Çok üzgünüm kahverengi akıntım var

ya seda nerdesin merak ettim seni açtın topiği gittin bişide yazmıosun çatlıcam he saat başı girip bakıorum

sedacım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum aynı şeyler benimde başımdan geçti hemde iki hamilelikte mikro denedik iki defa ama boş kese olmuştu kahverengi lekelenmeler çoğaldı ve kürtajla sonlandı çok üzülüp kahrolmuştum abbim kimseye yaşatmasın çok acı ama korkma seninki inş öyle değildir

ayyy warya seda meraktan öldük... enson doktora gönderdik seni .ses soluk yok.inşallah her şey yolundadır.belkide yatıyorsun dinleniyorsun.umarım hiç bir şey olamamıştırda sen bize haber vermeyi unutmuşsundur.haber bekliyoruz sendennnnn

SEDA cım nerelerdesin dr.a gittin mi ne oldu ne dedi?? gittin gelmedin meraktan çatladık. inşallah herşey yolundadır bebeğin de sende iyisindir iyisindir inşallah. en kısa zamanda gelmen ve güzel haberler vermen dileği ile

yani seda 24 saati tamamlattın ya bize aşk olsun :sm_confused:
hayatım bir gir iyiyim de açıklama yapma yat dinlen
sen bizim dondurulmuş topiğimizinboncuğusun sen benim dondurulmuşlara iananmamın en önemli idolüsün ne olur bir şey yoktur inşallah:Saruboceq:
hayrlı haberlerle gel inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Seda sen bi elime geçireyim varya klava: KIZ MERAKTAN ÇATLADIM NE OLUR Bİ HABER VER :Saruboceq: DELİRCEM delikafadulden

tutmus olsada kahverengi lekenin olması normal tamamen kanamanın olması onemlı olan insallah hamilesinizdır merak ettim bende 2 kez yapdırdım tup bebek ama olmadı 6 sene sonra benimde oldu duası var isterseniz anlatırım

allah allah sabahtan beri kacinci girisim.nerde bu seda?hbri olanda yok dimi?hay allah insallah iyidir.cok merak ettim yaaa..

evet cnm ben isterim.allah analı babalı büyütsün bu arada.rabbim herkesin duasını kabul etsin.gönderirsen yazarsan yada anlatırsan çok memnun olurum.bu arada sedayı çok merak ediyorum aklıma kötü şeyler geliyo walla nerde yahu bu.

hay allah hala yok seda.herhalde yatırdı dr. hastaneye. inşallah çabucak düzelir ve mutlu bir şekilde evine döner.umarım kötü birşey yoktur

kıslaaaaarrrr heralde dinleniyordur evde değilmi kötü bir şey olsa mutlaka haber verirdi iki gün oldu dimi ama fisfisfis

bende çok merak ediyorum.günde kaç kere açıp haber varmı diye bakıyorum.umarım herşey yolundadır.

cnm benim ya umarim guzel haberlerle gelirsin buraya rabbim gonlune gore versin dualarimiz seninle rabbim yar ve yardimci olsun :teselli:

Allah inşallah yolunu açık etsin. Bende merak ettim valla...İnşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…