- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum, istediği gibi o eve girme rahatlığını vererek adamı ödüllendiriyor bence. 2 kapısı var şimdi.Küçük bir yerde yaşıyoruz ve bu adam illaki o eve girip çıkacak çünkü çocuklar babalarına çok düşkün. Boşanmanın resmi süreci hayli yıpratıcı. Şuan zaten durumu kimse bilmiyor. Herkese makul bi sebep söylendi ki düne kadar ben de inandım çünkü beklemiyordum. Bana döner diye beklemesine gerek yok zaten kocası şimdiden pişman hiç almadığı kadar hediye falan almaya çalışıyor arkasında önünde dolaşıp yüzüne gülüyor ablamın.
İstediği gibi girdiğini kim söyledi sadece haftasonu bir gün geliyor. Çocuklar sormazlar mı babam bu eve neden hiç gelmiyor diye ki anlamayacak kadar küçük değil iki tanesi. Neden ayrıntısını bilmediğiniz bir konuda bu kadar ısrar ediyorsunuz.Bilmiyorum, istediği gibi o eve girme rahatlığını vererek adamı ödüllendiriyor bence. 2 kapısı var şimdi.
Çocukları evden alıp o günü onlarla dışarda dolu dolu geçirebilir babalık yapmak isteyen. Böyle mevzularda utanan sıkılan, duyurmamaya çalışan hep kadın oluyor. Bıraksın millet duysun, rezil olsun. İtabarını başka biri koynuna alırken düşünseydi pislik.
maaş kartı ablanızda olsun pislik yapmak istedikten sonra gider kartı iptal ettirir herşeyi yaparKocasının ailesi zengin ablam kendine bi ev aldırdı. Önce yanaşmayıp ablamı püskürtmeye çalışmışlar. Ablam da fotoları yaymakla tehdit etmiş. Onlar da mecbur kaldı. Kocasının maaş kartı da ablamda.
İstediği gibi girdiğini kim söyledi sadece haftasonu bir gün geliyor. Çocuklar sormazlar mı babam bu eve neden hiç gelmiyor diye ki anlamayacak kadar küçük değil iki tanesi. Neden ayrıntısını bilmediğiniz bir konuda bu kadar ısrar ediyorsunuz.
Eve
Evet haklısınız ben de dindar bir insanım ve bu genellemeler beni çok üzüyor.
Evini ayırdı çünkü o adamı artık istemiyor. Resmi olarak boşanamadı çünkü ortada hasta bir çocuk var.
Hem ablam şuanda resmi olarak boşansa ne olacak evlenecek mi biriyle aşk mı yaşayacak şu durumda. Evini ayırdı maaş kartını da aldı. Tek resmi boşanmayı da çocuğun tedavisine büyük kızın sınav sürecine göre ayarlamak istiyor
Bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındırArtık iyi bir eş, iyi bir anne, güzel olması falan da yetmiyor erkekler için. Başka hevesler peşindeler. Ama tek suçlu erkekler de değil, evli adamları ayartan kadınları ne yapmalı peki. Bazı kadınlar adamın parası olduğunu görünce bırakmıyorlar evli erkeklerin peşlerini. Bu insanlık nereye gidiyor merak ediyorum bazen
Gerçekten dindar olanlara , dinini sadece kendisi için allah adına yaşayanlara lafım yok olamaz da zaten.Lafım din adı altında şerefsizlik yapana , tarikat pisliklerine , çocuk istismar eden sarıklı pisliklere , vakıflarda daki tecavüzcü kopeklere , anasından tahrik olan yobaz kopeklere , dindarım deyip namussuzluğu ikinci karıyı kendine hak görenlere , çalıp çırpıp elinde kuran sallayan ahmaklara. Yani dilinde kur an olup milleti kandıran bütün aşağılık mahluklara...Eve
Evet haklısınız ben de dindar bir insanım ve bu genellemeler beni çok üzüyor.