çok üzgünüm yardım edın

Karakter meselesi bazıları böyle yapacak bırsey yok bunlara buyuk aşk lazım! Buyuk aşk da bunda yok suan sana karsı yok yanı :) o yzuden ayrılıp barısmıssn ama uzgunum sonu yıne ayrılık

Baştan söylemiş zaten böyle diyen birisine nasıl güvendin ki amacı gönül eglendirip vakit geçirmek sevgisine inanma sende hiç arayıp sorma yokmuş gibi yap.

off ne yapacam ben

Canım ayrılıcaksın, takmayacaksın uzulmeyeceksın, bılıyorum bu cocuk boyle yaptıgı ıcın ıyıce uzuluyorsun, kotu yanlarını dusun dıcem ama adamn pek ıyı yanı yok gb :) canm ayrıl kımse senden onemlı deıl, bellı belırsız bısy, her an bır soguma gelıp o senden ayrılabılır
Hangı saglıklı beyın bole bırsy üretir bılemedım

Baştan söylemiş zaten sana,laylaylom bana gore sevmeler diye :) boşa bel bağlama er yada geç uzulursun..

zoruma gidiyor boyle yapması oyuncakmıyım ben

Kimbilir kaç kıza aynını söyledi yaptı. Salla gitsin değmez. Demiş zaten önceden fazla umut bağlama diye.

yani böylesiyle de nasıl muhatap olursunuz anlamıyorum cidden. baştan ben yanar dönerim soğurum diye ayar veren adamın adamlığını, kişiliğini sorgularım önce, sonra da ben ayarı verip yol veririmm
biraz mantık efenim, biraz sizi hak eden insanlara değer verin..

ben hep böylelerini bulurum nedense

Dengesiz insan ömür tüketir sadece. Bir an önce yolunuza bakın kıymet bilen birini bulursunuz elbet.

Kesinlikle bos ver gitsin gecen yil gorustugum bi insan vardi evlilikten aileden nelerden bahsetti babamla konusmalar falan guya mayista istemeye gelceklerdi yazinda dugun olcakti asklar sevgilimler nerde yasamalar birde ogretmeniz ikimizde nereye tayin istesek nerde yasasak hepsini konusuyo ario surekli mesajlar bilmem neler sonra noldu mayis ayi gelince ben eskisi gibi hissedemiyorum dedi neye ugredigimj sasirdi bi gun once askim canim diyen adam ertesi gun yok piyasada tabi ben aglama sizlama yataklara dusme ise gidememe neler nelr cok sukur gecti bitti su an iyiki olmamis diyorum ki bu adam beni nisandan sonra yada evlenincede vazgecerdi Allahim bixi boyoe dengesiz insanlardan korusun ama cok guzel ah ettim bakalim tutacakmi gerci umrumda bile degil artik sende en kisa zamanda bitir ve yoluna bak inanki uzuleceksin ama gecicek boyle olursa hep uzuleceksin acaba olurmudydu duzelirmuydi diye sakin dusunme duzelmez Allah yardimcin olsun bir karar vwr arkasinda dur

Az gururlu ol ve o sogudum ayriliyorum demeden sen ayril

Ay şöyle tiplere kendinizi kullandirmayin kızlar yaa bırak böyle dengesiz tiplerden uzak durmak en hayirlisi

eserekli olduğunu ağzıyla itiraf etmiş

ayrılmak için daha ne bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…