Karakter meselesi bazıları böyle yapacak bırsey yok bunlara buyuk aşk lazım! Buyuk aşk da bunda yok suan sana karsı yok yanı :) o yzuden ayrılıp barısmıssn ama uzgunum sonu yıne ayrılık
off ne yapacam ben
aynen guvenmekle buyuk hata yaptım .(Baştan söylemiş zaten böyle diyen birisine nasıl güvendin ki amacı gönül eglendirip vakit geçirmek sevgisine inanma sende hiç arayıp sorma yokmuş gibi yap.
Canım ayrılıcaksın, takmayacaksın uzulmeyeceksın, bılıyorum bu cocuk boyle yaptıgı ıcın ıyıce uzuluyorsun, kotu yanlarını dusun dıcem ama adamn pek ıyı yanı yok gb :) canm ayrıl kımse senden onemlı deıl, bellı belırsız bısy, her an bır soguma gelıp o senden ayrılabılır
Hangı saglıklı beyın bole bırsy üretir bılemedım
ben hep böylelerini bulurum nedenseyani böylesiyle de nasıl muhatap olursunuz anlamıyorum cidden. baştan ben yanar dönerim soğurum diye ayar veren adamın adamlığını, kişiliğini sorgularım önce, sonra da ben ayarı verip yol veririmm
biraz mantık efenim, biraz sizi hak eden insanlara değer verin..
Deilsin işte :) kendini kullandırmazoruma gidiyor boyle yapması oyuncakmıyım ben
Basak burcu oldugundan eminmisin yukseleni ne??
Ben ikizler. Burcuyum aynilarini bende yasiyorum..cok degiskenizdir..
Bence bir daha arama, o ararsa da ben soğudum senden kusura bakma artık neden oldu bilmiyorum de anlasın kendinin ne çeşit bir dangoz olduğunu...ben hep böylelerini bulurum nedense
eserekli olduğunu ağzıyla itiraf etmişmerhabalar lutfen bana yardım edın,1 ay once bı cocukla tanıştık ben 25 o 26,herşey çok iyidi 1 hafta öncesine kadar,çıkmadan once bana yanar donerım belli olmaz bana demıstı takmadım,bastan evlilik falan konsuyorduk sevıyorum aşığım falan dıyordu ama çok değisti umut bağlama falan dıyor.üzülmene ıstemıyorum senın deyıp duruyor ben baska kız oldugunu sanıyordum ama oyle değil seviyorum seni ama benim kafam eser birden soğurum sebebi yokken dıyor ve her dakıka mesaj atan sesimi duymak ısteyen adam 1 haftadır o kadar sık mesaj atmıyor,sebepsiz yere sogumus benden öyle dedi ama seviyorum diyor ne yapmalıyım ilk defa basıma geldı lutfen yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?