Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim yanıma geldiklerinde kuş gibi urkektiler. Fazlasıyla hircindilar.
Sevgi , ilgi ve güven ve alabildiğince oyun ..
Bunlarla hayata yeniden tutabiliyor her çocuk.
Özel çocuklar için kardeş çok önemli , bunu gördüm üçünün arasında.
Siz ilginiz dagilmasindan korkuyorsunuz ama bilemiyorum sanki daha iyi kardeş sevgisi onlara.

Bu bulunan çıkış yolu mu bilmiyorum ama.en azından ileride keşke demek istemiyorum.
Bazen rüyama anneleri gelsin bir şey desin diye çok dua ediyorum
Hiç göremedim.

Onlarda katı bakıyor bu konuya.
Sosyal hizmetlere başvurmamamin en büyük sebeplerinden biriydi kardeşlerin ayrılma düşüncesi.
Büyük yavru küçüğe çok düşkün.
Abileri de ikisine aslında büyüğünden küçük ama ona abi diyorlar : )

Inan bilmiyorum miss , küçüğünü alayım dediğinde içim yandı, güvenimi çok sarstı.

Acaba onun bakımında mi kaçıp gitti , yoksa küçüğü mu kaçırıp gidecek diye düşünüp duruyorum
Pasaportunu görmek istesem anlar miyim bir daha gitmeyeceğini ?

Ne kadar guzel yurekli bir insansiniz. Allah insallah yolunuzu acik etsin, dilerim hem sizin hem cocuklar icin cok iyi gelir gelecek gunler. Konunuzu okuyunca iyi dileklerimi gondermek istedim.

Insallah her şey iyi olsun. Bu yukarıda konuştuğumuz tablo gibi olursa tek üzüleceğim konu artık evimizde birlikte olamayacagimiz olur.
Iyi olsunlar , tek bunu istiyorum. Oğlumda çok etkilenecek , o iki melegimde.

Insanlar nasıl buraya bu kadar yazabiliyor, içlerini , evlerini nasıl bu kadar anlatabiliyorlar diye düşünürdüm.
Meğer çok rahatliyormus insan.
Meğer burada gerçekten çok iyi kalpler varmış.
Bakış açıları insan ufkunu açıyor. Rahatlıyor.
Olumlu olumsuz her yorum çok kıymetli oluyormuş.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Iyiki varsınız.

Gidecek bile olsa cocuklarin vise islemleri falan bayagi uzun isler.
Oyle pat diye gidemez zaten.
Benim de gozum tutmadi buyugu kalsin demesinden dolayi

Gidecek bile olsa cocuklarin vise islemleri falan bayagi uzun isler.
Oyle pat diye gidemez zaten.
Benim de gozum tutmadi buyugu kalsin demesinden dolayi

Hemde daha görmemişti bile çocuklarını.
Önce neden burada değiller dedi, sonra odalarını gezdi.
Pat diye konuya girdi.

Pasaport değil oturma izni kartına bakcaksın panpacım son tarihi ne zaman. Pembeli bir kart, kartvizit büyüklüğünde. Şu sitede örneği var:

http:// malatyam.tk / almanya-da-oturma-izni-alma18?dil=tr

Eee peki o çocuk farklı olduğu için bırakıldığını anlamicak mı, anlicak. Engelli insanlar her şeyin farkındalar. O zaman o kadar kötü hissedecek ki....pedagog adamı ikna etsin böyle olmaz. Adam zaten dengesiz, garip bir tip. Bir görünüyor, bir kayboluyor sonra da bu saçmalık. Yani bu adam bu çocukların psikolojilerini çocuk oyuncağı sanıyor. Babalık yapmaya hiç hiç uygun değil.

Konu bana hiç inandırıcı gelmedi bie değil iki çocuk nasıl baktın ettin çalışmıyorsan bekar olsan çalışman lazım evli olsan eşin birşey demedi mi kötü kurgu.

İstersen sosyal hizmetlerle konusup cocugu kacirma ihtimaline binaen yurt disina cikis yasagi talep edebilirsin. Ya da izinsiz çıkış yasağı.

Tamam yarın arayıp görmek isteyeceğim mutlaka.

Yok zaten ayrilmayacaklar.

Konu bana hiç inandırıcı gelmedi bie değil iki çocuk nasıl baktın ettin çalışmıyorsan bekar olsan çalışman lazım evli olsan eşin birşey demedi mi kötü kurgu.

Çalışıyordum. Evliyim. Eşim de bir insan, neden bir şey desin.
Hayat arkadaşı demek böyle zamanlarda ortaya çıkıyor ; yanıltmadı beni.

İstersen sosyal hizmetlerle konusup cocugu kacirma ihtimaline binaen yurt disina cikis yasagi talep edebilirsin. Ya da izinsiz çıkış yasağı.

Çocuk onun çocuğu. Bu hiç işe yaramaz ki.
Dış kapının dış mandaliyim ..

Çalışıyordum. Evliyim. Eşim de bir insan, neden bir şey desin.
Hayat arkadaşı demek böyle zamanlarda ortaya çıkıyor ; yanıltmadı beni.
Bu çocuklar hiç mi hasta olmadı doktora gitmedi içimden hiç inanmak gelmedi çok tuhaf

Çocuk onun çocuğu. Bu hiç işe yaramaz ki.
Dış kapının dış mandaliyim ..

Onun çocuğu da olsa sosyal hizmetler tarafından himaye edilen cocuklad artik devletin cocugu oluyor. Tabiki sizin talebinizle yapmazlar ama sizin talebiniz üzerine inceleme yapip ihtimal gorurlerse yaparlar.

Yukarılarda bu konu hakkında baya yazdım.
Inanmak zor değil aslında. Inanmak istemediniz sadece.
Bu isteğinize saygı duyuyorum.
Gerçekten çok yorgun ve üzgünüm..
Eğer gerçekse helal olsun ne diyeyim Allah yardımcınız olur elbet.

Bu çocuklar hiç mi hasta olmadı doktora gitmedi içimden hiç inanmak gelmedi çok tuhaf
Konu sahibi 1sen olmasa bende ilk okur okumaz türk filmi tadında diyebilirdim.
Ama 1sen konulara aklı başında yorum yapan,
Hatta hiç laylaylom bi yorumunu okumadıgım biri,
Buda güven veriyor..

Bence durumu sosyal medyada duyurup yardım almalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…