Çok Üzgünüm, Verilmiş Sadakam Varmış

Siz şey değilsiniz değil mi bir üye vardı burayı günlük gibi kullanıyordu

Siz beni yanlış anladınız sanırım. dansöz mesleğine bir şey der miyim hiç, benim duygularımı belli ettiğim gün yüzüme baka baka bir yere gitmekten bahsetmesi, benden çekinmesi, cevap vermemesi, benim sonradan nereye gittiğini tesadüfen anlamam. Benim kıskanacağımı biliyordu ve sakladı zaten.

Ayrıca duygularımı belli ettiğim gün çok safsın demesi, şüpheli tavırları, benimle oynadığını ve yedekte tuttuğunu hissettim.

Arkadaşlarına bir kızla tanıştığını anlattı ama eskiden tanıştığını, bir türlü buluşamadığını, ilk defa buluşacağını söyledi. Benimle oynamış yani.

Nasıl oynamış? Sizi evlenme vaadiyle kandırıp birlikte olup terk mi etti sonradan? Alt tarafı ders arasında bakışıp iki kelime sohbet etmişsiniz. Niye üç çocukla terk edilmiş gibi davranıyorsunuz?

Hayır adam dansöz değil, dansöze gitmiş, duygularımı belli ettiğim gün, zaten ben öğrenince şaşırdı, dansöz mesleğine bir şey der miyim hiç, benim kıskanacağımı biliyordu ve sakladı zaten.

Adam dansös değil de ünlü bir dans grubunun üyesi olsaydı nasıl olurdu acaba? Ozamanda adamın üstüne fırlardınız sanırım. Ayrıca dansözlük kötü igrenc bir meslekmiş gibi adamdan iğrenip kaçmışsınız, oysaki yeteneği olan bu mesleği icra edebilir. Aferin adama sağ gösterip sol vurmak böyle oluyor.

Nasıl oynamış? Sizi evlenme vaadiyle kandırıp birlikte olup terk mi etti sonradan? Alt tarafı ders arasında bakışıp iki kelime sohbet etmişsiniz. Niye üç çocukla terk edilmiş gibi davranıyorsunuz?
Ay iki laflaştığı bakıştığı çocuk dansözlü mekana gitmiş diye mi bu tantana? Ben de adam dansöz sandım.

Hayır, dansöze gitmiş, benim kıskanacağımı biliyordu ve benden sakladı, yanlış anlamayın.

adam dansöz değil miydi?
Bu nasıl bir anlatımda bozukluk, sayfalarca hepimiz yanlış anlamışiz.
Umarım KPSS kursu değildir gittiğiniz kurs

Hayır , yanlış anladınız ,dansöz mesleğine laf etmiyorum tabi ki, sorun benden saklaması ve kıskanacağımı biliyordu.

Bakışmalardan ne ara dansöze geçtiniz anlamadım

Adam dansöz diye bir boğmadiginiz kalmış. Selam vermiş almamışsınız, bide neyin kinini yaşıyorsaniz kirlenmişsiniz ee adamda ne yapsaydı . Birde şu erkekler diyorsunuz
Hayır yanlış anlamayın, dansöz değil, dansöze gitmiş, benden saklamış, kıskanacağımı biliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…