Çok üzgünüm kahverengi akıntım var

Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim hepimize hayırlısını versin. canım arkadaşım üzülme yeniden ve ilk denemende bebişlerinin kucağına alacaksın inşallah Rabbim yardımcın olsun ve yüzünü güldürsün. dualarım sizlerle sen ve sera inşallah en kısa zamanda Anne olacaksınız Rabbim güzel gönlünüze göre göre verecek inşallah sen yeterki umudunu kaybetme ve iyi ol ayakta kal canım dularım seninle

sedacım üzülme dicem ama ne desem boş.şuan bende seninle aynı duygu içersindeyim.2 defa hamile kaldım.2 side 1.si hiç canlanmadı.2 .si 9 haftalıkken öldü karnımda dün kürtaj oldum.çok kötüyüm.ama inşallah rabbim tekrar kucağımıza almayı nasip eder.

sersöz canım Rabbim sanada sabrını versin sedacığımada (

seda canım ne güzel bak vakit kaybetmeden yola devam ediyorsun inşallah bu sefer Rabbim tekrarını yaşatmaz sen yazılarından anladığım kadarıyla dirayetli birisin tevekkülü şükrü olan insansın dilerim bu tedavinde Mevlam bebişini nasip edip kucağına aldığın günleride gösterir umutsuz yaşanmaz Allah yardımcın olsun canım

sersöz sende aşılama yaptıracağın vakit kendiliğinden hamile kalmıştın baktın olmuyor yaptırırsın arkadaşım belkide aşılama vesilen olacak bebişine kavuşman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…