Çok üzgünüm kahverengi akıntım var

sedacım kalbini ferah tut.sen kendini üzmeki bebeğinde senin içinde huzurlu olsun.bak herkes moral ne kadar önemli diyor.iyi düşün iyi olsun.kendine dikkat et istirahat et dualarımız seninle.Allah yardımcın olsun.bizi habersiz bırakma canım.

kahverengiyse korkma sürekli yat ve kalkıp iş yapma. ben aşılama ile hamile kaldım ve iki kere kanama geçirdim. kahve olursa pek bişi olmazmış ama adet gibi ise daha riskli demişti doktorum. yani akıntı ne kadar koyu renkse o kadar zararsız. ben hiç kalkmadan yatıyordum geçene kadar dikkat et 6 sene dile kolay allah yardımcın olsun inşallah bebişlerini sağlıklıca kucağına alırsın:Saruboceq:

canım sedayıldız senin için dua etcem inşanlahhhhhhhhh ALLAH gönlünün muradını verir.nolur durumundan heberdar et olurmu.

Sedacığım Allahın izniyle bebişine birşey olmayacak yeterki dinlen ve stres yapma ki onlarda etkilenmesin

sedacim allahim bebisini korusun.ama burada cok lekelenmesi olupda bebegi simsiki tutunanlar gördük.stres yapmaki bebeginde üzülmesin.

Kızlar yrın test günüm ama bugün şu kullandığımız jelin rengi farklı geliyor. Biraz koyu lekelenmeler gibi rengi var. Bu nedir sizce. Birde özellikle ayağa kalkınca belim ağrıyor

sedacığım canım panik yapma öncelikle sakin ol kendi doktorun yoksa bile bu panikten kurtulmak için başka doktora bi defalığınada olsa görünmende yarar görüyorum en azından kafan rahatlar canım yerleşme kanamsıdır diye tahmin ediyorum hayırlı haberlerle dönersin inşallah arkadaşım

seda nerdesin arkadaşım yaaa saat 6 ya geliyor hala mı gelmedin doktordan meraktan öldük vallahi burda hadi hayrlı haberler ver bizlere:1hug:

sedacım sabahtan beri bakıp bakıp çıkıyorum canım hadi meraktan çatlıcam güzel haberler ver yüreğimizi ağzımıza getirme

sedacım, sakin ol nolur ,dualarımız seninle, inşallah birşey yoktur... doktora gittin mi? hepimiz seni merak ediyoruz , Allahım korusun seni de bebişi de.

Seda hayatım ne olur bizlere haber ver ya. Meraktan çatlıyoruz. Birde bendede kahve akıntı var. Dört gözle senden haber bekliyoruz. Ne olur bizi bilgilendir hayatım Senin için dua ediyoruz canım:Saruboceq:

sedacım çok çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsın

Sedacım benim 3 ay sürdü o kahverengi lekelenmelerim ama bişey olmadı çok şükür, progestanı ihmal etme o çok önemli, 3 ay hareketlerine çok dikkat etmen lazım, iş güç yapma, çok yürüme, biraz kendini yorduğun anda çoğalıyo lekelenmeler, birşey olmaz inşallah.

kızım saat gece 11 oldu beeeeee
nerdesin allahını seversen bir haber ver bu gece gözüme uyku girmeyecek yoksa
allahım sedanın hayırlı haberlerle gelmesini nasip et yalvarırım sana
inşallah bir şeyi yoktur

Mübarek cuma akşamı inşallah olumlu haberlerini alırız sedacığım. Hepimiz senin için dua ediyoruz canım

canımm umarım önemli bişi yoktur ..ama benimde ilk 3.5 ay sürekli lekelenme olmuştu şükürler olsun ki kötü bişi olmadı umarız sende sorunsuz atlatısın ilk 3 aynı bende 3 ay boyunca progestan kullandım..hap yada iğneni sakın ihmal etme ve kendini yorma mecbur olmadıkça yataktan bile kalkma cnm iyi haberlerini bekliyoruz :teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…