Çok üzgünüm sanki ben yaşadım

Muhtemelen üniversiteye hazırlanan çocukları olduğuna göre yaşlar 40-50 civarı.Adamı ve o yazıştığı kadını Allah'a havale ediyorum bir kadın isterse dünya güzeli olsun erkeklerin çoğunda bitmek tükenmek bilmeyen bir nefis vardır.Ablanız çocukların hatrına o adamla evli kalmamalı basit bir sorun değil.Çocuklara gelince onlar babayla görüşmek isterlerse görüşürler.Midem bulandı adamın karaktersizliğine.

Ablanız kafasını kullanmaya başlasın. Eş olarak boşanıyorlar, anne baba olarak değil. Kadin aynısını yapsaydı olay böyle örtülürmüydü. Birde haftasonlari nasıl eve alıyor hala.

Aldatılan kadınlar adamları boşamadığı sürece daha çooook aldatılırlar, yok çocuğum var yok bilmem ne o çocuk adamın da çocuğu, o düşünmemiş orasını bunlar haklı tarafken nafaka da alabilecekken, hala da boşanmadan susup oturuyorlar, o zaman ağlanmicaklar maden kabulleniyolar.

Sanki her namaz kılan ,abdestli gezen aldatıyor..

Her okuduğum aldatma konularında illa bu ayrıntı belirtiliyor. Sanki bir tek onlar aldatıyor..

Tesettürlü veya çarşaflı kadınlarda, dindar görünen erkeklerde nefis kavramı yok zaten. Hele cinsellikle hiç alakaları yok (!)

Sanki her namaz kılan ,abdestli gezen aldatıyor..

Her okuduğum aldatma konularında illa bu ayrıntı belirtiliyor. Sanki bir tek onlar aldatıyor..
Ya da namaz kılmayan erkeğin veya tesettürlü olmayan kadınların aldatması normal anlamına geliyor ki YOK ÖYLE BİR ŞEY.

Bir insanın aldatılıp aldatılmasıyla güzelliğinin, abdestinin, namazının pek ilgisi olmuyor. Ablanız şimdi boşanmayı düşünmüyor ama şöyle bir durum var eğer boşanma davası zina gerekçeli açmak isterse bir gün 6 ay kuralı var yani aldatıldığını öğrendikten 7 ay sonra zina davası açsa açamaz, 6 ay içinde dava açmazsa bunu affedip kabullenmiş sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…