boşver hiç takma canını sıkmaya degmez. bu zamanda bu erkekler böyle kızı kendini alıştırıp hop hiçbirsey yokmuş gibi çok rahat çekiliyorlar. nasıl bu kadar gamsızlar anlamıyorum
Neyse ki açık sözlüymüş ya bu huyunu evlendikten sonra fark etseydiniz.
Bu durumda riskli bir ilişki.
Bir an soğudum hadi güle güle,zor.
Ayrıca bir ay evlilik düşünmek için erken.
baştan zaten niyetini belli etmiş.Size şu an koşarak ondan kaçmak düşüyor.Böyle saçma sapan tiplerin peşine düşüp , havalandırmayın şunları. Ondan önce davranıp postayı koyun.Yok yani insan böyle tipler için niye kendini üzer, ısrarcı olur anlamıyorum
başak burcuIkizler burcumu acabaaaa..
evet bende dedım sevmıyomusun beğenmıyomusun benı dıye ama hayır sevıyorum nıye beğenmıyım ben çokmu yakısıklıyım dedıcanım üsteleme bence..demek ki seni beğenmemiş açık açıkta diyemiyor
Basak burcu oldugundan eminmisin yukseleni ne??başak burcu
bipolar mıymış bir sorsanamerhabalar lutfen bana yardım edın,1 ay once bı cocukla tanıştık ben 25 o 26,herşey çok iyidi 1 hafta öncesine kadar,çıkmadan once bana yanar donerım belli olmaz bana demıstı takmadım,bastan evlilik falan konsuyorduk sevıyorum aşığım falan dıyordu ama çok değisti umut bağlama falan dıyor.üzülmene ıstemıyorum senın deyıp duruyor ben baska kız oldugunu sanıyordum ama oyle değil seviyorum seni ama benim kafam eser birden soğurum sebebi yokken dıyor ve her dakıka mesaj atan sesimi duymak ısteyen adam 1 haftadır o kadar sık mesaj atmıyor,sebepsiz yere sogumus benden öyle dedi ama seviyorum diyor ne yapmalıyım ilk defa basıma geldı lutfen yardım edın
bipolar mıymış bir sorsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?