak istirahati verdi dr sadece wc ye gidiyorum progestanın ignesini verdi gun asırı ondan oluyorum cok korkma bisi olmamaıstır insallah ben 1 haftadır bu korkuyla yasıyorum telas yapma cok ayakta kalma

bu arada bol su ic kasılmayı engelleyip rahmin bebegi atmasını engelliyormus

sedacığım inşallah bebişerde bir sıkıntı yoktur. Böyle lekelenmeler olur diye duymuştum. Sen içini ferah tut. Gelişmelerden bizleri haberdar etmeyi unutma hayatım. Dualarımız seninle

kızlar destklerınız ıcın cok tesekkur ederım ama hıc ıyı degılım dr uma ulasamıyorum muaynesı daha acılmamıs olmadı baska hast gıdıcem yada bır saat daha beklıcem panık yaptım heralde

Canım panik olma ben tüp bebek tedavimde sonuçları almdan lekelenmem başladı ondan sonrasında yaşadığım kanamaları görsen dr bile büyük ihtimalle kaybedersin dedi hastanede yattım kanama durdu eve geldim yine adet kanamasından fazlaydı 13 haftama kadar sürdü ama kaybetmedim kanamyla
o durdu erken doğum malesef bizi buldu 5.5 ayda
Rahat olki bebeişlerin bırakması sürekli yat dua ' yı eksik etme
Allah yardımcın olsun

ay inşallah bişeycik olmazya Yarrabbim

canım cok tesekkur ederım senın ıcınde ululdum cok gecmıs olsun zor seyler yasamıssın kızlar bırazdan dr gıdıcem dua edeın ne olur

Dualarımız seninle Sedacım.Hiç panik yapma.İnşallah bebişin annesini bırakmaz.Hadi git doktorua da bizleri de haberdar et ne oldu diye.Ama kesinlikle stres yapma zararlı tamammı...

Sedacım endişelenme kahverengi lekelenmeler normal demişti bana dr.
Moralini hiç bozma o dahada etkiler.
Allah yardımcın olsun dualarmız seninle:Saruboceq:

sedacım bana da doktorum demişti çok fazla kanama olmadığı muddetçe korkma.....hafif kanaman olabilir,ama önemli değil diye.....sakın korkma......inşallah doktora gittiğinde herşey yoluna girer......şimdiden geçmiş olsun sana

canım panik yapma hafif kanamalar olabilir. ama kendi doktorun dışında kimseye gitme senin durumunu en iyi o bilir

kızlar destklerınız ıcın cok tesekkur ederım ama hıc ıyı degılım dr uma ulasamıyorum muaynesı daha acılmamıs olmadı baska hast gıdıcem yada bır saat daha beklıcem panık yaptım heralde

seda cım korkma bazı gebeliklerde lekelenmeler ilk 3 ay olabiliyormuş rengi çok kırmızı ve adet kanamasına benzeyen kanamalardan korkun diyor dr. lar Allah ın izni ile bişey olmayacak merak etme ve panik yapma kendinide bebişlerinide kasma. muhtemelen şu an dr. dasın yada yeni gittin geldiğinde güzel haberlerini bekliyoruz öpüyorum seni

canım kendi doktorunu bekle baska doktora gitme bence.moralini yüksek tut. ve istirahat et.böyle lekelenmeler olabiliyor diye biliyorum

hemen kötüye yormasana canım :teselli: gebeliğin ilk üç ayında tutunma - yerleşme kanamasıdır o için rahat olsun .. ben resmen regl oldum zannettim Bhcg testime 1 gün kala .. bir gittim ki kan verdim , hamile çıktım şükürler olsun :Saruboceq: onun dışında bu üç ay içinde ufak tefek lekelenmelerim ( kah pembe kah kırmızı ) oldu ve her seferinde vurulduğum iğnelerin dozu arttırıldı , lekelenmeler ortadan kalkınca normal vrulduğum dozlarla devam ettim .. ha bir de lekelenmelerin olduğu zamanlarda kan sulandırıcı ne kullanıyorsan onu kesmelisin .. benim gebelik takibimi iki ayrı şehirde tp bebek uzm.ı yapıyor ve bu konuda ikisinin de görüşü aynı idi ..
lekelenme her zaman kötüye yorulmamalı , özellikle de ilk 3 ay .. ama tedbir de elden bırakılmamalı .. bunlar tutunma kanaması deyip önlem almayan dr.lar yüzünden burada bir çok arkadaşın gebeliklerinin ilk aylarda sonlandığını okuduk üzüntüyle hep ..
inşallah dr.dan güzel haberlerle dönersin ..
soruların olursa buradan-özelden herzaman ulaşabilirsin canım :1hug:

Son düzenleme:
cnm öncelikle geçmiş olsun.kafanı kalbini rahat tut.benimde ilk hamileliğimde kahverengi akıntım oldu doktora gittim olur dedi.merak etme dedi yat ama kalkma yerinden dedi.ben naptım ağladım ağladım deli oldum bişey olcak die ertesi günde işe gittim.o kahverengiler kırmızı oldu .ve ben düşük yaptım.daha çok üzülesin die yazmıyorum bunları.tamamen psikolojıyle ilgili.rahat ol çok dinleme kendini.doktorun en iyisini söleyecektir mutlaka.dediklerine aynen uy.böle durumlarda doktordan sonra en rahatlatıcı şey kaderci olmak.rabbim ne isterse ne dilerse o olacak diyeceksin.bol bol dua edeceksin.hadi hayılı haberlerini bekliyoruz cnm

seda canım benim inşallah bir şey olmayacak kendini strese sokup kasma lütfen bak arkadaşlar hep olumlu yazmışlar çoğuda yaşamış bu olayı bu yüzden kendini boşuna üzme olurmu canım o sana sıkı sıkı tutundu annesi kolay kolay bırakmayacak rabbim yanınızda yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberlerle gel bekliyoruz siziiiii

sedacım korkma sakın açık kırmızı renkli kanaman olmadığı sürece bişi olmaz allahım senide bebişinide korusun rabbim bizi habersiz bırakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…